Wij zijn geopendContact

Websitebureau nodig? BS Connect helpt je graag!

BS Connect: hét websitebureau van het noorden

Wanneer je een website wilt laten maken, wil je dit natuurlijk laten doen door een goed websitebureau. Je hebt in dit geval niets aan mooie beloftes en grote ideeën. Het enige wat ertoe doet, is het uiteindelijke resultaat. En dat is waar wij bij BS Connect in gespecialiseerd zijn. Met een groeiend klantenbestand en jarenlange ervaring met het bouwen van websites, kun je bij ons websitebureau terecht voor professionele en op maat gemaakte websites. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees er hieronder meer over of laat je overtuigen tijdens een vrijblijvende demo.

Uniek en doeltreffend webdesign

Bij websitebureau BS Connect maken we professionele webdesigns voor jouw website. Bij ons vindt je geen één in een dozijn website, maar websites die volledig aansluiten op jouw bedrijf. Unieke designs komen bij ons tot stand door goed te bespreken wat  voor klanten je graag aan wil spreken met de website en ook zeker wat voor doel je met de website hebt. Zo werken we toe naar een eindresultaat waar we allebei super tevreden over zijn. Een echt online visitekaartje die (potentiële) klanten enthousiast maakt over jouw producten en diensten.

Jouw webdesign hoog in Google

Een mooi en doeltreffend webdesign doet al heel veel met bezoekers van jouw website. Maar om conversies te kunnen realiseren, moeten er wel bezoekers naar jouw website getrokken worden. En hoe doe je zoiets? Bij ons websitebureau werken specialisten op het gebied van zoekmachine optimalisatie van jouw website. Wij kunnen je adviseren over de optimalisatie om bovenaan in Google te komen, maar we kunnen het je ook helemaal uit handen nemen als je dat fijn vindt. Samen gaan we voor het maximaal haalbare resultaat.

Wil je liever zelf aan de gang met de optimalisatie van jouw website aan de gang om hoog in Google te komen? Binnen ons website beheer systeem vindt je een heel arsenaal aan optimalisatie tools die je wegwijs maken in de wereld van de zoekmachine optimalisatie en die je helpen bij het verbeteren van jouw website. Zo optimaliseer je je website zelf. Wat je ook wil, wij passen ons aan aan jouw wensen.

BS Manager: een super simpel beheersysteem

Om het plaatje compleet te maken, hebben wij een website beheersysteem ontwikkeld waarin het super eenvoudig is om zelf jouw website bij te houden. Veel andere bedrijven maken gebruik van Wordpress of Joomla, maar doordat wij de kennis in huis hebben om zelf een systeem te ontwikkelen, vindt je bij ons de BS Manager. Dit systeem is speciaal voor onze klanten ontwikkeld, met als voordeel dat het een stuk veiliger, gebruiksvriendelijker en stabieler is. Laat je overtuigen!

Drag & Drop

De BS Manager werkt met snippets. Dit zijn vooraf vormgegeven blokken die je met Drag & Drop op je pagina kunt plaatsen. Je hoeft de blokken alleen nog maar te vullen met tekst en afbeeldingen.

Onderhoudsvrij en veilig

Jouw websites worden door ons automatisch geüpdatet. Zo heb jij altijd de laatste functionaliteiten tot je beschikking.

Versiebeheer

Is jouw pagina toch niet zo geworden als je verwacht had? Geen probleem, want met het ingebouwde versiebeheer zet je snel je oude paginaversies weer terug.

websitebureau zelf website beheren

Professionele website, al vanaf €750 euro!

Laat je overtuigen tijdens een vrijblijvende demo of vraag een offerte aan!

websitebureau BS Connect

Over BS Connect

BS Connect is een websitebureau uit Beilen (Midden-Drenthe). Met onze diensten bieden wij ondernemers in met name Noord-Nederland een totaaloplossing op online gebied. Maar ook voor ondernemers in andere delen van Nederland staan wij dagelijks klaar om te ondersteunen bij alles wat er bij een website komt kijken.

Van ontwikkeling van een huisstijl tot bedrijfsfotografie en van webdesign tot het schrijven van webteksten; bij websitebureau BS Connect ben je aan het juiste adres. Met een team van specialisten zijn wij iedere werkdag bezig met het verhogen van het online succes van ondernemers die voor BS Connect hebben gekozen. Wij zijn BS Connect, aangenaam. Wij helpen je graag hogerop.

Staat jouw webdesign binnenkort tussen de projecten waar we trots op zijn?

Hieronder vindt je een kleine greep van projecten waar we trots op zijn. Deze projecten zijn ontstaan uit een mooie samenwerking met onze klanten. We staan te popelen om ook zo'n mooie website voor jou te maken.

Laat hieronder jouw gegevens achter voor meer informatie!

AbuseIPDB Contributor Badge