Wij zijn vandaag geopend vanaf 08:30Contact

Integratie van Google Analytics in jouw BS Connect website

Integratie van Google Analytics in jouw BS Connect website

Google Analytics, je hebt er vast wel eens van gehoord. Een term welke voor ieder bedrijf met een website zeer interessant is. Het geeft jou namelijk inzicht in wat bezoekers op jouw website doen en wat je kunt doen om deze bezoekers bepaalde acties te laten uitvoeren, zoals het doen van een aankoop. 

Google Analytics is een webapplicatie van Google die statistieken verzamelt over het gebruik van jouw website, maar ook over de gebruikers van jouw website. Waar komen de gebruikers van mijn website vandaan? Hoe doorlopen ze mijn website? Hoe lang blijven ze op mijn website? En bezoeken ze mijn website via mobiele apparaten, of toch vaker via de computer? Het zijn allemaal vragen die je jezelf vast wel eens hebt gesteld. En Google Analytics geeft daar antwoord op. Met behulp van rapportages, kun je deze gegevens inzien op een overzichtelijke manier.

Bij BS Connect bieden wij de mogelijkheid om Google Analytics te integreren in jouw website. Zo kun je alle statistieken omtrent het gebruik van jouw website inzien en hier handig op inspelen.