Wij zijn geopendContact

Restaurant Diggels - een website om op te eten!

Restaurant Diggels - een website om op te eten!

Voor Restaurant Diggels in Westerbork hebben wij een website opgeleverd met een webdesign wat helemaal op maat is gemaakt. Ons doel? Een website creëren die eruit ziet om op te eten. Nou, dat is gelukt, al zeggen we het zelf!

Het maatwerk wat wij voor deze klant hebben geleverd, begint al op de homepagina. Hier vind je een menu aan de linkerkant met onderin een kleine foto van het restaurant. Op de homepage proef je direct de sfeer door de door Marloes Fotografie gemaakte bedrijfsfilm.  

Let ook eens op de kleine details! In de footer van de website vind je bijvoorbeeld een oude Drentse landkaart; een knipoog naar de top drie notering in de ANWB top tien van mooiste fietsterrassen in Nederland. Het zijn soms de kleine details die het verschil maken.

Ons werk hield niet op bij alleen een design op maat. Wij hebben verschillende BS manager modules in de website verwerkt. Zo zie je de Openingstijden Module terug, maar ook de Menukaart Module mag bij een website voor een restaurant natuurlijk niet ontbreken.

Een website die eruit ziet om op te eten en een zeer tevreden klant. Daar worden we blij van!

AbuseIPDB Contributor Badge