Wij zijn vandaag geopend vanaf 08:30Contact

Internet Zwemscore module op jouw website

Zwemscore

De Internet Zwemscore Module is een softwarepakket van Plan Plan Internet wat veel gebruikt wordt door zwemscholen, zwembaden en zwemverenigingen. Bij BS Connect werken wij samen met Plan Plan Internet. Wij maken professionele websites waarbij dit softwarepakket wordt geïntegreerd. Zo kunnen de ouders via de website hun kinderen aanmelden, de voortgang van de kinderen volgen via de persoonlijke online pagina voor hun kind en wordt het voor u heel eenvoudig om de zwemlesadministratie bij te houden. Kortom, een super functioneel systeem wat op uw website zeker niet mag ontbreken. De Internet Zwemscore Module op uw nieuwe website? Bij ons bent u aan het juiste adres.

website voor jouw zwemschool

Over de Internet Zwemscore Module™

Internet Zwemscore Module™ is een multifunctioneel zwemles administratiesysteem voor zwemscholen, zwemverenigingen en zwembaden. U kunt de betaling van de contributie regelen, zwemlesadministratie bijhouden en in het online systeem volgen de ouders eenvoudig de voortgang van hun kinderen.  Daarnaast kan het softwarepakket worden uitgebreid met vele modules waardoor het systeem volledig op uw wensen af te stemmen is. De Internet Zwemscore Module wordt inmiddels door meer dan 300 zwemscholen, zwemverenigingen en zwembaden gebruikt en heeft daarmee zijn kracht bewezen.

Meer informatie over de module

Jouw website eenvoudig beheren met de BS Manager

De Internet Zwemscore Module wordt door ons naadloos op jouw website geïntegreerd. Zo kunnen de ouders via de website inloggen op het Internet Zwemscore panel waar zij de vorderingen kunnen bekijken van hun kind, kunnen ze via de website hun kind aanmelden voor zwemles en dat ook allemaal nog eens in jouw eigen huisstijl. Maar een BS connect website heeft nog een aantal andere voordelen.

Drag & Drop

Beheer al je content op een simpele manier. Sleep al je teksten en afbeeldingen naar de gewenste posititie en laat los. Eenvoudiger kan niet!

Geen updates!

Geen zorgen meer over updates! BS Manager zorgt dat jouw website automatisch geüpdatet wordt. Op deze manier heb je altijd de laatste functionaliteiten tot je beschikking.

Versiebeheer

Jouw pagina is toch niet zo geworden zoals je verwacht had? Geen nood. Met het ingebouwde versiebeheer zet je je oude paginaversies eenvoudig weer terug.

internet zwemscore module

Meer informatie over een BS Connect website Internet Zwemscore Module?

Laat dan hieronder jouw gegevens achter!

AbuseIPDB Contributor Badge