• Eursingerweg 3A - 9411 BA - Beilen - Drenthe
  • 088-2010600

PRO8 - Primair Onderwijs Achterhoek

Bekijk

PRO8 - Primair Onderwijs Achterhoek

PRO8 - Primair Onderwijs Achterhoek

Laat

je verrassen

Scholen...

We zijn blij dat ze er zijn. Juffen en meesters stomen kinderen klaar voor de grote en indrukwekkende wereld. Pro8 is een organisatie in de Achterhoek dat goed primair onderwijs aanbiedt. Met veertien basisscholen heeft deze organisatie een mooi aanbod. Voor al deze scholen mochten wij een website maken en dat is best een uitdaging. Een website voor twee uiteenlopende doelgroepen. Gelukkig zijn wij zelf ook ouders maar ook nog een beetje kind, dus voor ons was dat geen probleem!

Wij zijn dan ook best trots op het resultaat, maar zonder de grafische kunsten van Vera Vos en het fotogeweld van Marloes Britstra was het niet geworden wat het nu is. Vergeet niet te scrollen! Waarom? Dat zul je zien. Laat je nu verrassen!

Adenium

+ Creatieve foto's? Onze specialiteit!

PRO8 - Primair Onderwijs Achterhoek

+ Een website voor twee uiteenlopende doelgroepen, namelijk ouders én kinderen. Gelukkig zijn wij zelf ook ouders maar ook nog een beetje kind, dus voor ons was dat geen probleem!

Jouw AMS

+ Jouw AMS - De opdracht van CSG Anna Maria van Schurman: een nieuwe website. Het liefst op zeer korte termijn. Het belangrijkste doel: werven van studenten.

Wij werken onder andere voor

We zetten het even op een rijtje...

Maak kennis met ons team

Lees verder
s c r o l l o m t e o n t d e k k e n s r o l l o m t e o n t d e k k e n