• Eursingerweg 3A - 9411 BA - Beilen - Drenthe
  • 088-2010600

Nieuwe website laten maken? BS Connect helpt je graag!

Wil jij

Nieuwe website laten maken? BS Connect helpt je graag!?

Unieke en professionele nieuwe website laten maken door BS Connect

Wanneer je een nieuwe website wilt laten maken, laat je dat natuurlijk doen door een professioneel webdesign bureau. Want je wilt uiteraard een website die laat zien wat jouw onderneming (potentiële) klanten te bieden heeft. Met een groeiend klantenbestand en jarenlange ervaring op het gebied van webdesign, ben je bij ons verzekerd van professionele en doeltreffende websites op maat. Wil je meer weten over wat wij je te bieden hebben? Lees er hieronder meer over of neem eens contact op voor een vrijblijvende demo of een op maat gemaakte offerte.

Unieke en doeltreffende nieuwe website

Een doeltreffende nieuwe website laat je maken door BS Connect. Wij maken professionele webdesigns die speciaal voor jouw onderneming ontwikkeld worden. Geen dertien in een dozijn website, maar een nieuwe website die echt laat zien waar jouw onderneming voor staat en potentiële klanten over de streep trekt om actie te ondernemen. Door goed te luisteren naar jouw wensen en door onze expertise op het gebied van websites in te zetten, werken we samen naar een doeltreffende website toe. Een echt online visitekaartje waar je klanten enthousiast van raken.

Benieuwd naar de benodigde investering voor jouw nieuwe website?

Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan

Jouw nieuwe website hoog in Google

Een mooi nieuwe website is natuurlijk geweldig, maar zonder bezoekers heeft een website weinig invloed op jouw omzet. Je wilt daarom natuurlijk zoveel mogelijk bezoekers op jouw website waar jij mogelijk iets voor kunt gaan betekenen. Maar hoe doe je zoiets? Nou, daar weten wij wel raad mee. Onze zoekmachine specialist kan een plan opstellen voor jouw website, waardoor we gericht kunnen toewerken naar pagina's die hun doel treffen. Vervolgens kun je zelf aan de slag met jouw website, maar je kunt het ook door ons laten verzorgen. Wij kunnen geoptimaliseerde teksten voor je schrijven waarmee je hoog in Google scoort. Of wij dat wel goed kunnen? Nou, wij vinden van wel. Want als we dat niet goed hadden gekund, was je waarschijnlijk niet op onze website terecht gekomen, toch?

Wil je liever zelf aan de gang met de optimalisatie van jouw website aan de gang om hoog in Google te komen? Binnen ons website beheer systeem vindt je een heel arsenaal aan optimalisatie tools die je wegwijs maken in de wereld van de zoekmachine optimalisatie en die je helpen bij het verbeteren van jouw website. Zo optimaliseer je je website zelf. Wat je ook wil, wij passen ons aan aan jouw wensen.

BS Manager: een super simpel beheersysteem

Om het plaatje compleet te maken, hebben wij een website beheersysteem ontwikkeld waarin het super eenvoudig is om zelf jouw nieuwe website bij te houden. Veel andere bedrijven maken gebruik van Wordpress of Joomla, maar doordat wij de kennis in huis hebben om zelf een systeem te ontwikkelen, vindt je bij ons de BS Manager. Dit systeem is speciaal voor onze klanten ontwikkeld, met als voordeel dat het een stuk veiliger, gebruiksvriendelijker en stabieler is. Laat je overtuigen!

Drag & Drop

De BS Manager werkt met snippets. Dit zijn vooraf vormgegeven blokken die je met Drag & Drop op je pagina kunt plaatsen. Je hoeft de blokken alleen nog maar te vullen met tekst en afbeeldingen.

Onderhoudsvrij en veilig

Jouw websites worden door ons automatisch geüpdatet. Zo heb jij altijd de laatste functionaliteiten tot je beschikking.

Versiebeheer

Is jouw pagina toch niet zo geworden als je verwacht had? Geen probleem, want met het ingebouwde versiebeheer zet je snel je oude paginaversies weer terug.

websitebureau zelf website beheren

Nieuwe website, al vanaf €750 euro!

Laat je overtuigen tijdens een vrijblijvende demo of vraag een offerte aan!

Ons team

Het team van BS Connect; een hecht clubje. Dat is prettig. Zo weten we precies van elkaar waar we mee bezig zijn. Geen ruis op de lijn voor klanten dus. Belangrijk, want in deze markt is tijd kostbaar. Snel kunnen schakelen is belangrijk. En dat kunnen we!

Bart Raaman

Vormgeving, video en fotografie

Sander van Dalsem

Technisch opperhoofd

Charissa Koops

Online marketeer

Daan Seegers

Front-end developer

Projecten waar we trots op zijn!

Hieronder vindt je een kleine greep van projecten waar we trots op zijn. Deze projecten zijn ontstaan uit een mooie samenwerking met onze klanten. We staan te popelen om ook zo'n mooie website voor jou te maken.

Fysio Centrum Beilen

+ Een frisse nieuwe website voor Fysio Centrum Beilen!

De Hondsrug Schoenmode 2.0

+ Wij mochten een nieuwe website maken voor de Hondsrug Schoenmode. Inclusief nieuwe webshop én fotografie.

Zorgbelang Drenthe 2.0

+ Een toegankelijke website inclusief fotografie. Weer een resultaat waar we trots op zijn!

Laat hieronder jouw gegevens achter voor meer informatie!

Meer

weten over...

een website laten maken, het nut van social media. Is zoekmachine optimalisatie iets voor mij?

Ga er eens rustig voor zitten met Charissa! ...

Gewoon even met Charissa bellen!

088-2010600

charissa@bsconnect.nl

Ga naar het contactformulier

Maak kennis met ons team

Lees verder
s c r o l l o m t e o n t d e k k e n s r o l l o m t e o n t d e k k e n