• Eursingerweg 3A - 9411 BA - Beilen - Drenthe
  • 088-2010600

Bekijk

Horeca website laten maken voor jouw restaurant of hotel

Horeca website laten maken voor jouw restaurant of hotel

Horeca

website laten maken?

Een horeca website op maat laten maken

Als horeca ondernemer weet jij als geen ander dat de wereld van de horeca ontzettend pittig is om in te overleven. Er zijn veel verschillende bedrijven op de markt actief en het trekken van nieuwe klanten lijkt soms een onmogelijke opgave. Toch wil je natuurlijk het hoofd boven water houden. Daar helpen wij graag aan mee. Wanneer je door ons een website laat maken, maken wij deze volledig naar jouw wensen.

Wij geven de website een uitstraling die opvalt. Die verleidt om bij jouw onderneming een hapje te gaan eten of een overnachting te boeken. Een conversie gerichte website dus, met een eigen jasje. Een jasje wat andere horeca ondernemingen niet hebben. Met een BS Connect horeca website val je op.

Restaurant de Sluiswachter

+ Wauw. Dit restaurant heeft een mooi verhaal om te vertellen. Nee, we gaan niks verklappen. Ze vertellen het zelf op hun nieuwe website. Een website à la BS Connect, uiteraard inclusief fotografie.

oliebolbestel.nl

+ Doe ze een lol, koop een oliebol. Toevallig bestel je die op de website!

Ster van Dwingeloo

+ Slapen onder de sterren, tussen de schapen of in de natuur?

Speciale functionaliteiten voor de horeca branche

Bij BS Connect hebben we veel klanten binnen de horeca branche. Wij hebben dus een ruime ervaring met het maken van websites voor restaurants en hotels. En deze ervaring hebben wij ingezet om de websites steeds verder te verbeteren. Maar, een website die gemaakt wordt voor een horeca bedrijf, vraagt om branche specifieke oplossingen. En speciaal voor deze branche, hebben wij er een aantal ontwikkeld die jouw onderneming vooruit helpen. Hieronder lees je meer over de verschillende functionaliteiten die wij voor jouw horeca website hebben ontwikkeld.

Horeca website laten maken voor jouw restaurant of hotel

De menukaart module voor een restaurant website

Met de menukaart module plaats je op een aantrekkelijke manier de menukaart van jouw restaurant op de website. De menukaart is volledig naar jouw wensen aan te passen wat betreft de opmaak. Voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten, je voegt ze eenvoudig toe aan het menu. Vervolgens zijn ze op ieder apparaat goed te bekijken.

De menukaart module is volledig responsive: het formaat wordt aangepast aan het beeldscherm. Zowel voor mobiele- als desktop bezoekers is jouw menukaart dus goed te bekijken.

Horeca website laten maken voor jouw restaurant of hotel

De referentie module

Gasten die lekker bij jouw bedrijf hebben gegeten of hebben geslapen, wil je natuurlijk een mooi plekje geven op jouw website. Met de BS Connect referentie module, maak je dit mogelijk.

De referentiemodule wordt op jouw website weergegeven op een plek naar keuze. Je kunt ervoor kiezen om de referenties van klanten eerst goed te keuren voordat ze op jouw website worden geplaatst.

De referentiemodule zorgt er ook voor dat de gemiddelde score van jouw referenties bij de zoekresultaten van jouw bedrijf verschijnt. Dit wekt vertrouwen bij jouw bezoekers en zorgt voor aanzienlijk meer klikken op de zoekresultaten.

Horeca website laten maken voor jouw restaurant of hotel

Nieuwsbrief module

De nieuwsbrief module van BS Connect geeft bezoekers van jouw website de mogelijkheid om zich aan te melden voor de nieuwsbrief van jouw onderneming. Zo blijven ze eenvoudig op de hoogte van acties en evenementen bij jouw onderneming. Wanneer je ervoor kiest om deze module te laten installeren, maken wij een nieuwsbrief lay-out voor je en zorgen we er ook voor dat het gehele systeem kant en klaar wordt opgeleverd. Zo kun je gemakkelijk en snel aan de gang met het sturen van professioneel ogende nieuwsbrieven naar je relaties.

integratie nostradamus restaurant website laten maken

Integratie van Nostradamus

Veel horecaondernemingen maken gebruik van het softwarepakket Nostradamus voor het verwerken van reserveringen, de planning van het personeel en al het andere wat er bij een horecaonderneming komt kijken. Deze software kunnen wij op jouw nieuwe website integreren, zodat reserveringen direct in jouw Nostradamus omgeving terecht komen.

Jouw horeca website laat je natuurlijk maken door BS Connect

Zoals je hierboven hebt gelezen, zijn de mogelijkheden van een horeca website van BS Connect eindeloos. Onze websites bieden alles op het gebied van gebruiksgemak voor zowel jouw klanten als jouzelf. Wil je dus een unieke website laten maken die van alle gemakken voorzien is? Een website die opvalt? Neem gerust eens contact op. Wij hebben goede koffie en je bent altijd welkom voor een vrijblijvende demonstratie van de mogelijkheden.

De mogelijkheden?

Wij geven je graag vrijblijvend een demo van de eindeloze mogelijkheden voor een horeca website.

Meer

weten over...

een website laten maken, het nut van social media. Is zoekmachine optimalisatie iets voor mij?

Ga er eens rustig voor zitten met Charissa! ...

Gewoon even met Charissa bellen!

088-2010600

charissa@bsconnect.nl

Ga naar het contactformulier

Maak kennis met ons team

Lees verder
s c r o l l o m t e o n t d e k k e n s r o l l o m t e o n t d e k k e n