Wij zijn vandaag geopend vanaf 08:30Contact

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Hoe je als bedrijf met je klanten communiceert zegt veel over wie jij als bedrijf bent. Door het gebruiken van nieuwsbrieven kan jij een bepaalde persoonlijkheid creëren voor je bedrijf, welke als aangenaam ervaren zal worden door jouw doelgroep. Ga jij voor een zakelijke uitstraling, of neig je meer naar speels? Gebruik nieuwsbrieven om aan je (potentiële) klanten te laten weten wie je bent! 

Wat is de nieuwsbrief module?

De nieuwsbrief module van BS Connect, geeft bezoekers van jouw website de mogelijkheid om zich aan te melden voor de nieuwsbrief van jouw onderneming. Daarnaast biedt de module de mogelijkheid om op eenvoudige wijze regelmatig een nieuwsbrief te maken en te versturen naar degenen die zich hiervoor aangemeld hebben. Zo kun je op een makkelijke manier in contact blijven met de bezoekers van jouw website. Daarnaast is het mogelijk om heel gericht het gedrag van de geadresseerde personen te tracken, waardoor u waardevolle informatie ontvangt over wat goed en wat minder goed aanslaat. Zo kun je ze steeds een stukje effectiever maken.

Hoe zit dat met de vormgeving?

Wanneer je ervoor kiest om deze module te laten installeren, maken wij een nieuwsbrief lay-out voor je en zorgen we er ook voor dat het gehele systeem kant en klaar wordt opgeleverd. Zo kun je gemakkelijk en snel aan de gang met het sturen van professioneel ogende nieuwsbrieven naar je relaties.

Voordelen van een nieuwsbrief module

  • Het opstellen van een nieuwsbrief is zeer eenvoudig
  • Je genereert meer bezoekers op je website wat helpt bij de ranking in Google
  • Je bouwt sterkere relaties
  • Een digitale nieuwsbrief is veel goedkoper dan een gedrukte