Wij zijn dinsdag om 08:30 weer geopendContact

Referenties

https://thumb9.shutterstock.com/display_pic_with_logo/3630134/754506298/stock-vector-computer-with-customer-review-rating-messages-vector-illustration-flat-cartoon-design-of-desktop-754506298.jpg

Wat is de referentiemodule?

De referentiemodule van BS Connect biedt bezoekers de mogelijkheid om hun mening over jouw bedrijf achter te laten. Hiermee kun je andere bezoekers laten zien dat je tevreden klanten hebt, wat vertrouwen wekt en kan zorgen voor meer interacties op jouw website. Hierbij bestaat de mogelijkheid om de referenties goed te keuren voordat deze op jouw website verschijnen. 

Naast het feit dat de referentie module zorgt dat bezoekers van jouw website een vertrouwd gevoel krijgen bij jouw bedrijf door het zien van positieve ervaringen, heeft deze ook nog een ander voordeel. De referenties die in deze module worden gevoegd, worden door Google ook opgepikt. De gemiddelde score die voortkomt uit de referenties, wordt vervolgens in Google getoond onder de zoekresultaten van jouw bedrijf. Een goede score wekt natuurlijk vertrouwen en kan op deze manier zorgen voor extra bezoekers.

Kortom:

  • Vertrouwd gevoel bij bezoekers van jouw website
  • Extra bezoekers door kwaliteitsscore in Google