Wij zijn maandag om 08:30 weer geopend Contact

Salesfeed op jouw BS Connect website

Altijd al benieuwd geweest welke bedrijven jouw website bezoeken? Dat kan! Salesfeed herkent de bedrijven die jouw website bezoeken. Ook houdt het bij langs welke pagina's de bezoeker gaat en hoelang de bezoeker op de pagina blijft. Salesfeed koppelt daarnaast verschillende gegevens van bijvoorbeeld de Kamer  van Koophandel en Linkedin aan het geschetste bedrijfsprofiel wat per bezoeker wordt geregistreerd.

Maar Salesfeed gaat nog een stapje verder. Met Salesfeed is het mogelijk om bezoekers in te delen in groepen, bijvoorbeeld aan de hand van de branche waar zij in opereren. En dat is erg nuttig. Voor iedere groep die jij samenstelt, kun je zo namelijk jouw website optimaliseren. Dat houd in dat je iedere zakelijke gebruiker dus een persoonlijke website kunt laten zien, wat vervolgens weer zorgt voor een hoger conversie percentage. 

Salesfeed biedt dus ontzettend veel mogelijkheden. Het herkent bedrijven die jouw website bezoeken en biedt daarnaast de mogelijkheid om per doelgroep de website te laten veranderen om zo een persoonlijke ervaring te bieden.

Benieuwd wat Salesfeed voor jouw organisatie kan doen?