Wij zijn morgen geopend vanaf 08:30Contact

Webdesign Beilen door BS Connect: verhoog jouw online succes

Webdesign Beilen | Heb je een onderneming in Beilen of omgeving, dan wil je natuurlijk dat jouw onderneming opvalt tussen alle andere bedrijven. Een professionele uitstraling van jouw website helpt hierbij. En laat dat nou net zijn waar wij heel goed in zijn. Wij maken professionele webdesigns waarmee jij jouw (potentiële) klanten laat zien wat je te bieden hebt en dat ze natuurlijk voor jou moeten kiezen. Webdesign Beilen door BS Connect: wij bieden je alles om jouw online succes te vergroten. Naast het maken van websites, kunnen we jou ook helpen bij de online vindbaarheid en sociale media. Bij ons is alles onder één huis, geen korte lontjes maar wel korte lijntjes en altijd streven naar iets waar we trots op kunnen zijn!

Wij ontzorgen je graag

Bij BS Connect maken wij websites op een andere manier dan veel andere webdesign bureaus. Wij maken een website die helemaal bij jou past, echt maatwerk. Wij maken een design wat de boodschap uitdraagt die jouw bedrijf wil uitdragen en past bij jouw doelgroep. Maar ook bieden wij je een supereenvoudig beheersysteem wat speciaal voor onze klanten ontwikkeld is: de BS Manager. Dit systeem helpt je bij het vergroten van jouw online succes. Met het beheersysteem van BS Connect is het ontzettend eenvoudig om jouw eigen website te onderhouden. En daarnaast bieden we je nog verschillende andere marketingtools die eraan bijdragen dat jouw website goed vindbaar wordt. Wij zien jouw website als een online visitekaartje wat volledig moet kloppen. We zorgen ervoor dat je opvalt tussen de concurrenten, waardoor klanten eerder geneigd zullen zijn om voor jouw bedrijf te kiezen. Wij stemmen de website volledig af op jouw wensen en zetten graag onze expertise in om een eindresultaat te realiseren waar je volledig tevreden mee bent.

Maak kennis met de BS Manager

De BS Manager: een beheersysteem speciaal voor jou

Drag & Drop

Beheer al je content op een simpele manier. Sleep al je teksten en afbeeldingen naar de gewenste posititie en laat los. Eenvoudiger kan niet!

Onderhoudsvrij en veilig

Geen zorgen meer over updates! BS Manager zorgt dat jouw website automatisch geüpdatet wordt. Op deze manier heb je altijd de laatste functionaliteiten tot je beschikking.

Versiebeheer

Jouw pagina is toch niet zo geworden zoals je verwacht had? Geen nood. Met het ingebouwde versiebeheer zet je je oude paginaversies eenvoudig weer terug.

webdesign beilen

Webdesign Beilen? Uniek en op maat gemaakt!

Waarom een website laten ontwerpen door BS Connect? Nou, ten eerste krijg jij een uniek ontwerp die geheel is afgestemd op jouw wensen. Jouw website past dus precies bij jou! Daarnaast is het eenvoudig om zelf dingen aan te passen op je website, én: wij kunnen er ook voor zorgen dat 'ie goed gevonden wordt in Google! In overleg met jou kijken we op welke zoekwoorden jij graag gevonden wilt worden. Wij kijken in hoeverre dit haalbaar is en gaan hard voor jou aan de slag! Daarnaast zijn de lijntjes bij ons lekker kort. Heb je een vraag? Gewoon even bellen en wij staan voor je klaar! De lijntjes bij ons zijn kort.

Staat jouw webdesign binnenkort ook tussen de projecten waar wij trots op zijn?

Waarom is een goede website zo belangrijk?

Of u nu eigenaar bent van een kapsalon, autobedrijf of een sportschool: zonder website loop je een hoop klandizie mis. De gemiddelde consument speurt steeds vaker het internet af, op zoek naar gewenste producten. Waar fysieke winkels zo aantrekkelijk mogelijk proberen te ogen om potentiële klanten naar binnen te lokken, moeten websites dit doen op de digitale manier. Het is dan ook belangrijk dat een website naast een goede vindbaarheid, ook een goede uitstraling heeft.

Wil jij producten verkopen via je website? Ook dan kan een webdesign Beilen goed voor je uitpakken. Wij weten namelijk wat verkoopt. Zoals een groenteboer zijn producten op de mooist mogelijke manier presenteert, kunnen wij dat ook. Maar dan online! Daarnaast zijn we gespecialiseerd in conversieoptimalisatie, dat betekent dat wij veel kennis hebben over hoe bepaalde gebeurtenissen kunnen plaatsvinden op de website. Een gebeurtenis zoals een aankoop!

Ziet een website er onprofessioneel, ongeorganiseerd of simpelweg niet mooi uit, dan is de klant binnen één klik weer terug op de Google pagina met alle concurrenten. Dat is natuurlijk niet het gewenste resultaat van een website. Het laten maken en onderhouden kan veel tijd en geld kosten, het is dan ook belangrijk om ervoor te zorgen dat uw webdesign naast effectief ook volledig naar uw wens is. Bij BS Connect houden wij met beide factoren rekening. Wij streven altijd naar de wow factor en proberen onszelf bij ieder project weer te overtreffen. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent. Webdesign Beilen? BS Connect!

webdesign in Beilen

Wat is de BS Manager?

De BS Manager is het systeem waar onze klanten hun eigen website op een gebruiksvriendelijke manier kunnen beheren. Op basis van de behoeften kan dit systeem worden aangevuld met diverse modulen welke ervoor zorgen dat u alles binnen één systeem kan hanteren. Zo is het naast het inrichten van uw website ook mogelijk om berichten te ontvangen van uw klanten, nieuwsbrieven te versturen en berichten direct op sociale mediakanalen te plaatsen. Een effectief en efficiënt systeem waar iedereen mee kan werken. Dat is wel zo prettig. Webdesign Beilen? Klik op onderstaande buttons voor meer informatie!

Lees verder Lees verder

Bekijk al onze projecten uit Beilen en omgeving!

webdesign Beilen

Jouw website goed vindbaar in Beilen en omgeving

Een website kan er nog zo mooi uitzien, maar als een website niet gevonden wordt, loop je alsnog klanten mis. Zonder bezoekers, heb je immers geen conversies. Bij BS Connect kunnen wij je ook in dit proces begeleiden of het voor je uit handen nemen. Samen bepalen we waar je graag op gevonden zou willen worden met je nieuwe webdesign Beilen. Hierbij zetten wij onze ervaring graag in om te kijken wat voor jouw website het maximaal haalbare is.

Naast onze SEO diensten waarmee wij jouw website vindbaar maken, heb je met onze BS Manager ook nog een heel arsenaal SEO (Search Engine Optimization) tools tot je beschikking om de vindbaarheid van jouw website te verbeteren.

Wil je de zoekmachine optimalisatie door een professional laten doen? Bij BS Connect hebben we daar alle kennis voor in huis. Jouw website goed vindbaar maken door het toepassen van zoekmachine optimalisatie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Meer informatie over onze zoekmachine optimalisatie
Webdesign Beilen

Een website geheel gericht op jouw branche

Wij bieden websites aan die gemaakt zijn voor bedrijven in jouw branche. Wanneer je een website afneemt bij BS Connect, krijg je een basis website die je precies kunt invullen zoals jij wilt. Daarbij zijn er voor diverse branches specifieke modules om toe te kunnen voegen aan jouw website. Zo heb je altijd wat je wel wilt en ook niet wat je niet wilt! Wij begrijpen uiteraard dat een uitvaartondernemer niet geïnteresseerd is in het online bijhouden van zwemscores en een restaurant ook niet in het verkopen van een huis!

Zo kan je denken aan een website voor een restaurant, waarbij een mooie menukaart module handig van pas komt. Wanneer een bezoeker overtuigd is kan deze makkelijk klikken op een knop 'Reserveer nu' om zo eenvoudig online een tafeltje in het restaurant te reserveren. Zo bespaart het ook nog eens flink wat tijd! Je weet wat ze zeggen: Tijd is geld, al helemaal in de horeca!

Wanneer we kijken naar een zwemschool, dan is de internet zwemscore module een ideale uitvinding. Hiermee kan jij helemaal in stijl van jouw op maat gemaakt website gebruikmaken van de internet zwemscore module. Hiermee kan je op een leuke manier de resultaten van leerlingen online registreren. Een mooi resultaat behaald? Dan wordt dit online gevierd met ballonnetjes! Dat maakt het nog eens een extra beleving voor een kind. Ouders kunnen hier makkelijk de resultaten van hun kinderen volgen en kunnen hun kind afmelden en aanmelden voor een andere les met het inhaaltegoed wat zij dan gespaard hebben.

Begin jij een makelaarskantoor? Dan ben je ook vast op zoek naar een goede website. Wij bieden snelle websites aan met een koppeling met Realworks. Hiermee heb je altijd het actuele overzicht op je website staan. Zo weet je zeker dat de bezoekers op jouw website met het ultieme gemak door het huizenaanbod kunnen surfen.

Werk je in de uitvaartbranche? Dan kunnen we je voorzien van een website met online condoleanceregister, waar belangrijke informatie voor de nabestaanden opgenomen kan worden maar ook waar mensen op hun eigen moment afscheid kunnen nemen.

Makelaars website nodig? Dat kan ook!

Kijk dan eens bij de mogelijkheden om een makelaars website te laten maken. Met koppeling met Realworks! Ook voor een makelaars kunt u bij ons terecht! Lees snel verder!

Een klant van ons schreef het volgende:

"BS Connect heeft voor ons hotel een website gemaakt. Het design is precies zoals we hadden gehoopt en het hoort helemaal bij onze stijl. Daarnaast konden we verzoeken doen over de lay-out en dit werd meteen doorgevoerd. Zij hebben voor ons een prachtig ontwerp gemaakt welke wij vervolgens naar eigen hand hebben kunnen zetten. Daarnaast hebben wij nu zelf de regie over de website. Via de BS Manager kunnen wij de website zelf 'invullen'. Dit is namelijk een heel gebruiksvriendelijk systeem waarbij je heel eenvoudig plaatjes en tekst kunt plaatsen op de website. Ik heb zelf nog nooit een website gemaakt, maar op deze manier is het opeens heel makkelijk en dat maakt het ook leuk. Daarnaast kun je met het systeem ook nieuwsbrieven versturen welke in de zelfde stijl zijn als je website. Wat ook interessant is, is dat je per pagina kunt zien hoe vaak deze bezocht wordt. Wij zijn erg tevreden over de website en ook met de support. Niets is ooit teveel gevraagd en je wordt altijd snel en vriendelijk geholpen. Voor webdesign in Beilen kan ik BS Connect dan ook van harte aanraden en ik hoop dat wij nog lang met ze samen mogen werken".

Webdesign Beilen door BS Connect: verhoog jouw online succes

Fotografie en video, geheel afgestemd op jouw website.

Een goede website valt en staat met mooie beelden. Al heb je nog zo'n gaaf webdesign gemaakt, zet je er vervolgens foto's in die van slechte kwaliteit zijn of waarbij de flitser het een beetje te goed deed, dan kan je het geheel zo de prullenbak in schuiven. Mooie foto's op een website zijn een must. De uitspraak '1 foto zegt meer dan 1000 woorden' kunnen we inmiddels niet meer aanhoren, maar toch kunnen we dit niet ontkennen. Als je zelf al mooie foto's hebt, dan is dat natuurlijk fijn! Heb je nog geen foto's? Dan kunnen wij die voor je maken. Het voordeel daarvan is dat onze fotograaf ook onze grafische man is. Met het design in zijn gedachten schiet hij de mooiste plaatjes, die écht gemaakt zijn voor jouw website. Doordat hij de foto's daarna nog bewerkt, door bijvoorbeeld de kleuren net wat aan te passen, wordt het één mooi geheel wat klopt.

Wat je tegenwoordig ook steeds vaker ziet, dat zijn websites met video's. 1 video zegt meer dan 1000 foto's? Misschien wel. Met een video neem je de bezoeker echt mee in je bedrijf. Ook hierbij kunnen we je helpen!

Die mooie foto's en video's die krijg je natuurlijk van ons aangeleverd. Wil je die aan meer mensen laten zien dan alleen de personen die je website bezoeken? Dan kan je hier ook uitstekend mee adverteren en je raadt het al; ook daar kunnen we je bij helpen!

Vragen? Stel ze hier!

Wie maakt jouw webdesign Beilen?

Bij BS Connect staan we met een team van gedreven mensen klaar om van jouw website een online succes te maken

Webdesign Beilen? Laat hieronder jouw gegevens achter voor meer informatie!


AbuseIPDB Contributor Badge