Wij zijn maandag om 08:30 weer geopendContact

Nieuwe website laten maken? BS Connect helpt je graag!

Jouw nieuwe website snel online

Wanneer je een nieuwe website wilt laten maken, laat je dat natuurlijk doen door een professioneel webdesign bureau. Want je wilt uiteraard een website die laat zien wat jouw onderneming (potentiële) klanten te bieden heeft. Met een groeiend klantenbestand en jarenlange ervaring op het gebied van webdesign, ben je bij ons verzekerd van professionele en doeltreffende websites op maat. Wil je meer weten over wat wij je te bieden hebben? Lees er hieronder meer over of neem eens contact op voor een vrijblijvende demo of een op maat gemaakte offerte.

Unieke en doeltreffende nieuwe website

Bij websitebureau BS Connect maken we professionele webdesigns die speciaal voor jouw onderneming op maat worden ontwikkeld. Geen dertien in een dozijn websites, maar websites die écht laten zien waar jouw onderneming voor staat en wat jouw onderneming (potentiële) klanten te bieden heeft. Een webdesign wat de bezoekers over de streep trekt om voor jouw onderneming te kiezen. Door goed te luisteren naar jouw wensen en de website hierop af te stemmen, werken we toe naar een eindresultaat waar we allebei super tevreden over kunnen zijn. Een echt online visitekaartje die (potentiële) klanten enthousiast maakt over jouw producten en diensten.

Jouw nieuwe website hoog in Google

Een mooi en doeltreffend webdesign doet al heel veel met bezoekers van jouw website. Maar om conversies te kunnen realiseren, moeten er wel bezoekers naar jouw website getrokken worden. En hoe doe je zoiets? Bij ons websitebureau werken specialisten op het gebied van zoekmachine optimalisatie van jouw website. Wij kunnen je adviseren over de optimalisatie om bovenaan in Google te komen, maar we kunnen het je ook helemaal uit handen nemen als je dat fijn vindt. Samen gaan we voor het maximaal haalbare resultaat.

Wil je liever zelf aan de gang met de optimalisatie van jouw website aan de gang om hoog in Google te komen? Binnen ons website beheer systeem vindt je een heel arsenaal aan optimalisatie tools die je wegwijs maken in de wereld van de zoekmachine optimalisatie en die je helpen bij het verbeteren van jouw website. Zo optimaliseer je je website zelf. Wat je ook wil, wij passen ons aan aan jouw wensen.

BS Manager: een super simpel beheersysteem

Om het plaatje compleet te maken, hebben wij een website beheersysteem ontwikkeld waarin het super eenvoudig is om zelf jouw website bij te houden. Veel andere bedrijven maken gebruik van Wordpress of Joomla, maar doordat wij de kennis in huis hebben om zelf een systeem te ontwikkelen, vindt je bij ons de BS Manager. Dit systeem is speciaal voor onze klanten ontwikkeld, met als voordeel dat het een stuk veiliger, gebruiksvriendelijker en stabieler is. Laat je overtuigen!

Drag & Drop

De BS Manager werkt met snippets. Dit zijn vooraf vormgegeven blokken die je met Drag & Drop op je pagina kunt plaatsen. Je hoeft de blokken alleen nog maar te vullen met tekst en afbeeldingen.

Onderhoudsvrij en veilig

Jouw websites worden door ons automatisch geüpdatet. Zo heb jij altijd de laatste functionaliteiten tot je beschikking.

Versiebeheer

Is jouw pagina toch niet zo geworden als je verwacht had? Geen probleem, want met het ingebouwde versiebeheer zet je snel je oude paginaversies weer terug.

websitebureau zelf website beheren

Nieuwe website, al vanaf €750 euro!

Laat je overtuigen tijdens een vrijblijvende demo of vraag een offerte aan!

websitebureau BS Connect

Over BS Connect

BS Connect is een websitebureau uit Beilen (Midden-Drenthe). Met onze diensten bieden wij ondernemers in met name Noord-Nederland een totaaloplossing op online gebied. Maar ook voor ondernemers in andere delen van Nederland staan wij dagelijks klaar om te ondersteunen bij alles wat er bij een website komt kijken.

Van ontwikkeling van een huisstijl tot bedrijfsfotografie en van webdesign tot het schrijven van webteksten; bij websitebureau BS Connect ben je aan het juiste adres. Met een team van specialisten zijn wij iedere werkdag bezig met het verhogen van het online succes van ondernemers die voor BS Connect hebben gekozen. Wij zijn BS Connect, aangenaam. Wij helpen je graag hogerop.

Staat jouw nieuwe website binnenkort tussen de projecten waar we trots op zijn?

Hieronder vindt je een kleine greep van projecten waar we trots op zijn. Deze projecten zijn ontstaan uit een mooie samenwerking met onze klanten. We staan te popelen om ook zo'n mooie website voor jou te maken.

Laat hieronder jouw gegevens achter voor meer informatie!

Verifieer met deze som dat u geen robot bent *