Wij zijn vandaag geopend vanaf 08:30Contact

Delen op Social Media

Delen op Social Media

Wat is een Deel module?

'Samen spelen, samen delen.' Wie is er niet mee opgegroeid? De behoefte om te delen is een eigenschap welke de meerderheid van de mensen (gelukkig) bezit. Sociale mediakanalen schieten als paddenstoelen uit de grond en geven ons de mogelijkheid alles wat wij waardevol achten te delen met onze naasten. Bedrijven weten hier slim op in te spelen, want wat 'leuk' is wordt gedeeld. Hoe 'leuker' iets gevonden wordt, hoe vaker het wordt gedeeld en hoe groter het bereik zal zijn. Een goedkope manier om veel potentiële klanten te bereiken, welke je met alleen je website wellicht niet had aangesproken. 

Met de Deel module van BS Connect maak je het voor bezoekers van jouw site mogelijk om berichten of pagina's van jouw website te delen op het Social Media netwerk (Twitter, Facebook, LinkedIn en Google+) van de bezoekers. Dit heeft zeer grote voordelen. Ten eerste zorgt dit voor een groter bereik, aangezien een Social Media netwerk van een bezoeker erg groot kan zijn.

Dit leidt tot meer verkeer op jouw website, waardoor Google jouw website beter zal waarderen en deze hoger in de ranking zal plaatsen. Ook waardeert Google jouw website beter wanneer jouw website op andere websites vermeld wordt. De Deel module kent dus veel voordelen.