Wij zijn geopendContact

Leerlingvolgsysteem zwemles op jouw nieuwe website

leerlingvolgsysteem zwemles

Opzoek naar een leerlingvolgsysteem zwemles? Dan is de Internet Zwemscore ModuleTM van Plan Plan Internet wat voor u. Dit softwarepakket is een alles in één pakket wat door zijn modulaire opbouw ontzettend geschikt is voor ieder zwembad, zwemvereniging of zwemschool. Het softwarepakket heeft eenvoudige zwemlesadministratie te bieden, maar biedt daarnaast ook een online leerlingvolgsysteem waarop de ouders kunnen inloggen. Zo kunnen ze in een online omgeving de vorderingen van hun kinderen volgen. Een extra voordeel van dit systeem, is dat het geïntegreerd kan worden op uw nieuwe website. Zo kunnen ouders hun kinderen online inschrijven, kunnen ze via uw website de voortgang van hun kinderen bekijken en dat alles in uw eigen huisstijl. Leerlingvolgsysteem zwemles op uw nieuwe website? Bij ons bent u aan het juiste adres.

leerlingvolgsysteem zwemles

Over de Internet Zwemscore Module™

Internet Zwemscore Module™ is een multifunctioneel leerlingvolgsysteem voor zwemscholen, zwemverenigingen en zwembaden. Voor ouders is het onwijs eenvoudig om de voortgang online te volgen en voor u als leraar kunt u eenvoudig de voortgang van de leerling vastleggen. Daarnaast biedt dit systeem nog verschillende andere functionaliteiten die modulair in gebruik te nemen zijn, zoals het online regelen van incasso's van de contributie, zwemlesadministratie regelen en nog veel meer. Het softwarepakket kan worden uitgebreid met vele modules waardoor het systeem volledig op uw wensen af te stemmen is. De Internet Zwemscore Module wordt inmiddels door meer dan 300 zwemscholen, zwemverenigingen en zwembaden gebruikt en heeft daarmee zijn kracht bewezen.

Meer informatie over de module

Jouw website eenvoudig beheren met de BS Manager

De Internet Zwemscore Module wordt door ons naadloos op jouw website geïntegreerd. Zo kunnen de ouders via de website inloggen op het Internet Zwemscore panel waar zij de vorderingen kunnen bekijken van hun kind, kunnen ze via de website hun kind aanmelden voor zwemles en dat ook allemaal nog eens in jouw eigen huisstijl. Maar een BS connect website heeft nog een aantal andere voordelen.

Drag & Drop

Beheer al je content op een simpele manier. Sleep al je teksten en afbeeldingen naar de gewenste posititie en laat los. Eenvoudiger kan niet!

Geen updates!

Geen zorgen meer over updates! BS Manager zorgt dat jouw website automatisch geüpdatet wordt. Op deze manier heb je altijd de laatste functionaliteiten tot je beschikking.

Versiebeheer

Jouw pagina is toch niet zo geworden zoals je verwacht had? Geen nood. Met het ingebouwde versiebeheer zet je je oude paginaversies eenvoudig weer terug.

leerlingvolgsysteem zwemles

Meer informatie over een BS Connect website Internet Zwemscore Module?

Laat dan hieronder jouw gegevens achter!

AbuseIPDB Contributor Badge