• Eursingerweg 3A - 9411 BA - Beilen - Drenthe
  • 088-2010600

Bekijk

Bovenaan in Google? Laat je adviseren door BS Connect

Bovenaan in Google? Laat je adviseren door BS Connect

Je

hebt ons gevonden!

'Hoe kom ik bovenaan in Google?' Of: 'Hoe kan ik de vindbaarheid van mijn website verbeteren?' Het zijn vragen die wij dagelijks horen en vraagstukken waar wij dagelijks aan werken. Want dat de vragen gesteld worden, begrijpen wij goed. Als ondernemer wil je het liefst dat jouw product bij iedereen onder de aandacht komt. En waar kan dat beter dan op Google? En dan het liefst natuurlijk op de eerste pagina, bovenaan, bij voorkeur. Het enige probleem: het lukt maar niet om die toppositie in Google te verwerven. Ontzettend frustrerend natuurlijk. Gelukkig kunnen wij je helpen met de zoekmachine optimalisatie van jouw website om jouw website bovenaan in Google te krijgen. Je hebt natuurlijk niet voor niets zo'n mooi webdesign laten maken!

Bovenaan in Google komen

Wat als ik het optimaliseren liever zelf wil doen?

Wil je er liever zelf voor zorgen dat jouw website bovenaan in Google terecht komt? Dat is ook geen enkel probleem bij BS Connect. In dat geval kunnen we onder andere het volgende voor je betekenen:

  • Een Quick Scan: we kijken jouw website na op verbeterpunten om de vindbaarheid te vergroten. Denk hierbij aan de site structuur, de formulering van meta-omschrijvingen en titels en de menu indeling.
  • Een Positie analyse: hierbij kijken wij hoe jouw pagina's scoren in Google. 'Kan ik dat niet zelf gewoon?' Hoor ik je nu denken. In veel gevallen niet. Door de Cookies, zoekgeschiedenis en zelfs je IP-adres krijg je door het zelf zoeken geen objectief beeld van jouw positie in Google. Bij BS Connect maken we hiervoor gebruik van geavanceerde tracking software. Deze rapportages kunnen we ook wekelijks- maandelijks of jaarlijks naar je toe sturen, zodat je de vorderingen kunt volgen.
  • Een keyword analyse: hierbij kijken we waar mensen op zoeken. Door het inspelen op zoekwoorden waar weinig concurrentie op is, maar maandelijks toch zoekverkeer op is, kun je meer mensen naar je website leiden.
  • Een Overall-check: hierbij kijken we naar alle bovenstaande punten. Deze bundelen wij voor je in een document zodat je jouw pagina's kan optimaliseren voor Google.

Bovenaan in Google komen? Laat hieronder je gegevens achter!

Meer

weten over...

een website laten maken, het nut van social media. Is zoekmachine optimalisatie iets voor mij?

Ga er eens rustig voor zitten met Charissa! ...

Gewoon even met Charissa bellen!

088-2010600

charissa@bsconnect.nl

Ga naar het contactformulier

Maak kennis met ons team

Lees verder
s c r o l l o m t e o n t d e k k e n s r o l l o m t e o n t d e k k e n