Wij zijn geopend Contact

Magento B2B webshop | BS Connect verhoogt jouw online succes

magento B2B webshop

Wanneer je graag jouw webshop wilt laten vernieuwen of een nieuwe webshop wil opstarten, is het belangrijk om in zee te gaan die dit van A tot Z voor je in orde kan maken. Een bedrijf wat hier alle kennis en kunde voor in huis heeft. Een bedrijf wat van jouw webshop een online succes maakt. Een bedrijf wat zowel de lay-out als het technische gedeelte tot een succes maakt. BS Connect is de webshop ontwikkelaar waar jij naar opzoek bent. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een succesvolle Magento B2B webshop? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Supersnelle webshop

Er is niks irritanter dan een trage webshop: dit kan je veel klanten kosten. Onze webshops worden daarom volledig geoptimaliseerd voor een supersnelle laadtijd!

Optimale vindbaarheid

Nadat jouw webshop live staat, is het belangrijk dat hij gevonden gaat worden in Google. Wij kunnen zowel zoekmachine optimalisatie als zoekmachinemarketing voor je verzorgen!

Eenvoudig zelf beheren

Omdat je natuurlijk graag zelf jouw webshop wilt beheren, maken wij gebruik van simpele beheersystemen. Zo kun jij zelf jouw webshop eenvoudig onderhouden!

magento B2B webshop

BS Connect maakt jouw Magento B2B webshop op maat

Bij BS Connect zijn wij gespecialiseerd in het bouwen van Magento 2.0 webshops. U kunt bij ons terecht voor een webshop die volledig aansluit op jouw wensen, voor zowel kleine als uitgebreide webshops. Wat uw wensen ook zijn: wij zorgen ervoor dat jouw webshop een succes wordt. Ook als hiervoor maatwerk nodig is, helpen wij u graag verder. Onze programmeurs staan voor u klaar om het voor u in orde te maken.

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

Over BS Connect

Bij BS Connect staan wij iedere dag klaar om onze klanten honderd procent tevreden te maken. Door goed te luisteren en in te spelen op de behoeften van onze klanten, zorgen wij ervoor dat zij hun online succes kunnen vergroten. Wie dit doen? Je vindt ze hieronder!

Benieuwd naar de mogelijkheden van een webshop op maat?

 Laat hieronder jouw gegevens achter en wij komen zo snel mogelijk met een voorstel!

Verifieer met deze som dat u geen robot bent *