• Eursingerweg 3A - 9411 BA - Beilen - Drenthe
  • 088-2010600

Leerlingvolgsysteem zwemles op jouw nieuwe website

Bekijk

Leerlingvolgsysteem zwemles op jouw nieuwe website

Leerlingvolgsysteem zwemles op jouw nieuwe website

Leerling

volgsysteem

Op zoek naar een leerlingvolgsysteem zwemles? Dan is de Internet Zwemscore ModuleTM van Plan Plan Internet wat voor u. Dit softwarepakket is een alles in één pakket wat door zijn modulaire opbouw ontzettend geschikt is voor ieder zwembad, zwemvereniging of zwemschool. Het softwarepakket heeft eenvoudige zwemlesadministratie te bieden, maar biedt daarnaast ook een online leerlingvolgsysteem waarop de ouders kunnen inloggen. Zo kunnen ze in een online omgeving de vorderingen van hun kinderen volgen. Een extra voordeel van dit systeem, is dat het geïntegreerd kan worden op uw nieuwe website. Zo kunnen ouders hun kinderen online inschrijven, kunnen ze via uw website de voortgang van hun kinderen bekijken en dat alles in uw eigen huisstijl. Leerlingvolgsysteem zwemles op uw nieuwe website? Bij ons bent u aan het juiste adres.

Drag & Drop

Beheer al je content op een simpele manier. Sleep al je teksten en afbeeldingen naar de gewenste posititie en laat los. Eenvoudiger kan niet!

Geen updates!

Geen zorgen meer over updates! BS Manager zorgt dat jouw website automatisch geüpdatet wordt. Op deze manier heb je altijd de laatste functionaliteiten tot je beschikking.

Versiebeheer

Jouw pagina is toch niet zo geworden zoals je verwacht had? Geen nood. Met het ingebouwde versiebeheer zet je je oude paginaversies eenvoudig weer terug.

Meer informatie over een BS Connect website Internet Zwemscore Module?

Laat dan hieronder jouw gegevens achter!

Meer

weten over...

een website laten maken, het nut van social media. Is zoekmachine optimalisatie iets voor mij?

Ga er eens rustig voor zitten met Charissa! ...

Gewoon even met Charissa bellen!

088-2010600

charissa@bsconnect.nl

Ga naar het contactformulier

Maak kennis met ons team

Lees verder
s c r o l l o m t e o n t d e k k e n s r o l l o m t e o n t d e k k e n