Wij zijn maandag om 08:30 weer geopendContact

Officion secretariaat & antwoordservice

Officion secretariaat & antwoordservice

Wij mochten Officion hogerop helpen om jou hogerop te helpen! Officion helpt je namelijk met groeien. Nee, niet door je dagelijks met water te besprenkelen. Officion neemt je werk uit handen, zodat jij je kunt richten op waar jij goed in bent. Knallen!

Officion is een bedrijf dat secretariële ondersteuning biedt, zowel administratief als telefonisch. Zo hoef je dus geen telefoontje meer te missen en dat is best van grote waarde, je weet immers nooit wie er belt. Weet jij van jezelf dat jij nu niet bepaald een zonnestraaltje aan de telefoon bent, dan is het ook fijn als iemand voor jou de telefoon kan opnemen. Zowel voor jou, als voor je klanten! De dames van Officion worden ‘part of the team’, maar dan op afstand en registeren alles netjes in een online omgeving. Hierdoor ben jij altijd op de hoogte. Wat ook niet geheel onbelangrijk is: deze dames zijn echte engeltjes, zelfs wanneer de duivel aan de telefoon hangt!

Wij zeggen niet voor niets dat we websites met de WOW factor maken. Ook deze keer hebben we het voor elkaar gekregen om er weer de nodige WOW in te stoppen! Ben jij er klaar voor?

Bekijk dan hier de nieuwe website van Officion!