Wij zijn vandaag geopend vanaf 08:30Contact

Nieuwsoverzicht

https://thumb1.shutterstock.com/display_pic_with_logo/1186124/604184753/stock-vector-reading-news-on-mobile-phone-hand-holding-smartphone-with-newspaper-news-website-modern-flat-604184753.jpg

Wat is een nieuwsoverzicht module?

We weten het allemaal, er is altijd wel nieuws. Of het nu gaat om het winnen van een grote award of de bevalling van je cavia. Nieuws is overal om ons heen en de nieuwsgierige mens laat zich hier dan ook graag over informeren. Om je website actueel te houden en de bezoekers geïnteresseerd kan het delen van nieuws een waardevolle toevoeging zijn. Maar hoe breng jij je nieuwtjes over naar de bezoekers van je website? BS Connect heeft hiervoor een speciale nieuwsoverzicht module ontwikkeld.  

Met de nieuwsoverzicht module van BS Connect genereer je op eenvoudige wijze nieuwsartikelen die vervolgens door de module automatisch in een overzicht geplaatst worden. Het nieuwsoverzicht bestaat uit door jou opgestelde artikelen met een icoon, publicatiedatum en [lees meer] knop die op een opvallende manier bij de artikelen komt te staan. Daarnaast heb je de mogelijkheid om bij de artikelen een foto te plaatsen, waardoor het de uitstraling krijgt van een nieuwsbericht. Een mooie manier dus om door jou opgestelde artikelen op overzichtelijke en professionele manier te delen met de bezoekers van jouw website.