Wij zijn vandaag geopend vanaf 08:30Contact

Social Media koppeling

Social Media koppeling

Wat is een social media koppeling?

Ken jij ook bedrijven die al hun nieuws alleen op Facebook, Twitter of LinkedIn plaatsen? Een gemiste kans! Op de eigen website is niets te lezen en lijkt het bedrijf stil te staan. Nieuwe klanten bezoeken eerst je website en een eerste indruk kan je maar één keer maken!

Draai het om!

Met de Social Media koppeling draai je het om: nieuws en blogs plaats je op je eigen website en de Social Media koppeling zorgt er voor dat de nieuwsberichten en blogs op jouw social media wordt verspreid met een verwijzing naar jouw website. Dat scheelt je veel werk, omdat je op deze manier in één keer communiceert naar volgers van jouw bedrijf.

Zo zijn alle volgers binnen no-time op de hoogte van nieuwe nieuws- of blog artikelen die gepost zijn op jouw website. Indien jouw volger klikt op het artikel komt hij direct op jouw website terecht. En dat is de plaats waar je jouw klant wil hebben, niet waar? Naast nieuwsberichten en blogs kun je natuurlijk iedere pagina posten op Social Media, dus ook bijvoorbeeld projecten of producten.

Ranking in Google

Door nieuws- en blogberichten te posten op Facebook, Twitter en LinkedIn genereer je verkeer op je website. En meer verkeer op je website betekent een hogere ranking in Google. Het mes snijdt dus aan twee kanten!

BS Manager

De Social Media koppeling is onderdeel van het CMS systeem BS Manager. Met de BS Manager kun je je website makkelijk beheren, werkt met drag & drop, versiebeheer, is super veilig en updates gaan automatisch. Maak jij nog geen gebruik van de BS Manager? Neem contact op!

Posten gaat in 2 eenvoudige stappen

  1. Koppel met alle Social Media kanalen
  2. Post het nieuwsbericht in één keer op alle Social Media kanalen

Benieuwd naar de mogelijkheden van de BS Manager en Social Media koppeling?