• Eursingerweg 3A - 9411 BA - Beilen - Drenthe
  • 088-2010600

Bekijk

Website voor makelaars, natuurlijk bij BS Connect

Website voor makelaars, natuurlijk bij BS Connect

Website

voor makelaars

Verreweg de meeste makelaars maken gebruik van Realworks voor het managen van hun aanbod. Het systeem maakt het mogelijk om uw aanbod direct op websites als Funda of Jaap te laten plaatsen, waardoor uw aanbod online goed te vinden is. Maar dit soort websites is niet de enige mogelijkheid om uw aanbod online onder de aandacht te brengen: ook uw eigen website is hier uitermate geschikt voor. Om ervoor te zorgen dat uw woningaanbod op uw website getoond wordt, was u voorheen vrijwel verplicht een website af te nemen van Realworks zelf. Dit is gelukkig niet langer meer het geval. Bij BS Connect hebben wij de BS Connect Realworks koppeling, waardoor u uw woningaanbod op uw eigen op maat gemaakte website van BS Connect kunt laten plaatsen. Website voor makelaars laten maken? Dan bent u bij BS Connect aan het juiste adres!

De voordelen van een BS Connect website voor makelaars

Speciaal voor makelaars bieden onze websites grote voordelen. Wat voor voordelen onze websites bieden? U leest ze hieronder!

Koppeling met Realworks

Doordat wij een koppeling hebben ontwikkeld tussen Realworks en uw website, wordt ten allen tijde uw meest actuele aanbod op uw website getoond zonder dat u hier zelf voor wat hoeft te doen. Wel zo gemakkelijk!

Volledig afgestemd op uw wensen

In tegenstelling tot Realworks, kunt u bij BS Connect wel terecht voor een website volledig afgestemd op uw huisstijl en verdere wensen. Verhoog uw online succes met een webdesign op maat!

Super simpel beheersysteem

De BS Manager geeft u alle vrijheid uw website in te richten zoals u zelf wilt, zonder dat u rekening hoeft te houden met de opmaak. Dit doen wij voor u. Ultiem gemak dus!

Meer informatie? Laat hieronder uw gegevens achter!

Meer

weten over...

een website laten maken, het nut van social media. Is zoekmachine optimalisatie iets voor mij?

Ga er eens rustig voor zitten met Charissa! ...

Gewoon even met Charissa bellen!

088-2010600

charissa@bsconnect.nl

Ga naar het contactformulier

Maak kennis met ons team

Lees verder
s c r o l l o m t e o n t d e k k e n s r o l l o m t e o n t d e k k e n