Wij zijn maandag om 08:30 weer geopendContact

Projectoverzicht

https://thumb1.shutterstock.com/display_pic_with_logo/3630134/1054408859/stock-vector-marketplace-online-store-vector-illustration-flat-cartoon-internet-multivendor-shop-on-computer-1054408859.jpg

Wat houdt de projectmodule in?

De projectoverzicht module van BS Connect toont op een professionele manier al jouw projecten aan de bezoekers van jouw website. De module biedt de mogelijkheid om projecten per soort te categoriseren. Wanneer een bezoeker vervolgens op een project klikt, zal de bezoeker doorgeleid worden naar de projectpagina van het betreffende project. Op deze projectpagina kan alle informatie over het project worden weergegeven.

De projectoverzicht module biedt de bezoekers van jouw website dus een professioneel overzicht van alle projecten met voor elk project een eigen pagina met informatie. Hierdoor is het een zeer geschikte module voor bedrijven die graag aan de bezoekers van hun website willen tonen wat voor projecten zij in het verleden hebben afgerond om zo een goed beeld te geven van wat de mogelijkheden zoal zijn.