Wij zijn vandaag geopend vanaf 08:30Contact

Website voor makelaars, natuurlijk bij BS Connect

website voor makelaars

Verreweg de meeste makelaars maken gebruik van Realworks voor het managen van hun aanbod. Het systeem maakt het mogelijk om uw aanbod direct op websites als Funda of Jaap te laten plaatsen, waardoor uw aanbod online goed te vinden is. Maar dit soort websites is niet de enige mogelijkheid om uw aanbod online onder de aandacht te brengen: ook uw eigen website is hier uitermate geschikt voor. Om ervoor te zorgen dat uw woningaanbod op uw website getoond wordt, was u voorheen vrijwel verplicht een website af te nemen van Realworks zelf. Dit is gelukkig niet langer meer het geval. Bij BS Connect hebben wij de BS Connect Realworks koppeling, waardoor u uw woningaanbod op uw eigen op maat gemaakte website van BS Connect kunt laten plaatsen. Website voor makelaars laten maken? Dan bent u bij BS Connect aan het juiste adres!

website voor makelaars

Waarom u niet voor een Realworks website zou moeten kiezen

Een website afnemen bij de leverancier van één van de meest gebruikte managementsystemen voor makelaars: dat klinkt aantrekkelijk! Toch is dit het niet. Want hoewel Realworks erg goed is in het steeds verder ontwikkelen van hun managementsysteem, zijn ze minder goed in het ontwikkelen van websites. Laadtijden zijn vaak lang en daarnaast bieden ze bij Realworks geen maatwerk websites aan. U moet zelf uw website samenstellen in hun content management systeem. Een website die volledig naar uw huisstijl vormgegeven wordt, is hierdoor erg lastig te realiseren. En u wilt natuurlijk dat uw website goed uw bedrijf representeert. 

Ontvang een vrijblijvende demo!

De voordelen van een BS Connect website voor makelaars

Speciaal voor makelaars bieden onze websites grote voordelen. Wat voor voordelen onze websites bieden? U leest ze hieronder!

Koppeling met Realworks

 

Doordat wij een koppeling hebben ontwikkeld tussen Realworks en uw website, wordt ten allen tijde uw meest actuele aanbod op uw website getoond zonder dat u hier zelf voor wat hoeft te doen. Wel zo gemakkelijk!

Volledig afgestemd op uw wensen

In tegenstelling tot Realworks, kunt u bij BS Connect wel terecht voor een website volledig afgestemd op uw huisstijl en verdere wensen. Verhoog uw online succes met een webdesign op maat!

Super simpel beheersysteem

 

De BS Manager geeft u alle vrijheid uw website in te richten zoals u zelf wilt, zonder dat u rekening hoeft te houden met de opmaak. Dit doen wij voor u. Ultiem gemak dus!

Over de BS manager

Beheer jouw content met onze slimme BS Manager. BS Manager werkt met snippets. Dit zijn blokken die door onze grafische ontwerpers ontwikkeld zijn. Je hebt de keuze uit meer dan 40 snippets die je via
Drag & Drop op je pagina kunt slepen. Supereasy en gelijk mooi!

Drag & Drop

Beheer al je content op een simpele manier. Sleep al je teksten en afbeeldingen naar de gewenste posititie en laat los. Eenvoudiger kan niet!

Onderhoudsvrij en veilig

Geen zorgen meer over updates! BS Manager zorgt dat jouw website automatisch geüpdatet wordt. Op deze manier heb je altijd de laatste functionaliteiten tot je beschikking. 

Versiebeheer

Jouw pagina is toch niet zo geworden zoals je verwacht had? Geen nood. Met het ingebouwde versiebeheer zet je je oude paginaversies eenvoudig weer terug.

website voor makelaars

Een greep uit de projecten waar we trots op zijn

Meer informatie? Laat hieronder uw gegevens achter!

AbuseIPDB Contributor Badge