Wij zijn geopendContact

Drone video laten maken | Maak indruk met je bedrijfsvideo

drone video laten maken
drone video laten maken

Drone video laten maken?

Bij BS Connect zijn we gespecialiseerd in het maken van te gekke bedrijfsvideo's. Geef een extra dimensie aan je bedrijfsvideo door drone beelden toe te voegen. Door de combinatie van de juiste muziek, mooie beelden en een goed verhaal is kippenvel gegarandeerd. Wil je een drone video laten maken? Neem dan contact met ons op!

Drone beelden mag je niet zomaar maken. Om een drone te laten vliegen moet je gecertificeerd zijn. Bij BS Connect zijn alle papieren aanwezig, inclusief één van de nieuwste drones, een piloot die waanzinnige beelden maakt en een editor die alles tot één indrukwekkend geheel maakt.

Bedrijfsvideo's zijn op meerdere manieren in te zetten. Zo is het natuurlijk ontzettend gaaf om je website ermee te laten openen. Ook kan je deze video gebruiken op meerdere pagina's van je website om je bedrijf te introduceren, maar ook natuurlijk op je sociale media. Als sociale mediakanalen ergens van houden dan is dat wel van video's. Deze krijgen dan ook vaak voorrang in het algoritme en hebben een grotere kans om in een timeline te verschijnen dan een bericht zonder begeleidend beeldmateriaal.

Drone video laten maken | Maak indruk met je bedrijfsvideo

Hoe gaat het in zijn werk?

Als eerste praten we samen over jullie wensen. Wat willen jullie uitstralen en op welke manier? Wat is de juiste sfeer? Aan de hand van een gesprek creëren we een draaiboek. Door samen te sparren komen we tot mooie ideeën en inspiratie. Ludieke video's? Die zijn ons op het lijf geschreven! Ons creatieve team tovert de leukste ideeën uit de mouw.

Contact opnemen
AbuseIPDB Contributor Badge