Wij zijn morgen geopend vanaf 08:30Contact

Professioneel webdesign voor het vergroten van jouw online succes

Er zijn ontzettend veel bedrijven die een webdesign kunnen maken. Mooie beloftes, grote ideeën, maar geen uiteindelijk resultaat. Vragen die je jezelf waarschijnlijk stelt, zijn: "Welk bedrijf moet ik nu kiezen?" En "Wat vind ik echt belangrijk bij een nieuwe website?". Bij BS Connect begrijpen we dat dit heel lastig is. Maar wees gerust, want bij ons ben je voor een professioneel webdesign op maat helemaal aan het juiste adres. Wij maken waar wat we beloven.

Uniek en doeltreffend webdesign

Bij BS Connect maken wij professionele webdesigns die volledig afgestemd worden op jouw wensen. Bij ons vind je maatwerk, want een website moet aansluiten bij jouw bedrijf en de doelgroep die je met jouw website wilt bereiken. Maar wat ook belangrijk is, is een unieke website. Eén waarmee jij je onderscheidt van jouw concurrenten. Waarom is dat belangrijk? Nou, omdat jouw website gezien kan worden als een online visitekaartje. Zonder goede website met een professioneel webdesign, laat je veel kansen liggen. Dat is natuurlijk heel erg zonde.

Een super simpel beheersysteem

Wij bieden onze klanten graag de ultieme ervaring. Dit doen wij door het maken van doeltreffende websites met een professioneel webdesign, maar we bieden jou ook graag de mogelijkheid om op eenvoudige wijze jouw website zelf te beheren. En dat kan, met de BS Manager: een door ons ontwikkeld stabieler, veiliger en gebruiksvriendelijker alternatief voor bijvoorbeeld Wordpress of Joomla.

Drag & Drop

De BS Manager werkt met snippets. Dit zijn vooraf vormgegeven blokken die je met Drag & Drop op je pagina kunt plaatsen. Je hoeft de blokken alleen nog maar te vullen met tekst en afbeeldingen.

Onderhoudsvrij en veilig

Jouw websites worden door ons automatisch geüpdatet. Zo heb jij altijd de laatste functionaliteiten tot je beschikking.

Versiebeheer

Is jouw pagina toch niet zo geworden als je verwacht had? Geen probleem, want met het ingebouwde versiebeheer zet je snel je oude paginaversies weer terug.

Alternatief voor Wordpress

Jouw website hoog in Google

Een professioneel webdesign is belangrijk, maar het is net zo goed belangrijk om goed gevonden te worden. Met onze BS Manager heb je een heel arsenaal SEO (Search Engine Optimalisation) tools tot je beschikking om de vindbaarheid van jouw website te verbeteren. Ga de strijd aan met je concurrentie. Via de ‘SEO gezondheid module’ krijg je slimme aanwijzingen en tips, waarmee je zelf aan de slag kunt.  Zo optimaliseer je je website zelf, waardoor zoekmachines als Google en Bing hem beter zullen oppakken.

Wil je de zoekmachine optimalisatie door een professional laten doen? Bij BS Connect hebben we daar alle kennis voor in huis. Wij maken een analyse van jouw website om vervolgens realistische doelen te stellen. Wij zorgen er vervolgens voor dat jouw website hoger in Google zal scoren. Met natuurlijk als doel, een plekje op de eerste pagina en wie weet wel op de eerste positie!

Een ervaren en gedreven team staat voor je klaar

Bart Raaman

Vormgeving & fotografie

Sander van Dalsem

Technisch opperhoofd

Charissa Koops

Online marketeer

Daan Seegers

Front-end developer

Staat jouw website binnenkort tussen de projecten waar we trots op zijn?

Hieronder vind je een kleine greep van projecten waar we trots op zijn. Deze projecten zijn ontstaan uit een mooie samenwerking met onze klanten. We staan te popelen om ook zo'n mooie website voor jou te maken.

Laat hieronder jouw gegevens achter voor meer informatie

AbuseIPDB Contributor Badge