Wij zijn vandaag geopend vanaf 08:30Contact

Reserveringen

Een online reserveringssysteem voor jouw bedrijf

Een online reserveringssysteem voor jouw bedrijf

Efficiëntie is een begrip wat door ieder restaurant omarmd wordt. Niet alleen omdat het tijd oplevert (en tijd is geld), maar ook omdat het gemak oplevert. Telefonische reserveringen kosten tijd en brengen ook de kans op fouten met zich mee. Daarnaast zijn er steeds meer gasten die het juist prettig vinden om via een e-mail of contactformulier een tafel te reserveren. Als restaurant wil je het je (potentiële) gasten dan ook zo makkelijk mogelijk maken. Hiervoor heeft BS Connect een online reserveringssysteem ontwikkeld, welke zowel voor het restaurant als voor de gast zeer gebruiksvriendelijk is. Door (potentiële) gasten gelijk op je website door te verwijzen naar deze reserveringsmodule kan een gast binnen enkele seconden een tafel reserveren. 

Maak zelf verschillende categorieën aan (lunch, diner, high tea etc.) of stuur jouw gasten een uur van te voren een SMS ter herinnering. De ingebouwde campagnemodule maakt het mogelijk om de gast automatisch een dag later een mailtje te sturen (bijvoorbeeld met de vraag of ze een recensie willen plaatsen of bied ze een kortingsbon aan voor een volgend bezoek).

Zelf ruimtes en tafels aanmaken en nieuwe reserveringen toewijzen aan een tafel. Daarnaast is er een mogelijkheid om je reserveringen heel eenvoudig via drag & drop te verschuiven binnen jouw ruimtes. Hoe gemakkelijk is dat?

En...jouw restaurant is via de reserveerknop altijd bereikbaar!