Wij zijn vandaag geopend vanaf 08:30Contact

Referenties

https://thumb9.shutterstock.com/display_pic_with_logo/3630134/754506298/stock-vector-computer-with-customer-review-rating-messages-vector-illustration-flat-cartoon-design-of-desktop-754506298.jpg

Wat is de referentiemodule?

Bijna iedereen doet het: eerst even de meningen van anderen checken alvorens een beroep te doen op een dienst of product op een website. Het internet staat vol met websites om je mening over een bedrijf op te uiten en hier wordt dan ook gretig gebruik van gemaakt door de potentiële consument. Helaas kan niet iedereen op zijn of haar blauwe ogen geloofd worden, maar consumenten schijnen wel vertrouwen in elkaar te hebben. 

De referentiemodule van BS Connect biedt bezoekers de mogelijkheid om hun mening over jouw bedrijf achter te laten. Hiermee kun je andere bezoekers laten zien dat je tevreden klanten hebt, wat vertrouwen wekt en kan zorgen voor meer interacties op jouw website. Hierbij bestaat de mogelijkheid om de referenties goed te keuren voordat deze op jouw website verschijnen. Het vertrouwen van de consument wordt op deze manier een fundamenteel onderdeel van jouw website. 

Naast het feit dat de referentie module zorgt dat bezoekers van jouw website een vertrouwd gevoel krijgen bij jouw bedrijf door het zien van positieve ervaringen, heeft deze ook nog een ander voordeel. De referenties die in deze module worden gevoegd, worden door Google ook opgepikt. De gemiddelde score die voortkomt uit de referenties, wordt vervolgens in Google getoond onder de zoekresultaten van jouw bedrijf. Een goede score wekt natuurlijk vertrouwen en kan op deze manier zorgen voor extra bezoekers.

Kortom:

  • Vertrouwd gevoel bij bezoekers van jouw website
  • Extra bezoekers door kwaliteitsscore in Google