Wij zijn vandaag geopend vanaf 08:30Contact

Wij doken in het diepe voor HZC De Robben!

Wij doken in het diepe voor HZC De Robben!

Dit keer mochten wij een website maken voor De Robben. Nee, niet de Groningse voetballer, maar de net zo bekende zwemvereniging uit Hilversum. Zij hadden al een website, maar het werd wel eens tijd voor wat nieuws. Daar wisten wij natuurlijk wel raad mee. Wij doken in het diepe en haalden onze trukendoos tevoorschijn.

Via deze nieuwe website is het gemakkelijk voor nieuwe leden om zich aan te melden. Op de website staat een formulier dat rechtstreeks verbonden is met Online Zwemscore. Hiermee kunnen ouders hun kind aanmelden voor zwemles en er wordt een account aangemaakt om zo de vorderingen van het kind online te kunnen volgen. Daarnaast is het mogelijk om je online aan te melden voor gratis proeflessen voor waterpolo en trimzwemmen. Je vult eenvoudig online een formulier in en je bent klaar om je zwemkleding aan te trekken!

Voor de waterpolo wordt er gebruikgemaakt van Sportlink, dit is een app waarin zij altijd op de hoogte zijn van wedstrijdschema’s, wijzigingen en natuurlijk het laatste waterpolonieuws. Doordat de website gekoppeld is met Sportlink kan een deel van de informatie ook op de website zelf bekeken worden.

Bovenstaand geheel hebben wij samengevoegd tot een mooi plaatje, zodat je direct zin krijgt om te komen zwemmen. Nieuwsgierig naar het eindresultaat? Bekijk hier de website!

AbuseIPDB Contributor Badge