• Eursingerweg 3A - 9411 BA - Beilen - Drenthe
  • 088-2010600

Natuurlijk met Fika!

Bekijk

Natuurlijk met Fika!

Natuurlijk met Fika!

Koekje

erbij?

Met Fika

Bij sommige mensen duurt het drie dagen om een website te lanceren, bij anderen een jaar… Het heeft even geduurd, maar metfika.nl is live! Dit is de website van het bedrijf Fika, van Yvonne van den Heuvel. Yvonne? Maar wie is Fika dan?

Niet wie, maar wat! Een Fika komt uit Zweden en is het moment voor een kopje koffie of thee met iets lekkers. Dit is niet zomaar een gezellig theekransje. Er wordt tijd voor elkaar gemaakt om even samen stil te staan, want hieruit ontstaan vaak de beste ideeën.

Net als Yvonne straalt haar website ook. Yvonne kan niet stil zitten en dat is ook meteen haar kracht. Ze wil niet alleen helpen, ze kan het ook! Of je nu een zakelijke bijeenkomst organiseert of verantwoordelijk bent voor de communicatie tijdens een groot bouwproject. Yvonne gaat met jou om tafel en biedt jou de ondersteuning die je net even nodig had. Natuurlijk, met Fika!

Nieuwsgierig naar de website? Bekijk hem dan hier! Yvonne is ook erg benieuwd wat je van haar nieuwe website vindt. Op de homepage kan je dan ook een reactie achter laten om een echte Fika Goodiebag te winnen!

Ben jij nou ook op zoek naar zo’n mooie nieuwe website? Kom dan snel eens bij ons een Fika doen!

Wij werken onder andere voor

Maak kennis met ons team

Lees verder
s c r o l l o m t e o n t d e k k e n s r o l l o m t e o n t d e k k e n