• Eursingerweg 3A - 9411 BA - Beilen - Drenthe
  • 088-2010600

Zwemscore

Bekijk

Zwemscore

Zwemscore

Welkom!

Bij Zwemscore

Zwemscore

Spitter, spetter, spater… Voor deze website mochten wij ons uitleven. Dat hoef je dan ook geen twee keer tegen ons te zeggen.

Plan Plan Internet is het bedrijf achter het bekende leerlingvolgsysteem Zwemscore. Sinds 2022 staat er een nieuwe kapitein aan het roer bij Plan Plan Internet. En bij een nieuwe kapitein, hoort een nieuwe koers; vol enthousiasme. En dat enthousiasme, dat werkt natuurlijk aanstekelijk. Elkaar motiveren om samen iets moois te maken. Daar houden we van!

Het leuke aan dit verhaal is dat wij eigenlijk al heel lang samenwerken met Plan Plan Internet. Hun zwemscore module is namelijk feilloos te integreren in onze websites. Heb je een website van ons, dan kan je een gratis koppeling laten maken met de Zwemscore module.

Fotografie en video door ons. Gave huisstijl door onze vrienden van Brand95. Onze creatieve programmeurs. Dat samen met een geweldige samenwerking met Plan Plan Internet en dan krijg je een website als deze!

Tip… Zorg er vooral even voor dat je met de muis over de foto’s gaat en over de blokjes met diensten op de homepage.

Een

spetterende video

Zwemscore wilde graag met een vrolijke video openen, dus we zijn wat mooie beelden wezen schieten. Dit werd het resultaat.

Spitter,

spetter, spater!

Zwemscore
Zwemscore
Zwemscore
Zwemscore
Zwemscore
Zwemscore
100%
min
46%

Wij werken onder andere voor..

Zwemscore

Maak kennis met ons team

Graag!

Maak kennis met ons team

Lees verder
s c r o l l o m t e o n t d e k k e n s r o l l o m t e o n t d e k k e n