Wij zijn vandaag geopend vanaf 08:30Contact

Fotoboek

https://thumb7.shutterstock.com/display_pic_with_logo/3630134/649009591/stock-vector-photo-gallery-on-mobile-phone-flat-cartoon-style-photo-album-on-smartphone-vector-illustration-649009591.jpg

Wat kun je met onze Fotoboek module?

Waar men vroeger nog met fotorolletje op zak naar de winkel ging om foto's te laten ontwikkelen, beschikt tegenwoordig (bijna) iedereen over een camera. Het is dan ook niet gek dat het aantal foto's waar men tegenwoordig beschikking over heeft veel groter is in vergelijking met de tijd van de fotorolletjes.

Het gezegde 'Een beeld zegt meer dan duizend woorden' is niet zomaar uit de lucht gegrepen. Wie een verhaal heeft te vertellen, laat ook graag een verhaal zien. Daarvoor hebben wij de perfecte module ontwikkeld, welke niet alleen praktisch is maar ook erg gebruiksvriendelijk! Geen plaksel meer aan je vingers, maar in een paar klikken wel al je foto's online! 

Onze fotoboek module is de ideale manier om een grote hoeveelheid foto's in één keer op jouw website te zetten. De module biedt daarnaast de mogelijkheid om elke foto een titel te geven, of om voor het gehele album een albumomschrijving in te voeren. Met de module kun je onbeperkt mooie foto-overzichten op jouw website zetten. De module wordt veel gebruikt door onder andere verenigingen, fotografen of bedrijven die op een makkelijke manier graag mooie foto-overzichten willen creëren. Deze foto-overzichten worden op een overzichtelijke manier gepresenteerd en bieden de mogelijkheid om in- en uit te zoomen. 

Laat jouw verhaal zien op jouw manier.