Wij zijn geopendContact

Makelaars website laten maken door BS Connect

makelaars website laten maken

Makelaars website laten maken door BS Connect

  • Een makkelijk zelf te beheren systeem
  • Koppeling met Realworks
  • Korte lijntjes
  • Wij kunnen ook zorgen voor een goede online vindbaarheid


Laat hiernaast uw gegevens achter en ontvang geheel vrijblijvend meer informatie.

We kennen ze allemaal: makelaarskantoren. Het aanbod hangt letterlijk tegen de ramen aangeplakt en er staat altijd wel iemand te kijken. Tegenwoordig zijn er echter veel makelaars die ervoor kiezen het aanbod ook online aan te bieden, of zelfs alleen maar online. Een fysiek makelaarskantoor is niet meer nodig. Mensen kunnen vanaf hun bank op huizenjacht en maken veelal gebruik van de makelaarswebsites. Het is dan ook verstandig als makelaar om ervoor te zorgen dat er een professionele website is welke het aanbod overzichtelijk toont. Wilt u een makelaars website laten maken? BS Connect kan wellicht iets voor u betekenen.

Vragen? 

Stel ze gerust! 

Concurrentie

Er heerst veel concurrentie onder makelaars. Een goede manier om je te kunnen onderscheiden van de concurrent is met behulp van een professionele, overzichtelijke en aansprekende website voor makelaars. Klanten houden van gemak en zouden het liefst in één oogopslag alle informatie van alle huizen gezien hebben. Door dit op een geordende manier weer te geven kan de klant direct vinden waar naar gezocht wordt.

Bij BS Connect kunt u een makelaars website laten maken welke een koppeling met Realworks bevat. Waar wij het talent van Realworks gebruiken voor de vastgoedmodule, gebruiken wij ons eigen talent voor het design. Wij maken namelijk een website op maat en dat betekent, helemaal afgestemd op uw wensen. Wij laten een website spreken voor u en ook zonder woorden uw verhaal vertellen. De eerste indruk is namelijk erg belangrijk, want zoals het gezegde luidt:

You never get a second chance to make a first impression.’

Supersnelle website

De snelheid is erg belangrijk bij een website voor makelaars. Daarom optimaliseren wij uw website voor een snelle laadtijd. Voor uw klanten ook aangenaam. 

Optimale vindbaarheid

Bij BS Connect weten wij dat vindbaarheid erg belangrijk is. Daarom optimaliseren wij uw website voor Google. Goede vindbaarheid, want gevonden worden is natuurlijk uiterst belangrijk. 

Eenvoudig beheer

Uw makelaars website zelf beheren? Natuurlijk, zorgen wij voor! Met de websites die wij opleveren, is het eenvoudig om uw aanbod te wijzigen of toe te voegen!

makelaars website laten maken

Voorbeelden zien?

Dat kan. Klik op onderstaande button om ons portfolio te bekijken.

Lees verder

Benieuwd naar de mogelijkheden van een website voor makelaars op maat?

 Laat hieronder uw gegevens achter en wij komen zo snel mogelijk met een voorstel!

AbuseIPDB Contributor Badge