Een professionele website laten maken

Een professionele website laten maken

Een professionele website laten maken

Dat het hebben van een professionele website tegenwoordig van cruciaal belang is voor jouw onderneming hoeven wij niet meer te vertellen toch? Responsive webdesign, zoekmachine optimalisatie, social media marketing, content management systeem? Lastige termen. Voor BS Connect is dit dagelijkse kost. Wij maken je graag wegwijs in deze wereld waarbij wij geen enkel aspect uit het oog verliezen. Niet alleen maken wij snelle, mooie websites; wij zorgen er ook voor dat ze goed gevonden worden in zoekmachines, en bepalen samen met jou een heldere, online strategie.

Snelle, functionele sites met een mooi webdesign

Wij ontwerpen professionele, goed navigeerbare, en gemakkelijk te lezen websites die naadloos aansluiten bij de huisstijl van jouw onderneming. Met informatie die zowel op smartphone, tablet als pc goed te bereiken is.

Geoptimaliseerd voor zoekmachines

Mooi webdesign is één, maar gevonden worden is nét zo belangrijk, zo niet belangrijker. Onze BS Manager biedt daarom standaard diverse SEO (Search Engine Optimalisation) tools om de vindbaarheid van jouw website te verbeteren. Via de ‘SEO gezondheid module’ krijg je via slimme aanwijzingen tips om jouw website zo goed mogelijk aan de verschillende zoekmachines aan te bieden.