Wij zijn geopend Contact

Integratie van NostraDamus in jouw BS Connect website

Bij BS Connect houden we het voor onze klanten graag simpel. Ook voor de horeca branche doen wij dit graag. Bijvoorbeeld door het aanbieden van de BS Connect reserveringsmodule. Hiermee kunnen jouw klanten via jouw BS Connect website alvast een plekje reserveren in het restaurant. Via de BS Manager kun je deze reserveringsaanvragen controleren en vervolgens accepteren of annuleren. De klant wordt hier per sms of per mail van op de hoogte gesteld. 

Integratie van NostraDamus in jouw BS Connect website

Jouw online reserveringen direct in NostraDamus

Veel horeca ondernemingen maken gebruik van het all-in-one softwarepakket NostraDamus. Dit softwarepakket houdt de reserveringen bij, biedt de mogelijkheid om de planning van het personeel te maken, houdt de omzet bij en ook is het mogelijk rapportages uit de software te halen.

BS Connect heeft een ruime ervaring met het integreren van de NostraDamus software met de BS Manager. Door deze integratie worden de reserveringen die online binnen komen op jouw website, automatisch in NostraDamus toegevoegd. Zo houd je alles overzichtelijk op één plek. Wel zo makkelijk natuurlijk.