Wij zijn geopendContact

Hotel Het Witte Veen

Hotel Het Witte Veen

Hotel Het Witte Veen, omgeven door natuur en stilte, vlakbij het rustieke Drentse dorpje Witteveen. In het hartje van de gemeente Midden-Drenthe vindt men dit landelijk gelegen gezellig familiehotel. Met een sfeervol restaurant is dit de perfecte uitvalsbasis voor wie er overdag lekker op uit wil gaan.Genieten van de natuur, de bossen, de prachtige fiets- en wandelroutes en bovenal de rust. In de avond aanschuiven in het gastvrije restaurant waar eenieder in de watten gelegd zal worden. Heerlijk ontspannen en even weer opladen. 

Wij van BS Connect mochten een nieuwe website voor Hotel/Restaurant Het Witte Veen maken. In combinatie met de nieuwe foto’s welke wij hierbij mochten gebruiken was dit voor ons weer een gaaf project. Maar, oordeel vooral zelf. De uitdaging om de ontspanning, natuur en rust terug te laten komen in de uitstraling van de website is wat ons betreft prima gelukt!

Naast het design mogen wij ook de online vindbaarheid van deze website verzorgen. Een website kan wel mooi zijn, als deze niet gevonden wordt, wordt deze natuurlijk ook niet gezien. Dat zou uiteraard zonde zijn. Daarom zal de website van Hotel Het Witte Veen ook meegenomen worden in ons zoekmachine optimalisatietraject. Dat zijn twee vliegen in één klap!

AbuseIPDB Contributor Badge