Wij zijn vandaag geopend vanaf 08:30Contact

BS Connect | Voor een webdesign Smilde.

Webdesign in Beilen (drenthe)

BS Connect | Voor een webdesign Smilde.

Ben je een gepassioneerde ondernemer in Smilde of omgeving en wil je een professionele website laten maken door een webdesigner in Drenthe om jouw onderneming online een boost te geven? Dan is BS Connect iets voor jou. BS Connect is een professioneel webdesignbureau gevestigd in Beilen (Midden-Drenthe). Wij zijn inmiddels meer dan 12 jaar actief in het maken van websites en zijn hierdoor een vertrouwd adres geworden voor een groot aantal klanten in Beilen en omgeving. Maar ook voor jouw onderneming in Smilde kunnen wij een website bouwen. Eén die ook nog eens volledig naar jouw wensen wordt vormgegeven. Ben je dus een professioneel webdesign Smilde nodig? BS Connect, aangenaam. Wij zijn je graag van dienst.

Waar staan wij voor?

Bij BS Connect hebben wij het ontzorgen van jou als ondernemer hoog in het vaandel staan. Wij zijn een professioneel webdesignbureau en hebben alle kennis in huis om je te ondersteunen bij het opzetten van een website die precies laat zien waar jij als ondernemer voor staat. En dat is belangrijk, aangezien je een website kunt zien als hét online visitekaartje van jouw bedrijf. Een groeiend aantal mensen maakt online al een selectie. Wanneer je online niet goed vindbaar bent of wanneer jouw website uw bedrijf niet goed weerspiegelt, laat je veel kansen liggen. En daar zijn wij ons bij BS Connect goed van bewust. 

Om te zorgen dat jouw website zo goed mogelijk aansluit bij jouw bedrijf, richten wij jouw website zoveel mogelijk in naar wens van de klant. Jij vertelt ons jouw wensen en wij voeren dit voor je uit. Hierbij hoef je niet na te denken over het technische gedeelte van een website, want daar zijn wij immers voor. Zo houden wij het simpel voor jou!

Hoe maken wij onze websites?

Als ondernemer wil je de vrijheid om je eigen ding te doen. Het onderhoud van de website – het aanpassen van teksten, plaatjes, design- en navigatie-elementen – kan je eenvoudig zelf via het gebruiksvriendelijke systeem achter onze websites: BS Manager. Waar veel webdesigners gebruik maken van Wordpress, een veelgebruikt beheersysteem, doen wij dit dus net even anders. Met ons eigen beheersysteem hoef je geen verstand van techniek te hebben om onderhoud aan je website te kunnen doen. Wie kan typen, kan de was doen! BS Manager heeft een eenvoudige “drag & drop” functie: sleep je teksten en afbeeldingen naar de gewenste posititie en laat los, klaar! Eenvoudiger kan niet! En kom je er zelf toch niet uit? Dan kan je via de ingebouwde helpfunctie aan ons vragen om mee te kijken. 

Jouw website hoger in Google

Een mooie website is belangrijk, maar het is net zo goed belangrijk om goed gevonden te worden. Met onze BS Manager heb je een heel arsenaal SEO (Search Engine Optimalisation) tools tot je beschikking om de vindbaarheid van jouw website te verbeteren. Ga de strijd aan met je concurrentie. Via de ‘SEO gezondheid module’ krijg je slimme aanwijzingen en tips, waarmee je zelf aan de slag kunt.  Zo optimaliseer je je website zelf, waardoor zoekmachines als Google en Bing hem beter zullen oppakken. 

Waarom BS Connect

  • Sterk in webdesign maatwerk
  • Een eenvoudig website beheer systeem (CMS Systeem)
  • Ruim 200 opdrachtgevers
  • Vlakbij gevestigd in Beilen
  • Ruime ervaring in koppelen externe systemen
  • Goede referencies
  • Persoonlijk contact

Overtuigd?

Nog niet helemaal overtuigd van onze kwaliteiten? Denk dan eens na over hoe je op onze website terecht kwam. Laat ons dit ook voor jouw onderneming doen!

Projecten waar wij trots op zijn

Bekijk alle projecten

We hebben al onze projecten waar we trots op zijn verzameld op onze projectpagina. Neem gauw een kijkje!

AbuseIPDB Contributor Badge