• Eursingerweg 3A - 9411 BA - Beilen - Drenthe
  • 088-2010600

Bekijk

BS Manager

Maak

Kennis met de BS Manager

Als ondernemer zelf de touwtjes in handen houden? Daar bieden wij je met de BS Manager alle ruimte voor! Hoe? Dat lees je hieronder!

Breng me naar onder
BS Manager

DE

BS Manager in het kort

De BS Manager is een slim systeem waarin jij volledig zelf jouw website kan beheren. Geen ingewikkelde code of rare opmaak, wel een simpel systeem waarin jij eenvoudig jouw pagina's op kan bouwen. En dat zonder dat je technisch inzicht hoeft te hebben. Verder biedt dit systeem ook nog diverse andere mogelijkheden die jou als ondernemer in jouw kracht zetten.

BS Manager
BS Manager
  • Volledig modulair

    Beheer al je content op een simpele manier. Maak gebruik van vooraf opgemaakte elementen om jouw website modulair op te bouwen. Sleep al je teksten en afbeeldingen naar de gewenste posititie en laat los. Eenvoudiger kan niet!

  • Onderhoudsvrij en veilig

    Terwijl jij druk bent met ondernemen, houden wij jouw website op de achtergrond up to date en veilig. Geen zorgen meer over updates of gehackte websites! Dit houden wij allemaal voor jou in de gaten, zodat jij volledig ontzorgd wordt.

  • Gekoppeld met jouw social media

    Bij BS Connect houden wij het graag simpel. Daarom bieden wij je via de BS Manager de mogelijkheid om berichten direct te delen op al jouw bedrijfs social media. Super eenvoudig dus!

Benieuwd wat een website kost? Start jouw berekening!

Maar de BS Manager biedt zoveel meer...

Naast bovenstaande voordelen, biedt de BS Manager nog veel meer andere voordelen ten opzichte van andere website management systemen. Je leest ze hieronder!

Vertel me meer!

Inzicht in prestaties

De BS Manager biedt je door middel van statistieken een goed beeld van de prestaties van jouw website. Zo heb je als ondernemer volledig inzicht in hoe jouw website er voor staat.
BS Manager

Branchespecifieke oplossingen

Iedere branche vraagt om andere oplossingen. Daarom biedt de BS Manager verschillende slimmigheden die perfect aansluiten op de wensen van jouw onderneming.
BS Manager

Tips om jouw website succesvol te maken!

Heb je een pagina gemaakt in de BS Manager? Dan helpt de BS Manager jou om de pagina volledig te optimaliseren! Met slimme tips verhoogt de BS Manager jou online succes.
BS Manager

Mooi systeem toch?

We vertellen je graag meer! Ondertussen benieuwd geworden wat een website kost bij BS Connect? Bekijk dan wat voor aanbod we je kunnen doen!

Bereken hier wat een website kost

Ons team

De BS Manager is super gebruiksvriendelijk. Maar kom je er even niet uit? Dan staan we met ons team natuurlijk altijd in de startblokken om je te helpen!

Bart Raaman

Vormgeving, video en fotografie

Sander van Dalsem

Technisch opperhoofd

Charissa Koops

Online marketeer

Daan Seegers

Front-end developer

Meer

weten over...

een website laten maken, het nut van social media. Is zoekmachine optimalisatie iets voor mij?

Ga er eens rustig voor zitten met Charissa! ...

Gewoon even met Charissa bellen!

088-2010600

charissa@bsconnect.nl

Ga naar het contactformulier

Maak kennis met ons team

Lees verder
s c r o l l o m t e o n t d e k k e n s r o l l o m t e o n t d e k k e n