Wij zijn vandaag geopend vanaf 08:30Contact

Koppeling met Realworks

Koppeling met Realworks

Verreweg de meeste makelaars maken gebruik van Realworks voor het managen van hun aanbod. Het systeem maakt het mogelijk om uw aanbod direct op websites als Funda of Jaap te laten plaatsen, waardoor uw aanbod online goed te vinden is. Maar dit soort websites is niet de enige mogelijkheid om uw aanbod online onder de aandacht te brengen: ook uw eigen website is hier uitermate geschikt voor.

Om ervoor te zorgen dat uw woningaanbod op uw website getoond wordt, was u voorheen vrijwel verplicht een website af te nemen van Realworks zelf. Dit is gelukkig niet langer meer het geval. Bij BS Connect hebben wij namelijk de BS Connect Realworks koppeling ontwikkeld, waardoor u uw woningaanbod op uw eigen op maat gemaakte website van BS Connect kunt laten tonen zonder handmatig alle woningen toe te voegen. Ultiem gemak dus!

Wat houdt de Realworks koppeling in?

De koppeling die wij bij BS Connect ontwikkeld hebben, zorgt ervoor dat uw woningaanbod automatisch vanuit Realworks op uw website weergegeven wordt. Alle informatie en foto's worden op overzichtelijke wijze aan uw websitebezoekers getoond. Gebruikers kunnen de woningen op uw website filteren zodat alleen het woningaanbod getoond wordt wat voldoet aan hun eisen. Daarnaast kunnen ze de woningen toevoegen aan hun favorieten.

Wil een bezoeker niet alle woningen zien, maar aan de hand van de locatie selecteren? Ook daar heeft BS Connect een oplossing voor gemaakt. Alle woningen die vanuit Realworks worden getoond op uw website, worden automatisch getoond op een kaart zodat uw bezoekers eenvoudig kunnen zien waar de woningen op uw website zich bevinden. De Realworks koppeling van BS Connect biedt dus alle functionaliteiten die nodig zijn om op eenvoudige wijze uw bezoekers uw woningbod te tonen.