• Eursingerweg 3A - 9411 BA - Beilen - Drenthe
  • 088-2010600

Bekijk

Google Ads inzetten? Wij kunnen je vast helpen.

Google Ads inzetten? Wij kunnen je vast helpen.

Google

ads inzetten?

Ik bied twee keer de helft

Het werd vroegâh Google Adwords genoemd, maar heet nu Google Ads. Heeft iemand het over Adwords, dan gaat het over Ads. Waarom is Google Ads interessant? Je kunt er héél snel een mooi plekje mee krijgen in Google, zelfs bovenaan als je wilt. Echt?! Ja, echt waar. Maak je gebruik van Google Ads, dan adverteer je in Google. En die advertenties, die heb je vast wel eens zien staan. Zodra iemand klikt op jouw advertentie, betaal jij een klein bedrag aan Google.

Google

Ads is niet zo maar adverteren

Even kort uitgelegd...

Jij bent tuinman. Jij wilt dat alle mensen die in Drenthe wonen en zoeken in Google op ‘tuinman’, jouw advertentie zien. Die advertentie ziet er gewoon uit als een zoekresultaat. Maar wat jij wilt, dat wil jouw concurrent ook. En jullie gedeelde concurrent ook. Zodra een potentiële klant die woont in Drenthe zoekt op ‘tuinman’, dan vindt er een online veilig plaats tussen jou en je concurrenten. Wie het hoogst biedt, komt bovenaan in Google te staan. Wie als tweede hoogste biedt, komt daaronder. En zo voort.

Dat wil ik!
Google Ads inzetten? Wij kunnen je vast helpen.

Wij werken onder andere voor

Makkie! Of toch niet?

Google Ads is complex en vooral héél erg uitgebreid. Wil je er gebruik van maken, zorg dan altijd dat iemand jou erbij kan helpen (hint). Heb jij het account optimaal ingericht, dan betaal je zo min mogelijk voor je klikken. Dat is gunstig, want op die manier kan je meer klikken uit je budget halen.

SEA of SEO?

Google Ads noemen we ook wel SEA, search engine advertising. Maar, onder die advertenties vind je andere resultaten. Hoe kom je daar tussen te staan? Dat doe je met SEO. Wat dat precies is? We vertellen het je graag.

Wij zijn Google Partner.

Meer

weten over...

een website laten maken, het nut van social media. Is zoekmachine optimalisatie iets voor mij?

Ga er eens rustig voor zitten met Charissa! ...

Gewoon even met Charissa bellen!

088-2010600

charissa@bsconnect.nl

Ga naar het contactformulier

Maak kennis met ons team

Lees verder
s c r o l l o m t e o n t d e k k e n s r o l l o m t e o n t d e k k e n