• Eursingerweg 3A - 9411 BA - Beilen - Drenthe
  • 088-2010600

Professioneel webdesign voor het vergroten van jouw online succes

Professioneel webdesign voor het vergroten van jouw online succes

Eens

iets anders?

Er zijn ontzettend veel bedrijven die een webdesign kunnen maken. Mooie beloftes, grote ideeën, maar geen uiteindelijk resultaat. Vragen die je jezelf waarschijnlijk stelt, zijn: "Welk bedrijf moet ik nu kiezen?" En "Wat vind ik echt belangrijk bij een nieuwe website?". Bij BS Connect begrijpen we dat dit heel lastig is. Maar wees gerust, want bij ons ben je voor een professioneel webdesign op maat helemaal aan het juiste adres. Wij maken waar wat we beloven.

Uniek en doeltreffend webdesign

Bij BS Connect maken wij professionele webdesigns die volledig afgestemd worden op jouw wensen. Bij ons vind je maatwerk, want een website moet aansluiten bij jouw bedrijf en de doelgroep die je met jouw website wilt bereiken. Maar wat ook belangrijk is, is een unieke website. Eén waarmee jij je onderscheidt van jouw concurrenten. Waarom is dat belangrijk? Nou, omdat jouw website gezien kan worden als een online visitekaartje. Zonder goede website met een professioneel webdesign, laat je veel kansen liggen. Dat is natuurlijk heel erg zonde.

Professioneel webdesign voor het vergroten van jouw online succes

Ons eigen systeem

Wij bieden onze klanten graag de ultieme ervaring. Dit doen wij door het maken van doeltreffende websites met een professioneel webdesign, maar we bieden jou ook graag de mogelijkheid om op eenvoudige wijze jouw website zelf te beheren. En dat kan, met de BS Manager: een door ons ontwikkeld stabieler, veiliger en gebruiksvriendelijker alternatief voor bijvoorbeeld Wordpress of Joomla.

Jouw website hoog in Google

Een professioneel webdesign is belangrijk, maar het is net zo goed belangrijk om goed gevonden te worden. Met onze BS Manager heb je een heel arsenaal SEO (Search Engine Optimalisation) tools tot je beschikking om de vindbaarheid van jouw website te verbeteren. Ga de strijd aan met je concurrentie. Via de ‘SEO gezondheid module’ krijg je slimme aanwijzingen en tips, waarmee je zelf aan de slag kunt. Zo optimaliseer je je website zelf, waardoor zoekmachines als Google en Bing hem beter zullen oppakken.

Wil je de zoekmachine optimalisatie door een professional laten doen? Bij BS Connect hebben we daar alle kennis voor in huis. Wij maken een analyse van jouw website om vervolgens realistische doelen te stellen. Wij zorgen er vervolgens voor dat jouw website hoger in Google zal scoren. Met natuurlijk als doel, een plekje op de eerste pagina en wie weet wel op de eerste positie!

Een ervaren en gedreven team staat voor je klaar

Staat jouw website binnenkort tussen de projecten waar we trots op zijn?

Hieronder vind je een kleine greep van projecten waar we trots op zijn. Deze projecten zijn ontstaan uit een mooie samenwerking met onze klanten. We staan te popelen om ook zo'n mooie website voor jou te maken.

Fysio Centrum Beilen

+ Een frisse nieuwe website voor Fysio Centrum Beilen!

De Hondsrug Schoenmode 2.0

+ Wij mochten een nieuwe website maken voor de Hondsrug Schoenmode. Inclusief nieuwe webshop én fotografie.

Zorgbelang Drenthe 2.0

+ Een toegankelijke website inclusief fotografie. Weer een resultaat waar we trots op zijn!

Laat hieronder jouw gegevens achter voor meer informatie

s c r o l l o m t e o n t d e k k e n s r o l l o m t e o n t d e k k e n