Wij zijn geopend Contact

Qooqie Call Tracking integratie op jouw website

Wanneer je een website hebt, wil je natuurlijk graag weten hoe succesvol deze is. Niet alleen de vraag óf er bezoekers komen op jouw website, maar voornamelijk wát ze op jouw website doen, is dan van belang. Je wilt dat ze conversies uitvoeren op jouw website, zoals het aanvragen van een offerte. Maar in sommige branches is het gewoonlijk om telefonisch contact op te nemen. En ook deze conversies wil je graag meten. Qooqie Call Tracking maakt dit mogelijk. Door Qooqie Call Tracking te integreren op jouw website, maken we de telefonische conversies van jouw website inzichtelijk.

qooqie call tracking

Wat is Qooqie Call Tracking?

Qooqie Call Tracking is dé manier om telefonische conversies te meten. Iedere bezoeker van jouw website krijgt een uniek en traceerbaar telefoonnummer toegekend, waardoor het mogelijk wordt om de telefonische oproepen te koppelen aan de sessies van jouw website en klikken op jouw advertenties. Dit doet de software automatisch voor je. Zo maken we inzichtelijk welke pagina of welke advertentie wel telefonische conversies oplevert en welke dit niet doet.

Door het inzetten van Qooqie Call Tracking realiseren we verbeterde conversie meting voor jouw website of advertentie. Met Google Analytics meten we conversies via formulieren, maar het meten van telefonische conversies is met Google Analytics niet mogelijk. Qooqie zetten we daarom in naast Google Analytics en fungeert hierbij als toevoeging op de conversies die we met Google Analytics al kunnen meten. Wel maken we een koppeling met Google Analytics, zodat alle conversie statistieken op één plek inzichtelijk worden. Zo werken we toe naar verbeterde conversie meting en meer inzicht.

 

Het inzetten van Qooqie heeft o.a. de volgende voordelen:

  • Telefonische conversies inzichtelijk
  • Meer inzicht in de efficiëntie van jouw pagina's en marketing campagnes
  • Synchronisatie met Google Adwords
  • Koppeling met Google Analytics
  • Live conversies volgen via het online dashboard
  • Opname van telefoontjes

Laat hieronder jouw gegevens achter voor een 

vrijblijvend advies