Wij zijn vandaag geopend vanaf 08:30Contact

Webshop bouwer | Wij verhogen jouw online succes

webshop bouwer
100%
min
100%

Wanneer u van plan bent uw webshop te vernieuwen, of om een nieuwe webshop te starten, is het belangrijk dat u een webshop bouwer in de arm neemt met verstand van zaken. Een webshop kan uw onderneming namelijk maken of breken. Bij BS Connect hebben we ervaring met het ontwikkelen van professionele Magento 2.0 webshops. Wij kunnen zowel het grafische als het technische gedeelte voor onze rekening nemen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op of lees hieronder meer.

Supersnelle webshop

Er is niks irritanter dan een trage webshop: dit kan je veel klanten kosten. Onze webshops worden daarom volledig geoptimaliseerd voor een supersnelle laadtijd!

Optimale vindbaarheid

Nadat jouw webshop live staat, is het belangrijk dat hij gevonden gaat worden in Google. Wij kunnen zowel zoekmachine optimalisatie als zoekmachinemarketing voor je verzorgen!

Eenvoudig zelf beheren

Omdat je natuurlijk graag zelf jouw webshop wilt beheren, maken wij gebruik van simpele beheersystemen. Zo kun jij zelf jouw webshop eenvoudig onderhouden!

webshop bouwer

BS Connect: Jouw professionele webshop bouwer

Bij BS Connect hebben wij ervaring met de ontwikkeling van zowel CCV Shop als Magento 2.0 webshops. Wij adviseren u graag over welk systeem voor uw bedrijf het beste volstaat. Wat uw wensen ook zijn: wij zorgen ervoor dat jouw webshop een succes wordt. Ook als hiervoor maatwerk nodig is, helpen wij u graag verder. Onze programmeurs staan voor u klaar om het voor u in orde te maken.

Ontvang een vrijblijvende prijsopgave

Over BS Connect

BS Connect is een webshop bouwer gevestigd in het groene hart van Drenthe. Wij hebben een ruime ervaring met het bouwen van zowel simpele als meer geavanceerde webshops, waardoor je bij ons terecht kunt voor zowel grote en complexe, als simpele webshops. Door goed te luisteren en in te spelen op de behoeften van onze klanten, zorgen wij ervoor dat zij hun online succes kunnen vergroten. Wie dit doen? Je vindt ze hieronder!

Benieuwd naar de mogelijkheden van een webshop op maat?

 Laat hieronder jouw gegevens achter en wij komen zo snel mogelijk met een voorstel!