• Eursingerweg 3A - 9411 BA - Beilen - Drenthe
  • 088-2010600

Nadelen Wordpress: top 5 grootste nadelen

Bekijk

Nadelen Wordpress: top 5 grootste nadelen

Nadelen Wordpress: top 5 grootste nadelen

Ben je van plan om Wordpress te gaan gebruiken voor het bouwen van jouw website? Of ben je nog in de oriëntatie fase en ben je benieuwd naar de nadelen van Wordpress? Dan ben je op deze pagina op het juiste adres. Nadelen Wordpress, ze zijn er in alle soorten en maten. Je lees hier de top 5 van grootste nadelen.

Nadelen Wordpress, niet bij BS Connect

Nadelen Wordpress, zoals hierboven te lezen zijn er naast de voordelen die overal op het internet benoemd worden, ook veel nadelen te benoemen die grote invloed kunnen hebben op jouw website en daarmee op het functioneren van jouw website. Om die reden hebben wij bij BS Connect ervoor gekozen om ons eigen CMS Systeem te ontwikkelen. Dit systeem draagt de naam BS Manager. Benieuwd naar de voordelen? Lees er hieronder meer over.

Maak kennis met de BS Manager

Beheer jouw content met onze slimme BS Manager. BS Manager werkt met snippets. Dit zijn blokken die door onze grafische ontwerpers ontwikkeld zijn. Je hebt de keuze uit meer dan 40 snippets die je via
Drag & Drop op je pagina kunt slepen. Supereasy en gelijk mooi!

Drag & drop

Beheer al je content op een simpele manier. Sleep al je teksten en afbeeldingen naar de gewenste posititie en laat los. Eenvoudiger kan niet!

Onderhoudsvrij en veilig

Geen zorgen meer over updates! BS Manager zorgt dat jouw website automatisch geüpdatet wordt en dat de door ons ontwikkelde plugins altijd compitabel zijn met de laatste versie van de BS Manager. Op deze manier heb je altijd de laatste functionaliteiten tot je beschikking.

Super snelle website

Bij BS Connect vinden wij snelheid van jouw website van groot belang. Om die reden zijn alle websites die gemaakt worden in de BS Manager geoptimaliseerd. Zo ben je bij onze websites verzekerd van een super snelle laadtijd.

nadelen wordpress

Laat hieronder uw gegevens achter voor een vrijblijvende demo


Meer

weten over...

een website laten maken, het nut van social media. Is zoekmachine optimalisatie iets voor mij?

Ga er eens rustig voor zitten met Charissa! ...

Gewoon even met Charissa bellen!

088-2010600

charissa@bsconnect.nl

Ga naar het contactformulier

Maak kennis met ons team

Lees verder
s c r o l l o m t e o n t d e k k e n s r o l l o m t e o n t d e k k e n