Wij zijn morgen geopend vanaf 08:30 Contact

Restaurant De Turfsteker

Restaurant De Turfsteker

Proost, of sláinte zoals ze in Ierland ook wel zeggen. ‘Waarop?’ horen we je denken. Natuurlijk op de nieuwe website van Iers Restaurant & Pub de Turfsteker in Westerbork. Op de nieuwe website van het restaurant proef je de echte Ierse sfeer die er ook in het restaurant en de pub te vinden zijn. En wil je niet alleen de sfeer proeven, maar ook de gerechten? Dan reserveer je eenvoudig je tafeltje via de reserveringsmodule van BS Connect die wij hebben geïntegreerd op de website.

Nog even weten of er op de avond dat je wil reserveren Ierse live muziek te horen valt? Dan kijk je gewoon even in de agenda, ook een maatwerk module van BS Connect. Alvast even uitzoeken wat je wilt gaan eten die avond? Kijk dan even op de menukaart, waar alle heerlijke eerlijke Ierse gerechten terug te vinden zijn. Onze SEO specialisten hebben ervoor gezorgd dat de vindbaarheid van deze website optimaal is.

De website van Restaurant & Ierse Pub de Turfsteker beschikt weer over een nieuw en eigentijds design en met de maatwerkoplossingen van BS Connect die speciaal ontwikkeld zijn voor de horeca, kunnen ze er weer vol tegen aan. Ook de prachtige foto's van Marloes Fotografie geven in één blik de juiste boodschap weer.

You’re  welcome, zowel op de website als in het restaurant!