Wij zijn morgen geopend vanaf 08:30Contact

Een professionele website laten maken

Een professionele website laten maken

Dat een professionele website van cruciaal belang is voor jouw onderneming hoeven wij je niet meer te vertellen, toch? Er zijn zoveel webbouwers, wat maakt BS Connect dan uniek? Wij houden niet van ingewikkelde verhalen, wel van mooie websites. Wil je ook een mooie site laten maken die je zélf zonder problemen kunt onderhouden?

Op basis van ons gebruiksvriendelijke content management systeem BS Manager maken wij eenvoudig te beheren websites die er bovendien zeer professioneel uitzien. Natuurlijk houden we bij het bouwen rekening met de nieuwste technieken: al onze websites zijn responsive (geschikt voor alle apparaten) en technisch geoptimaliseerd voor zoekmachines en gekoppeld met social media. En we gaan verder: we leveren niet alleen een snelle, mooie website op, we denken ook actief met je mee over je online strategie en internetmarketing. Zo zorgen wij ervoor dat jouw website goed wordt gevonden en doet wat hij moet doen: bijdragen aan jouw online succes!

Mooie websites op basis van de nieuwste techniek

Wij ontwerpen professionele en gemakkelijk te gebruiken websites die naadloos aansluiten bij de huisstijl van jouw onderneming. Met een website van BS Connect ben je zowel op smartphone, tablet als pc goed te bereiken. Qua techniek en design zorgen wij dat je 100% goed zit.

Projecten waar wij trots op zijn

Bekijk alle projecten

We hebben al onze projecten waar we trots op zijn verzameld op onze projectpagina. Neem gauw een kijkje!

Help je website omhoog in Google

Een mooie website is één, maar goed gevonden worden is nét zo belangrijk, zo niet belangrijker. Onze BS Manager biedt daarom standaard diverse SEO (Search Engine Optimalisation) tools om de vindbaarheid van jouw website te verbeteren. Via de ‘SEO gezondheid module’ krijg je slimme aanwijzingen en tips, waarmee je zelf aan de slag kunt. Zo optimaliseer je je website zelf, waardoor zoekmachines als Google en Bing hem beter zullen oppakken.

Alles voor je website onder 1 dak

BS Connect heeft alles in huis voor je website. Dat is wel zo makkelijk! Wij regelen je website van A tot Z: van domeinregistratie of -verhuizing, tot aan fotografie en design, zoekmachine marketing en bedrijfsvideos. Je krijgt het hele pakket via één bureau en daarmee blijft het lekker overzichtelijk.

En je kunt rekenen op onze helpdesk die dagelijks van 8:30 tot 17:00 uur voor je klaar staat.

Hosting & domeinnaamregistratie
Zoekmachine marketing
Social media
Fotografie
Bedrijfsvideos

Benieuwd hoe wij jouw droomsite realiseren?

We maken graag een keertje kennis! Wees gerust: wij komen niet met lange verhalen, dus een uurtje is voldoende. Pak je agenda erbij en maak direct een afspraak.

AbuseIPDB Contributor Badge