Wij zijn geopendContact

Mooier bij Anne

Mooier bij Anne

Je zal in deze tijd toch net je bedrijf gestart zijn. Anne kan veel mooi maken, maar dit kan ze helaas niet mooier maken dan dat het is. Gelukkig houdt niemand Anne tegen. Corona of niet, Anne wilde een website voor haar bedrijf Mooier bij Anne. Een beautysalon met nagelstudio in Beilen. Ze hoefde dan ook niet lang na te denken en schakelde al gauw de hulptroepen in!

Waar Anne mensen mooier maakt, maakt BS Connect het internet mooier. Dat doen we met webdesigns waar zelfs Picasso nog van onder de indruk zou zijn. Zoals de nagels bij Anne strak in de lak gaan, ging haar website strak in de pixels. Er rolde een website uit die zo mooi is, dat je er maar naar blijft kijken! Nu we erover nadenken, eigenlijk een beetje hetzelfde effect wat je krijgt als je bij Anne langs bent geweest…

De beautysalon is in deze tijd natuurlijk niet geopend, maar dat weerhoudt Anne van niks! Via haar website kan je eenvoudig de ‘Maak mij mooier’ cadeaubon bestellen. Een cadeautje dat iedereen wel van pas zal komen wanneer zij met volgroeide ‘unibrows’ en ongewenste snorharen de quarantaine uitkomen. Ook kan je bij haar een S.O.S. Nagelkit bestellen, zodat ook zonder Anne jouw nagels toonbaar blijven. Ja, Anne heeft er goed over nagedacht.

Nieuwsgierig naar hoe zo’n digitale Picasso eruitziet? Neem dan nu een kijkje op
de website van Mooier bij Anne.

AbuseIPDB Contributor Badge