Wij zijn morgen geopend vanaf 08:30Contact

Projectoverzicht

https://thumb1.shutterstock.com/display_pic_with_logo/3630134/1054408859/stock-vector-marketplace-online-store-vector-illustration-flat-cartoon-internet-multivendor-shop-on-computer-1054408859.jpg

Wat houdt de projectmodule in?

Projecten zijn er in alle soorten en maten. Waar sommige bedrijven iedere dag werken aan hetzelfde, zijn er ook bedrijven die zich iedere dag weer richten op een ander project. De vraag van de klant vormt in dat geval de werkdag van de werknemer(s) van het bedrijf. Projecten kunnen ontstaan vanuit een wens van de klant, maar de wensen van een klant kunnen ook geïnspireerd worden door bestaande projecten. Het kan daarom een bijzonder waardevolle toevoeging zijn om de bezoekers van je website te laten zien welke diensten je zoal aan kunt bieden. 

Projecten kunnen echter ook voortkomen uit een wens vanuit je eigen bedrijf. Hierbij kan gedacht worden aan een verbouwing of bijvoorbeeld de integratie van een nieuw beleid. Doordat dit soort projecten verschillende fasen doorlopen kan het interessant zijn voor de bezoekers van je website om hen op de hoogte te houden van de vordering van het project.

Voor beide vormen kan de projectoverzicht module van BS Connect gebruikt worden. De projectoverzicht module van BS Connect toont op een professionele manier al jouw projecten aan de bezoekers van jouw website. De module biedt de mogelijkheid om projecten per soort te categoriseren. Wanneer een bezoeker vervolgens op een project klikt, zal de bezoeker doorgeleid worden naar de projectpagina van het betreffende project. Op deze projectpagina kan alle informatie over het project worden weergegeven.

De projectoverzicht module biedt de bezoekers van jouw website dus een professioneel overzicht van alle projecten met voor elk project een eigen pagina met informatie. Hierdoor is het een zeer geschikte module voor bedrijven die graag aan de bezoekers van hun website willen tonen wat voor projecten zij in het verleden hebben afgerond om zo een goed beeld te geven van wat de mogelijkheden zoal zijn.