• Eursingerweg 3A - 9411 BA - Beilen - Drenthe
  • 088-2010600

Professioneel webdesign voor het vergroten van jouw online succes

Professioneel webdesign voor het vergroten van jouw online succes

Eens

iets anders?

Er zijn ontzettend veel bedrijven die een webdesign kunnen maken. Ze maken mooie beloftes en hebben grote ideeën, maar leveren uiteindelijk niet het gewenste resultaat. Misschien vraag jij jezelf af: "Welk bedrijf moet ik nu eigenlijk kiezen?" en "Wat vind ik echt belangrijk bij een nieuwe website?". Bij BS Connect begrijpen we dat dit heel lastig kan zijn. Maar wees gerust, want bij ons ben jij helemaal aan het juiste adres voor een professioneel webdesign op maat. Wij maken waar wat we beloven.

Uniek en doeltreffend webdesign

Bij BS Connect maken wij professionele webdesigns die volledig afgestemd worden op jouw wensen. Bij ons vind je maatwerk, want een website moet aansluiten bij jouw bedrijf en de doelgroep die je met jouw website wilt bereiken. Maar wat ook belangrijk is, is een unieke website. Eén waarmee jij je onderscheidt van jouw concurrenten. Waarom is dat belangrijk? Nou, omdat jouw website gezien kan worden als een online visitekaartje. Zonder goede website met een professioneel webdesign, laat je veel kansen liggen. Dat is natuurlijk heel erg zonde.

Professioneel webdesign voor het vergroten van jouw online succes

Ons eigen systeem

Wij bieden jou graag de ultieme ervaring. Dit doen wij door doeltreffende websites te creëren met een professioneel webdesign, maar we willen jou ook de mogelijkheid geven om op een eenvoudige manier jouw website zelf te beheren. En dat is mogelijk met de BS Manager: een door ons ontwikkeld, stabiel, veilig en gebruiksvriendelijk alternatief voor bijvoorbeeld Wordpress of Joomla.

Jouw website hoog in Google

Een professioneel webdesign is belangrijk, maar het is net zo belangrijk om goed gevonden te worden. Met onze BS Manager heb jij een uitgebreid arsenaal aan SEO (Search Engine Optimization) tools tot je beschikking om de vindbaarheid van jouw website te verbeteren. Ga de concurrentie aan en gebruik de 'SEO gezondheid module' voor slimme aanwijzingen en tips waarmee je zelf aan de slag kunt. Zo kun jij zelf je website optimaliseren, waardoor zoekmachines zoals Google en Bing hem beter oppikken.

Wil je zoekmachineoptimalisatie liever overlaten aan professionals? Bij BS Connect hebben we alle benodigde kennis in huis. We analyseren jouw website en stellen realistische doelen. Wij zorgen ervoor dat jouw website hoger zal scoren in Google, met als ultieme doel een plekje op de eerste pagina en misschien zelfs wel de eerste positie!

Een ervaren en gedreven team staat voor je klaar

Staat jouw website binnenkort tussen de projecten waar we trots op zijn?

Hieronder vind je een kleine greep van projecten waar we trots op zijn. Deze projecten zijn ontstaan uit een mooie samenwerking met onze klanten. We staan te popelen om ook zo'n mooie website voor jou te maken.

Ontwikkelpad

+ Het was tijd voor iets nieuws...

Lunchcafé de Flintenhoeve

+ Een website voor het nieuwe Lunchcafé de Flintenhoeve in Wezup. Waar een hartverwarmende service niet meer dan gewoon is!

Restaurant de Sluiswachter

+ Wauw. Dit restaurant heeft een mooi verhaal om te vertellen. Nee, we gaan niks verklappen. Ze vertellen het zelf op hun nieuwe website. Een website à la BS Connect, uiteraard inclusief fotografie.

Laat hieronder jouw gegevens achter voor meer informatie

s c r o l l o m t e o n t d e k k e n s r o l l o m t e o n t d e k k e n