• Eursingerweg 3A - 9411 BA - Beilen - Drenthe
  • 088-2010600

Pink Sky interieurontwerp

Bekijk

Pink Sky interieurontwerp

Pink Sky interieurontwerp

Puntjes

op de i

‘Wat een mooie lucht hè?’

Het blijft toch altijd wel weer magisch, zo’n prachtige zonsondergang geheel gehuld in de meest bijzondere kleuren. De roze gloed geeft ons een gevoel van ruimte en schoonheid. Het doet iets met een mens, iets moois.

Renske werd geïnspireerd door deze roze gekleurde lucht, kreeg er bewondering voor. Zo’n mooi gevoel, wat zomaar uit de lucht komt vallen. Niemand vraagt erom, maar het maakt iedereen blij. Zij wilde dit gevoel dan ook laten ervaren aan mensen in de ruimte waar ze leven, werken of op bezoek zijn. In haar werk als interieurontwerper werd dit dan ook haar roze draad.

Aan ons de eer om voor Renske haar bedrijf Pink Sky met het strakke ontwerp van Rik Bakker een mooie website te maken. Puntjes op de i zetten? Daar maken wij geen punt van. Net als het puntje welke letterlijk op de i van de letters ‘pink sky’ valt. Waar ‘pink sky’ zo uit de roze horizon komt zetten, blijft dit puntje bij ons gedurende onze scroll door de website heen. Om maar even een punt te maken. Deze website staat symbool voor het gevoel dat Renske bij mensen weet op te roepen in haar werk. Noem het een vaardigheid, of noem het een gave. Na het zien van de projecten op haar website, zijn wij daar in inmiddels wel over uit: tis een gave. Punt uit!

Pink Sky interieurontwerp

+ Wij mochten voor Renske haar bedrijf Pink Sky met het strakke ontwerp van Rik Bakker een mooie website maken.

Stay Living

+ Voor Stay Living hebben we een moderne website in een strak stramien ontwikkeld. Heel strak, al zeggen we het zelf...

Voor wie we nog meer werken?

We zetten het even voor je op een rijtje!

Maak kennis met ons team

Lees verder
s c r o l l o m t e o n t d e k k e n s r o l l o m t e o n t d e k k e n