• Eursingerweg 3A - 9411 BA - Beilen - Drenthe
  • 088-2010600

Bedrijfsvideo met impact laten maken? Natuurlijk door BS Connect

Bekijk

Bedrijfsvideo met impact laten maken? Natuurlijk door BS Connect

Video

Niet te missen

Naast websites maken we ook bedrijfsvideo's. Van zakelijk tot gek, of juist allebei. Wij maken een video die bij jou past. Of dat nu voor op je website is, of voor op je sociale mediakanalen.

Bedrijfsvideo: het is een vorm van presentatie van jouw bedrijf die niet meer weg te denken is uit het moderne tijdperk waar we op dit moment in leven. Een bedrijfsfilm of video helpt om jouw bedrijf beter op de kaart te zetten. En wat de impact van een video kan zijn, ervaren wij tijdens ons werk dagelijks. Voornamelijk wanneer deze wordt gebruikt op websites.

Het bounce-percentage verlaagt, klanten onthouden jouw bedrijf beter en jouw bedrijf komt een stuk professioneler over. Zo draagt een video bij aan het realiseren van jouw bedrijfsdoelstellingen. Wil jij ook een bedrijfsvideo met impact laten maken? Lees hieronder dan meer over de mogelijkheden.

Wat voor invloed heeft een bedrijfsvideo op jouw bedrijfsdoelen?

Een bedrijfsfilm of video heeft vele voordelen. Klanten onthouden jouw bedrijf beter doordat zij naast tekst ook gelijk een de rest van het bedrijf zien. Hierdoor zullen zij eerder geneigd zijn om zaken te doen met jouw bedrijf. Daarnaast komt jouw bedrijf een stuk professioneler over wanneer er een video van jouw bedrijf wordt getoond. Het zorgt voor een zekere autoriteit. En natuurlijk wil je door jouw klanten gezien worden als een serieuze partij. Een professionele video van jouw bedrijf kan dus grote impact hebben op jouw klanten en daarmee op het behalen van jouw bedrijfsdoelstellingen.

Zwemscore

+ Spitter, spetter, spater… Voor deze website mochten wij ons uitleven. Dat hoef je dan ook geen twee keer tegen ons te zeggen.

Orveltermarke

+ Deze foto's smaken naar meer...

Autoexcellent Strijker

+ Autoexcellent Strijker

Laat hieronder jouw gegevens achter voor meer informatie!

Meer

weten over...

een website laten maken, het nut van social media. Is zoekmachine optimalisatie iets voor mij?

Ga er eens rustig voor zitten met Charissa! ...

Gewoon even met Charissa bellen!

088-2010600

charissa@bsconnect.nl

Ga naar het contactformulier

Maak kennis met ons team

Lees verder
s c r o l l o m t e o n t d e k k e n s r o l l o m t e o n t d e k k e n