• Eursingerweg 3A - 9411 BA - Beilen - Drenthe
  • 088-2010600

Bekijk

Toegankelijkheid website: wij helpen u graag verder

toegankelijkheid website

In Nederland wonen veel mensen voor wie een toegankelijke website belangrijk is. Denk hierbij aan blinden en slechtzienden, lichamelijk beperkten, laaggeletterden, dyslectici en doven en slechthorenden. Daarom is het sinds 1 juli 2018 voor (semi-) overheidsinstellingen verplicht om bij de ontwikkeling van een website rekening te houden met de toegankelijkheidseisen. Om te zorgen dat jouw website ook voor deze mensen toegankelijk is, kunnen wij bij het ontwerp van de website rekening houden met de geldende richtlijnen en regelgevingen op het gebied van digitale toegankelijkheid.

Interesse in een toegankelijke website?

Laten we dan geheel vrijblijvend de mogelijkheden eens bespreken.


Toegankelijkheid website: wij helpen u graag verder

 
W3C richtlijnen

W3C is een internationaal consortium van gebruikers en webprofesionals wat zich bezighoudt met het ontwikkelen van standaarden en richtlijnen op het gebied van programmeertaal op het web. Wij bouwen al onze websites volgens deze richtlijnen, zodat zij voldoen aan de eisen van een toegankelijke website. Het voldoen aan deze richtlijnen is de eerste stap in de richting van digitale toegankelijkheid voor jouw website.

Ons website beheersysteem: de BS Manager

Een toegankelijke website zelf beheren met een eenvoudig beheersysteem. Wel zo fijn natuurlijk, daarom ontwikkelden wij de BS Manager: super eenvoudig uw eigen toegankelijke website onderhouden.

Drag & Drop

Beheer al je content op een simpele manier. Sleep al je teksten en afbeeldingen naar de gewenste posititie en laat los. Eenvoudiger kan niet!

Onderhoudsvrij en veilig

Geen zorgen meer over updates! BS Manager zorgt dat jouw website automatisch geüpdatet wordt. Op deze manier heb je altijd de laatste functionaliteiten tot je beschikking.

Toegankelijkheid website gewaarborgd

Doordat wij in de BS Manager verschillende controlemechanismen hebben ingebouwd, blijft jouw website toegankelijk en blijf je voldoen aan de geldende eisen.

toegankelijkheid website

Onze afgeronde projecten

Hieronder vindt u een klein deel van onze afgeronde projecten. Wij zouden graag eens met je om tafel gaan om de mogelijkheden voor een toegankelijke website te bespreken.

Beugels Metaal & Techniek

+ Een stoere en overzichtelijke website, met fotografie én video.

Ontwikkelpad

+ Het was tijd voor iets nieuws...

Lunchcafé de Flintenhoeve

+ Een website voor het nieuwe Lunchcafé de Flintenhoeve in Wezup. Waar een hartverwarmende service niet meer dan gewoon is!


Een zeer gedreven team staat voor je klaar

Een toegankelijke website maken doen wij natuurlijk niet alleen. Er staat een zeer gedreven en kundig team voor je klaar om van jouw website een succes te maken.

Wij maken graag kennis met je!

Wij komen niet met lange verhalen dus een uur is voldoende. Pak je agenda erbij en maak direct een afspraak. En..oh ja, het is altijd vrijblijvend...

Meer

weten over...

een website laten maken, het nut van social media. Is zoekmachine optimalisatie iets voor mij?

Ga er eens rustig voor zitten met Charissa! ...

Gewoon even met Charissa bellen!

088-2010600

charissa@bsconnect.nl

Ga naar het contactformulier

Maak kennis met ons team

Lees verder
s c r o l l o m t e o n t d e k k e n s r o l l o m t e o n t d e k k e n