• Eursingerweg 3A - 9411 BA - Beilen - Drenthe
  • 088-2010600

Bekijk

SEO Coaching | Wij helpen je hoger in Google

seo coaching

Het vindbaar maken van jouw website, kan een hele opgave zijn. Veel klanten van ons zijn al uren bezig geweest met het optimaliseren van hun website, maar merken geen resultaat. En om jou als ondernemer te begeleiden bij het beter vindbaar maken van jouw website om zo het online succes van jouw onderneming te vergroten, bieden wij SEO Coaching aan. Wat dit inhoudt? Je lees er hieronder alles over.

Wat wij voor je kunnen betekenen

Bij BS Connect bieden wij SEO Coaching aan, afgestemd op jouw behoefte. Hieronder lees je de verschillende diensten die wij je te bieden hebben.

Zoekwoordonderzoek

Welke zoekwoorden kunnen ervoor zorgen dat jij meer bezoekers gaat trekken? Het kan best lastig zijn om deze te vinden. Want waar zoeken jouw klanten op? En welke zoekwoorden kan ik de concurrentie aangaan? Wij maken een compleet overzicht van relevante zoekwoorden voor je en selecteren de zoekwoorden voor je die voor jou het meest op gaan leveren.

Linkbuilding

Het opbouwen van een goed linkprofiel is voor jouw ranking in Google erg belangrijk. Wij adviseren je hier graag over. Daarnaast kunnen wij je het ook uit handen nemen, omdat wij uit ervaring weten dat linkbuilding een erg tijdrovende klus is.

Optimalisatie van pagina's

Heb je al pagina's gemaakt en wil je ervoor zorgen dat deze pagina's door Google maximaal worden gewaardeerd? Dan kunnen wij de pagina's voor je nakijken en verbeterpunten aandragen. Zo helpen we je bij het realiseren van een kwaliteitsscore van honderd procent. Wil je het optimaliseren van jouw pagina's liever niet zelf doen? Dan kunnen wij dit voor je uit handen nemen.

seo coaching

SEO Coaching helpt je verder!

De SEO Coaching van BS Connect zorgt ervoor dat jij handvatten krijgt om beter te gaan scoren in Google. Wij begeleiden je bij het verhogen van jouw online succes. Maar ook wanneer je het liever uit handen wilt geven, kunnen wij je van dienst zijn. Wij kunnen namelijk ook de volledige optimalisatie voor je doen. Dat scheelt jou tijd, die je weer kunt besteden aan de dingen waar jij goed in bent. Wat je ook wenst: wij ondersteunen je waar jij dit wenst.

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

Laat ons een gratis website scan maken!

Laat ons dan een geheel vrijblijvende scan maken van jouw website. Zo kunnen we kijken waar er verbetering mogelijk is en kunnen wij je gericht adviseren over wat het beste zou zijn in jouw situatie.

Meer

weten over...

een website laten maken, het nut van social media. Is zoekmachine optimalisatie iets voor mij?

Ga er eens rustig voor zitten met Charissa! ...

Gewoon even met Charissa bellen!

088-2010600

charissa@bsconnect.nl

Ga naar het contactformulier

Maak kennis met ons team

Lees verder
s c r o l l o m t e o n t d e k k e n s r o l l o m t e o n t d e k k e n