Wij zijn morgen geopend vanaf 08:30Contact

Agenda

https://thumb7.shutterstock.com/display_pic_with_logo/903712/221630764/stock-vector-flat-vector-calendar-icon-with-the-date-th-221630764.jpg

Wat is een agenda module?

Hebben jullie een open dag, staan jullie op een beurs of vieren jullie een feestje? Maak dan gebruik van de agenda module! Laat de bezoekers van je website weten waar jullie je mee bezighouden en waar en wanneer ze jullie kunnen vinden! Worden er evenementen in de buurt georganiseerd waar jij wellicht van kan profiteren? Dan zal het ook interessant zijn om dit evenement in je agenda te plaatsen. Win-win, toch?

Om zoveel mogelijk bezoekers te krijgen op jullie komende evenement is het belangrijk dit tijdig en duidelijk naar de bezoekers van jullie website te communiceren. Met de agendamodule is het zeer eenvoudig om een activiteit te plaatsen en te tonen op je website.

Met de agendamodule kunnen activiteiten aangemaakt worden op basis van datum, begintijd, eindtijd (optioneel) en locatie en vervolgens overzichtelijk gepubliceerd worden op je website. Wanneer bezoekers doorklikken, kunnen ze uitgebreide informatie zien over de betreffende activiteit, eventueel voorzien van foto's.