Wij zijn geopend Contact

Webdesign Beilen door BS Connect: verhoog jouw online succes

Webdesign Beilen | Heb je een onderneming in Beilen of omgeving, dan wil je natuurlijk dat jouw onderneming opvalt tussen alle andere bedrijven. Een professionele uitstraling van jouw website helpt hierbij. En laat dat nou net zijn waar wij heel goed in zijn. Wij maken professionele webdesigns waarmee jij jouw (potentiële) klanten laat zien wat je te bieden hebt en dat ze natuurlijk voor jou moeten kiezen. Webdesign Beilen door BS Connect: wij bieden je alles om jouw online succes te vergroten.

Webdesign Beilen: wij ontzorgen je graag

Bij BS Connect maken wij websites op een andere manier dan veel andere webdesign bureaus. Bij ons vind je ten eerste al geen standaard templates, maar maatwerk. Wij maken een design wat de boodschap uitdraagt die jouw bedrijf wil uitdragen en past bij jouw doelgroep. Maar ook bieden wij je een supereenvoudig beheersysteem wat speciaal voor onze klanten ontwikkeld is: de BS Manager. Dit systeem helpt je bij het vergroten van jouw online succes. Met het beheersysteem van BS Connect is het ontzettend eenvoudig om jouw eigen website te onderhouden. En daarnaast bieden we je nog verschillende andere marketingtools die eraan bijdragen dat jouw website goed vindbaar wordt. Wij zien jouw website als een online visitekaartje wat volledig moet kloppen. We zorgen ervoor dat je opvalt tussen de concurrenten, waardoor klanten eerder geneigd zullen zijn om voor jouw bedrijf te kiezen. Wij stemmen de website volledig af op jouw wensen en zetten graag onze expertise in om een eindresultaat te realiseren waar je volledig tevreden mee bent.

Maak kennis met de BS Manager

De BS Manager: een beheersysteem speciaal voor jou

Drag & Drop

Beheer al je content op een simpele manier. Sleep al je teksten en afbeeldingen naar de gewenste posititie en laat los. Eenvoudiger kan niet!

Onderhoudsvrij en veilig

Geen zorgen meer over updates! BS Manager zorgt dat jouw website automatisch geüpdatet wordt. Op deze manier heb je altijd de laatste functionaliteiten tot je beschikking. 

Versiebeheer

Jouw pagina is toch niet zo geworden zoals je verwacht had? Geen nood. Met het ingebouwde versiebeheer zet je je oude paginaversies eenvoudig weer terug.

webdesign beilen

Webdesign Beilen? Uniek en op maat gemaakt! 

Waarom een website laten ontwerpen door BS Connect? Nou, ten eerste krijg jij een uniek ontwerp die geheel is afgestemd op jouw wensen. Jouw website past dus precies bij jou! Daarnaast is het eenvoudig om zelf dingen aan te passen op je website, én: wij kunnen er ook voor zorgen dat 'ie goed gevonden wordt in Google! In overleg met jou kijken we op welke zoekwoorden jij graag gevonden wilt worden. Wij kijken in hoeverre dit haalbaar is en gaan hard voor jou aan de slag! Daarnaast zijn de lijntjes bij ons lekker kort. Heb je een vraag? Gewoon even bellen en wij staan voor je klaar! 

Staat jouw webdesign binnenkort ook tussen de projecten waar wij trots op zijn?

Waarom is een goede website zo belangrijk? 

Of u nu eigenaar bent van een kapsalon, autobedrijf of een sportschool: zonder website loop je een hoop klandizie mis. De gemiddelde consument speurt steeds vaker het internet af, op zoek naar gewenste producten. Waar fysieke winkels zo aantrekkelijk mogelijk proberen te ogen om potentiële klanten naar binnen te lokken, moeten websites dit doen op de digitale manier. Het is dan ook belangrijk dat een website naast een goede vindbaarheid, ook een goede uitstraling heeft.

Wil jij producten verkopen via je website? Ook dan kan een webdesign Beilen goed voor je uitpakken. Wij weten namelijk wat verkoopt. Zoals een groenteboer zijn producten op de mooist mogelijke manier presenteert, kunnen wij dan ook. Maar dan online! Daarnaast zijn we gespecialiseerd in conversieoptimalisatie, dat betekent dat wij veel kennis hebben over hoe bepaalde gebeurtenissen kunnen plaatsvinden op de website. Een gebeurtenis zoals een aankoop! 

Ziet een website er onprofessioneel, ongeorganiseerd of simpelweg niet mooi uit, dan is de klant binnen één klik weer terug op de Google pagina met alle concurrenten. Dat is natuurlijk niet het gewenste resultaat van een website. Het laten maken en onderhouden kan veel tijd en geld kosten, het is dan ook belangrijk om ervoor te zorgen dat uw webdesign naast effectief ook volledig naar uw wens is. Bij BS Connect houden wij met beide factoren rekening. Wij streven altijd naar de wow factor en proberen onszelf bij ieder project weer te overtreffen. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent. Webdesign Beilen? BS Connect! 

webdesign beilen

Wat is de BS Manager? 

De BS Manager is het systeem waar onze klanten hun eigen website op een gebruiksvriendelijke manier kunnen beheren. Op basis van de behoeften kan dit systeem worden aangevuld met diverse modulen welke ervoor zorgen dat u alles binnen één systeem kan hanteren. Zo is het naast het inrichten van uw website ook mogelijk om berichten te ontvangen van uw klanten, nieuwsbrieven te versturen en berichten direct op sociale mediakanalen te plaatsen. Een effectief en efficiënt systeem waar iedereen mee kan werken. Dat is wel zo prettig. Webdesign Beilen? Klik op onderstaande buttons voor meer informatie! 

Lees verder Lees verder

Bekijk al onze projecten uit Beilen en omgeving!

webdesign beilen

Jouw website goed vindbaar in Beilen en omgeving

Een website kan er nog zo mooi uitzien, maar als een website niet gevonden wordt, loop je alsnog klanten mis. Zonder bezoekers, heb je immers geen conversies. Bij BS Connect kunnen wij je ook in dit proces begeleiden of het voor je uit handen nemen. Samen bepalen we waar je graag op gevonden zou willen worden met je nieuwe webdesign Beilen. Hierbij zetten wij onze ervaring graag in om te kijken wat voor jouw website het maximaal haalbare is.

Naast onze SEO diensten waarmee wij jouw website vindbaar maken, heb je met onze BS Manager ook nog een heel arsenaal SEO (Search Engine Optimalisation) tools tot je beschikking om de vindbaarheid van jouw website te verbeteren. 

Wil je de zoemachine optimalisatie door een professional laten doen? Bij BS Connect hebben we daar alle kennis voor in huis. Webdesign Beilen goed vindbaar maken door het toepassen van zoekmachine optimalisatie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Meer informatie over onze zoekmachine optimalisatie 

Een klant van ons schreef het volgende:

"BS Connect heeft voor ons hotel een website gemaakt. Het design is precies zoals we hadden gehoopt en het hoort helemaal bij onze stijl. Daarnaast konden we verzoeken doen over de lay-out en dit werd meteen doorgevoerd. Zij hebben voor ons een prachtig ontwerp gemaakt welke wij vervolgens naar eigen hand hebben kunnen zetten. Daarnaast hebben wij nu zelf de regie over de website. Via de BS Manager kunnen wij de website zelf 'invullen'. Dit is namelijk een heel gebruiksvriendelijk systeem waarbij je heel eenvoudig plaatjes en tekst kunt plaatsen op de website. Ik heb zelf nog nooit een website gemaakt, maar op deze manier is het opeens heel makkelijk en dat maakt het ook leuk. Daarnaast kun je met het systeem ook nieuwsbrieven versturen welke in de zelfde stijl zijn als je website. Wat ook interessant is, is dat je per pagina kunt zien hoe vaak deze bezocht wordt. Wij zijn erg tevreden over de website en ook met de support. Niets is ooit teveel gevraagd en je wordt altijd snel en vriendelijk geholpen. Voor webdesign Beilen kan ik BS Connect dan ook van harte aanraden en ik hoop dat wij nog lang met ze samen mogen werken". 

Makelaars website nodig? Dat kan ook! 

Kijk dan eens bij de mogelijkheden om een makelaars website te laten maken. Met koppeling met Realworks! Ook voor een makelaars webdesign Beilen kunt u bij ons terecht! Lees snel verder! 

Wie maakt jouw website?

Bij BS Connect staan we met een team van gedreven mensen klaar om van jouw website een online succes te maken

Webdesign Beilen? Laat hieronder jouw gegevens achter voor meer informatie! 


Verifieer met deze som dat u geen robot bent *