• Eursingerweg 3A - 9411 BA - Beilen - Drenthe
  • 088-2010600

Bekijk

Zwemscore integratie op jouw website

Zwemscore

Ben je van plan om voor jouw zwemschool, zwembad of zwemvereniging een nieuwe website te laten maken? Dan ben je bij BS Connect aan het juiste adres. Bij BS Connect hebben wij namelijk veel ervaring met het maken van websites voor zwemscholen, zwembaden of zwemverenigingen. En als extra voordeel, kunnen wij in samenwerking met onze partner Plan Plan Internet de veelgebruikte Internet Zwemscore Module™ integreren op jouw website.

zwemscore

Over de Internet Zwemscore Module™

Internet Zwemscore Module™ is een multifunctioneel administratiesysteem voor zwemlessen. Betalingen kunnen worden geregeld, zwemlesadministratie kan worden bijgehouden en in het online systeem kunnen ouders de vorderingen van hun kinderen volgen. Daarnaast is het systeem uit te breiden met vele modules waardoor het systeem perfect aan sluit bij jouw zwemschool, zwembad of zwemvereniging.

Meer informatie over de Internet Zwemscore Module

Jouw website eenvoudig beheren met de BS Manager

De Internet Zwemscore Module wordt door ons naadloos op jouw website geïntegreerd. Zo kunnen de ouders via de website inloggen op het Internet Zwemscore panel waar zij de vorderingen kunnen bekijken van hun kind, kunnen ze via de website hun kind aanmelden voor zwemles en dat ook allemaal nog eens in jouw eigen huisstijl. Maar een BS connect website heeft nog een aantal andere voordelen.

Drag & Drop

Beheer al je content op een simpele manier. Sleep al je teksten en afbeeldingen naar de gewenste posititie en laat los. Eenvoudiger kan niet!

Geen updates!

Geen zorgen meer over updates! BS Manager zorgt dat jouw website automatisch geüpdatet wordt. Op deze manier heb je altijd de laatste functionaliteiten tot je beschikking.

Versiebeheer

Jouw pagina is toch niet zo geworden zoals je verwacht had? Geen nood. Met het ingebouwde versiebeheer zet je je oude paginaversies eenvoudig weer terug.

zwemscore

Meer informatie over een BS Connect website met Zwemscore integratie?

Laat dan hieronder jouw gegevens achter!

Meer

weten over...

een website laten maken, het nut van social media. Is zoekmachine optimalisatie iets voor mij?

Ga er eens rustig voor zitten met Charissa! ...

Gewoon even met Charissa bellen!

088-2010600

charissa@bsconnect.nl

Ga naar het contactformulier

Maak kennis met ons team

Lees verder
s c r o l l o m t e o n t d e k k e n s r o l l o m t e o n t d e k k e n