Wij zijn maandag om 08:30 weer geopendContact

Webdesign voor het vergroten van jouw online succes

BS Connect: de webdesign specialist van het noorden

Er zijn ontzettend veel bedrijven die een webdesign kunnen maken. Mooie beloftes, grote ideeën, maar geen uiteindelijk resultaat. Vragen die je jezelf waarschijnlijk stelt, zijn: "Welk bedrijf moet ik nu kiezen?" En "Wat vind ik echt belangrijk bij een nieuwe website?". Bij BS Connect begrijpen we dat dit heel lastig is. Maar wees gerust, want bij ons ben je voor een professioneel webdesign op maat aan het juiste adres. Wij maken waar wat we beloven.

Uniek en doeltreffend webdesign

Bij BS Connect maken wij professionele webdesigns die volledig afgestemd worden op jouw wensen. Bij ons vind je maatwerk, want een webdesign moet aansluiten bij jouw bedrijf en de doelgroep die je met jouw website wil bereiken. Maar wat ook belangrijk is, is een unieke website. Eén waarmee jij je onderscheidt van jouw concurrenten. Waarom is dat belangrijk? Nou, omdat jouw website gezien kan worden als een online visitekaartje. Zonder goede website met een professioneel webdesign, laat je veel kansen liggen. En dat is natuurlijk zonde.

Jouw webdesign hoog in Google

Een professioneel webdesign is belangrijk, maar het is net zo goed belangrijk om goed gevonden te worden. Met onze BS Manager heb je een heel arsenaal SEO (Search Engine Optimalisation) tools tot je beschikking om de vindbaarheid van jouw website te verbeteren. Ga de strijd aan met je concurrentie. Via de ‘SEO gezondheid module’ krijg je slimme aanwijzingen en tips, waarmee je zelf aan de slag kunt.  Zo optimaliseer je je website zelf, waardoor zoekmachines als Google en Bing hem beter zullen oppakken.

Wil je de zoekmachine optimalisatie door een professional laten doen? Bij BS Connect hebben we daar alle kennis voor in huis. Wij maken een analyse van jouw website om vervolgens realistische doelen te stellen. Wij zorgen er vervolgens voor dat jouw website hoger in Google zal scoren. Met natuurlijk als doel, een plekje op de eerste pagina.

Een super simpel beheersysteem

Wij bieden onze klanten graag de ultieme ervaring. Dit doen wij door het maken van doeltreffende websites met een professioneel webdesign, maar we bieden jou ook graag de mogelijkheid om op eenvoudige wijze jouw website zelf te beheren. En dat kan, met de BS Manager: een door ons ontwikkeld stabieler, veiliger en gebruiksvriendelijker alternatief voor bijvoorbeeld wordpress of Joomla.

Drag & Drop

De BS Manager werkt met snippets. Dit zijn vooraf vormgegeven blokken die je met Drag & Drop op je pagina kunt plaatsen. Je hoeft de blokken alleen nog maar te vullen met tekst en afbeeldingen.

Onderhoudsvrij en veilig

Jouw websites worden door ons automatisch geüpdatet. Zo heb jij altijd de laatste functionaliteiten tot je beschikking.

Versiebeheer

Is jouw pagina toch niet zo geworden als je verwacht had? Geen probleem, want met het ingebouwde versiebeheer zet je snel je oude paginaversies weer terug.

Webdesign en simpel beheren
Webdesign bij BS Connect

Wij staan voor totale ontzorging

Ondernemers hebben het al druk genoeg. Het liefst ben je natuurlijk de hele dag bezig met waar jij goed in bent. Dan schiet het onderhouden van een website, of het maken van een professioneel webdesign er vaak bij in. Dat begrijpen wij bij BS Connect heel goed.

Om de bovenstaande reden hebben wij, Bart en Sander, drie jaar geleden onze krachten gebundeld. Wij zagen veel ondernemers worstelen met hun website. Te weinig tijd en te weinig kennis van zaken zorgden ervoor dat er met een website niet het gewenste resultaat behaald werd. Daarom zijn wij deze ondernemers gaan helpen door het bieden van een totaal oplossing.

Bij BS Connect maken wij websites die volledig naar jouw wensen worden vormgegeven, maar we begeleiden je ook bij al het andere wat er komt kijken bij een website. Door het inzetten van onze ruime ervaring op het gebied van websites en alles wat daarbij komt kijken, hebben wij een groot klantenbestand opgebouwd. Onze klanten bevinden zich verspreid over heel Nederland. Met een team van specialisten ontzorgen we jou daar waar dat nodig is. Zo houd jij tijd over om te doen waar je goed in bent en doen wij hetzelfde.

Staat jouw webdesign binnenkort tussen de projecten waar we trots op zijn?

Hieronder vindt je een kleine greep van projecten waar we trots op zijn. Deze projecten zijn ontstaan uit een mooie samenwerking met onze klanten. We staan te popelen om ook zo'n mooie website voor jou te maken.

Laat hieronder jouw gegevens achter voor meer informatie

Verifieer met deze som dat u geen robot bent *