• Eursingerweg 3A - 9411 BA - Beilen - Drenthe
  • 088-2010600

SSL Certificaat aanvragen

Bekijk

SSL Certificaat aanvragen

Op deze pagina kunt u een SSL certificaat aanvragen. Een SSL certificaat is in de volksmond beter bekend als het "groene slotje" die u ziet in uw adresbalk. Hiermee kan uw bezoeker erop vertrouwen dat:

  • de website van een legitiem bedrijf afkomstig is;
  • de verbinding beveiligd is, zodat persoonlijke gegevens moeilijk of helemaal niet uitgelezen kunnen worden.

Voordat u bestelt: gebruik alleen KvK gegevens

Voordat u gaat bestellen: in het aanvraagformulier worden naar bedrijfsgegevens gevraagd. Deze gegevens moeten overeenkomen met de gegevens uit de KvK. U mag iedere gewenste contactpersoon opgeven, deze hoeft niet opgenomen te zijn in de KvK.

Controleer of het telefoonnummer van uw organisatie is opgenomen in de KvK inschrijving, voordat u de bestelling plaatst.

Bent u een legitiem bedrijf?

Een extern bedrijf dat SSL certificaten uitgeeft (Comodo) gaat de echtheid van uw bedrijf controleren, voordat zij het SSL certificaat gaan uitgeven. Dit proces is voor u niet ingewikkeld, maar komt wel heel precies. Op deze pagina leest u wat er van u als contactpersoon wordt verwacht.

Telefonische verificatie

De certificaten die wij installeren zijn SSL certificaten met Organisatie Validatie (OV). Het controlerende bedrijf gaat u bellen met de controlevraag of u een SSL certificaat heeft aangevraagd. Dat is alles. Als u bevestigd, wordt het certificaat uitgegeven. Bij de bestelling kunt u ook een eventueel gewenst belmoment doorgeven.

Gebruik alleen gegevens uit de KvK inschrijving

De echtheid van uw bedrijf wordt gecontroleerd aan de hand van de KvK gegevens. Controleer de KvK inschrijving, voordat u de bestelling voor het SSL certificaat plaatst

Stappenplan aanvragen SSL certificaat

  1. Controleer uw KvK gegevens.
  2. Plaats uw bestelling met uw bedrijfsgegevens volgens de KvK inschrijving.
  3. U wordt gebeld door een controlerend bedrijf. Bevestig de bestelling van het SSL certificaat.
  4. Het SSL certificaat wordt uitgegeven.
  5. Wij installeren voor u het SSL certificaat op uw website.
  6. Ieder jaar wordt uw certificaat automatisch vernieuwd. Ook deze gaan wij voor u installeren.

Waarom is een SSL certificaat belangrijk?

Voor steeds meer bezoekers en bedrijven is het belangrijk dat u een SSL certificaat op uw website gebruikt. Bijvoorbeeld Google, dat is een bedrijf dat uw website actief benadeeld als u geen gebruik maakt van een SSL certificaat.

Aanvraagformulier

s c r o l l o m t e o n t d e k k e n s r o l l o m t e o n t d e k k e n