Wij zijn maandag om 08:30 weer geopendContact

Horeca website laten maken voor jouw restaurant of hotel

Een horeca website laten maken voor jouw restaurant, café of hotel

Ben je een horeca ondernemer? En wil je graag een (nieuwe) horeca website laten maken? Dan ben je bij BS Connect aan het juiste adres. Wij hebben veel klanten binnen de horeca branche. En omdat wij zoveel klanten hebben binnen deze branche, hebben wij ook verschillende functionaliteiten ontwikkeld die op jouw website geplaatst kunnen worden. Onze websites zijn uitstekend vindbaar en helpen jouw onderneming vooruit op online gebied. Wij geven jouw onderneming graag een online boost. Lees hieronder meer over de mogelijkheden voor een horeca website laten maken.

Een horeca website op maat laten maken

Als horeca ondernemer weet jij als geen ander dat de wereld van de horeca ontzettend pittig is om in te overleven. Er zijn veel verschillende bedrijven op de markt actief en het trekken van nieuwe klanten lijkt soms een onmogelijke opgave. Toch wil je natuurlijk het hoofd boven water houden. Daar helpen wij graag aan mee. Wanneer je door ons een website laat maken, maken wij deze volledig naar jouw wensen. Wij geven de website een uitstraling die opvalt. Die verleidt om bij jouw onderneming een hapje te gaan eten of een overnachting te boeken. Een conversie gerichte website dus, met een eigen jasje. Een jasje wat andere horeca ondernemingen niet hebben. Met een BS Connect horeca website val je op.

Hieronder vind je een aantal van de door ons gemaakte horeca websites

Speciale functionaliteiten voor de horeca branche

Bij BS Connect hebben we veel klanten binnen de horeca branche. Wij hebben dus een ruime ervaring met het maken van websites voor restaurants en hotels. En deze ervaring hebben wij ingezet om de websites steeds verder te verbeteren. Maar, een website die gemaakt wordt voor een horeca bedrijf, vraagt om branche specifieke oplossingen. En speciaal voor deze branche, hebben wij er een aantal ontwikkeld die jouw onderneming vooruit helpen. Hieronder lees je meer over de verschillende functionaliteiten die wij voor jouw horeca website hebben ontwikkeld.

Horeca website laten maken voor jouw restaurant of hotel

De menukaart module voor een restaurant website

Met de menukaart module plaats je op een aantrekkelijke manier de menukaart van jouw restaurant op de website. De menukaart is volledig naar jouw wensen aan te passen wat betreft de opmaak. Voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten, je voegt ze eenvoudig toe aan het menu. Vervolgens zijn ze op ieder apparaat goed te bekijken. De menukaart module is volledig responsive: het formaat wordt aangepast aan het beeldscherm. Zowel voor mobiele- als destkop bezoekers is jouw menukaart dus goed te bekijken.

Horeca website laten maken voor jouw restaurant of hotel

De referentie module

Gasten die lekker bij jouw bedrijf hebben gegeten of hebben geslapen, wil je natuurlijk een mooi plekje geven op jouw website. Met de BS Connect referentie module, maak je dit mogelijk. De referentiemodule wordt op jouw website weergegeven op een plek naar keuze. Je kunt ervoor kiezen om de referenties van klanten eerst goed te keuren voordat ze op jouw website worden geplaatst. De referentiemodule zorgt er ook voor dat de gemiddelde score van jouw referenties bij de zoekresultaten van jouw bedrijf verschijnt. Dit wekt vertrouwen bij jouw bezoekers en zorgt voor aanzienlijk meer klikken op de zoekresultaten.

Horeca website laten maken voor jouw restaurant of hotel

Nieuwsbrief module

De nieuwsbrief module van BS Connect geeft bezoekers van jouw website de mogelijkheid om zich aan te melden voor de nieuwsbrief van jouw onderneming. Zo blijven ze eenvoudig op de hoogte van acties en evenementen bij jouw onderneming. Wanneer je ervoor kiest om deze module te laten installeren, maken wij een nieuwsbrief lay-out voor je en zorgen we er ook voor dat het gehele systeem kant en klaar wordt opgeleverd. Zo kun je gemakkelijk en snel aan de gang met het sturen van professioneel ogende nieuwsbrieven naar je relaties.

integratie nostradamus restaurant website laten maken

Integratie van Nostradamus

Veel horecaondernemingen maken gebruik van het softwarepakket Nostradamus voor het verwerken van reserveringen, de planning van het personeel en al het andere wat er bij een horecaonderneming komt kijken. Deze software kunnen wij op jouw nieuwe website integreren, zodat reserveringen direct in jouw Nostradamus omgeving terecht komen.

Restaurant website laten maken

Fotografie voor jouw horeca onderneming

Foto's op een website zijn van enorm belang om een goede indruk achter te laten bij een bezoeker. Bij BS Connect ondervinden wij dat dagelijks. Worden foto's gemaakt onder de verkeerde lichtomstandigheden? Of worden de verkeerde punten van jouw onderneming in beeld gebracht? Dan kan dit funest zijn voor de eerste indruk. 

Om je een totaal oplossing voor jouw horeca onderneming te bieden, bieden wij ook de mogelijkheid om de fotografie van jouw onderneming te verzorgen. Wij hebben een fotografe in dienst met ontzettend veel ervaring op het gebied horeca fotografie. Hiernaast vind je een door onze fotograaf gemaakte foto. En zeg nou zelf, dat ziet er toch uit om op te eten?

Maar niet alleen het aantrekkelijk in beeld brengen van gerechten heeft onze fotografe veel ervaring mee. Ook voor bedrijfsfotografie kun je bij ons terecht. Wij denken goed na over hoe jouw onderneming het beste in beeld gebracht kan worden. Zo helpen wij je bij het maken van een goede eerste indruk bij jouw klanten.

Jouw horeca website laat je natuurlijk maken door BS Connect

Zoals je hierboven hebt gelezen, zijn de mogelijkheden van een horeca website van BS Connect eindeloos. Onze websites bieden alles op het gebied van gebruiksgemak voor zowel jouw klanten als jouzelf. Wil je dus een unieke website laten maken die van alle gemakken voorzien is? Een website die opvalt? Neem gerust eens contact op. Wij hebben goede koffie en je bent altijd welkom voor een vrijblijvende demonstratie van de mogelijkheden.

Zullen we de mogelijkheden bespreken onder het genot van een bak koffie?

Wij geven je graag vrijblijvend een demo van de eindeloze mogelijkheden voor een horeca website.