Wij zijn morgen geopend vanaf 08:30Contact

Webdesign Beilen door BS Connect: verhoog jouw online succes

Heb je een onderneming in Beilen of de omgeving van Beilen? En wil je jouw onderneming graat op laten vallen tussen de concurrentie? Dan is een website met een webdesign op maat daar uitermate geschikt voor. BS Connect is een webdesign bureau in Beilen. Wij maken professionele websites waarmee jouw bedrijf het online succes kan vergroten. Hoe we dit doen? Je leest er hieronder meer over. Webdesign Beilen nodig? BS Connect, aangenaam. We zijn je graag van dienst.

Webdesign Beilen: wij ontzorgen je graag

Bij BS Connect zijn wij erop gericht om jou als ondernemer volledig te ontzorgen. BS Connect is een professioneel webdesign bureau. Wij hebben alle kennis in huis om jou te ondersteunen bij het opzetten van een website met een professioneel design wat precies aansluit op jouw onderneming. En daar besteden we veel aandacht aan, want jouw website kan gezien worden als jouw online visitekaartje. Wij stemmen de website volledig af op jouw wensen. Hierbij zullen we je niet vermoeien met alle technische details van de website, die nemen wij voor onze rekening. Want daar zijn wij goed in. Het enige wat jij hoeft te doen is ons te vertellen wat jouw wensen zijn. Dan maken wij dit voor je in orde. Heb je nog geen idee hoe de website eruit moet komen te zien? Dan denken we daar graag samen met je over na. Samen werken we toe naar een webdesign wat bij jouw onderneming past en waar jouw klanten ook enthousiast van raken.

webdesign Beilen

Hoe maken we jouw website?

Jouw webdesign maken wij volledig op maat. Is dat logisch? Wij vinden van wel, want jouw webdesign moet natuurlijk naar jouw volle tevredenheid zijn. Bij ons vindt je daarom geen standaard template, maar wel maatwerk. Want jij moet je met jouw webdesign natuurlijk kunnen onderscheiden van de concurrentie. 

 

Jouw website zelf beheren

Nadat het webdesign volledig naar jouw wensen is vormgegeven, wil je natuurlijk graag de vrijheid om jouw website zelf te beheren. Daarom hebben we bij BS Connect de BS Manager ontwikkeld. Dit is een super eenvoudig beheersysteem waarmee je al jouw teksten en afbeeldingen op aantrekkelijke wijze op jouw website kunt plaatsen. Veel andere webdesign bureau's werken met beheersystemen zoals Wordpress en Joomla, maar deze systemen kennen vele nadelen. Om die reden hebben wij zelf een systeem ontwikkeld. Wij doen het dus net even anders, maar we durven je te garanderen dat ons systeem voor iedereen eenvoudig te gebruiken is en dat er aan mogelijkheden geen gebrek is. Onderhoudsvrij en super eenvoudig: dat zijn de woorden die ons systeem beschrijven.

BS Manager: Eenvoudig beheren met Drag & Drop

Met ons eigen beheersysteem hoef je geen verstand van techniek te hebben om onderhoud aan je website te kunnen doen. Dit geeft jou de vrijheid om zonder onze tussenkomst alle inhoud op de website te wijzigen. Wie kan typen, kan de was doen! BS Manager heeft een eenvoudige “drag & drop” functie: sleep je teksten en afbeeldingen naar de gewenste posititie en laat los, klaar! Eenvoudiger kan niet! En kom je er zelf toch niet uit? Dan kan je via de ingebouwde helpfunctie aan ons

Webdesign Beilen

"Wij maken professionele webdesigns in Beilen op basis van mooie techniek. Dat vinden wij leuk. Waar we niet van houden zijn ingewikkelde verhalen en moeilijk gedoe. We houden het voor jou graag zo simpel mogelijk"


Staat jouw webdesign binnenkort ook tussen de projecten waar wij trots op zijn?

Bekijk al onze projecten

We hebben al onze projecten waar we trots op zijn verzameld op onze projectpagina. Neem gauw een kijkje!

Laat hieronder jouw gegevens achter voor meer informatie


Verifieer met deze som dat u geen robot bent *