Wij zijn morgen geopend vanaf 08:30Contact

Condoleance module op jouw BS Connect website

https://www.shutterstock.com/nl/image-vector/writer-writing-on-paper-sheet-vector-556859122?src=oNcWOBptKSphuXsKUzRh3Q-1-67 (Writer writing on paper sheet vector illustration, flat cartoon person hands with pen on working table with text, workplace top view, desktop with writing letter, journalist author workspace)

De condoleance module: speciaal voor de uitvaartbranche

BS Connect heeft veel ervaring met het maken van websites voor ondernemers in de uitvaartbranche. Speciaal voor deze branche hebben wij de condoleance module ontwikkeld. Met deze module is het mogelijk om op jouw website een online condoleance register te openen waar mensen een boodschap kunnen achterlaten. Ook is het mogelijk via deze module informatie te delen over de uitvaart. Na afloop van de uitvaart is het voor de nabestaanden mogelijk om door middel van de campagne module een dank bericht te versturen naar iedereen die wat achter heeft gelaten in het online condoleance register.

De steunbetuigingen die in de condoleance module zijn achtergelaten, kunnen door een samenwerkende drukker worden ingebonden. Zo hebben de nabestaanden een mooi aandenken aan de overledene.