• Eursingerweg 3A - 9411 BA - Beilen - Drenthe
  • 088-2010600
webdesign beilen

Ook

zo'n mooie website?

Webdesign Beilen | Tegenwoordig willen mensen steeds meer online uitpakken met hun website. Niet zo gek natuurlijk. Het is leuk om te horen dat je een mooie website hebt en tevens is dit je visitekaartje! Het is namelijk vaak het eerste wat potentiële klanten van je zien. Geen overbodige luxe dus, om hier extra aandacht aan te besteden. Wij zijn een webdesign bureau in Beilen en wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het maken van websites. Of dat nu voor de lokale damclub is of voor een internationaal bedrijf, iedereen kan bij ons terecht.

Heb jij een onderneming in Beilen of de omgeving van Beilen, dan ben jij vast niet de enige in jouw vakgebied. Grote kans dus dat jij graag wilt opvallen tussen je concurrenten. Een professionele website zorgt daar ongetwijfeld voor. Bij BS Connect kunnen wij je alles vertellen over het maken van professionele websites waarmee jij je onderscheidt van je concurrenten. Webdesign Beilen door BS Connect: wij bieden je alles om jouw online succes te vergroten. Laat de (potentiële) klanten maar binnenkomen!

BS Manager

Al deze problemen en wensen hebben wij samengevoegd in een door ons ontwikkeld beheersysteem: de BS Manager. Met het beheersysteem van BS Connect is het ontzettend eenvoudig om jouw eigen website te bewerken! Máár, met alleen een website ben je er nog niet. Wij bieden jou nog verschillende andere marketingtools die eraan bijdragen dat jouw website goed vindbaar wordt.

Naast een beheersysteem wat je helpt om jouw website eenvoudig te beheren, is het natuurlijk ook belangrijk om een webdesign te hebben wat aansluit bij jouw bedrijf. Wie ben jij, wat wil jij en wat wil je uitstralen met jouw bedrijf? Ook niet onbelangrijk: Wat voor design spreekt jouw klanten aan? Bij de ontwikkeling van jouw website houden wij hier allemaal rekening mee. Wij zien jouw website als een online visitekaartje wat volledig moet kloppen.

We zorgen ervoor dat jij degene bent die opvalt tussen de concurrenten, waardoor klanten eerder geneigd zullen zijn om voor jouw bedrijf te kiezen. Wij stemmen de website volledig af op jouw wensen en zetten graag onze expertise in om een eindresultaat te realiseren waar je volledig tevreden mee bent!

Waarom

BS Connect

Wij kunnen alles maken

Alles? Jazeker!

Dat klinkt verwaand, maar… zo bedoelen we het niet! Omdat wij gebruikmaken van een eigen systeem: de BS Manager, zijn wij flexibel. Een stuk flexibeler dan wanneer je Wordpress gebruikt waarbij je gebonden bent aan templates en plug-ins.

Die BS Manager? Vertellen we je zo meer over!

Wij zitten niet stil

Het moet makkelijk zijn

Wij blijven ons systeem altijd updaten. Ons systeem moet makkelijk zijn. Zó makkelijk dat je de handleiding eigenlijk wel weg kan gooien. Heb jij een verzoek? Wij maken het! Zo kan jij het systeem helemaal gebruiken zoals jij dat wilt. Ook is ons systeem gericht op optimale snelheid en veiligheid. Makkelijk hè, kan jij je gewoon met andere dingen bezig houden.

Updates? Vallen we jou niet mee lastig. Die voeren wij gewoon voor je uit, zonder dat je het doorhebt. Tenzij je weer wat nieuwe functionaliteiten tegenkomt in de BS Manager, want ook daarvoor wordt het systeem regelmatig geupdate. Das fijn toch?

Wij zijn er voor iedereen

Wij zijn er voor jou

Of je nu een schoonheidssalon in Assen hebt of juist een snoepfabriek in Spanje. Wij zijn er voor jou. Ons systeem is modulair opgebouwd. Dat betekent dat je onderdelen kunt toevoegen aan je website die helemaal zijn afgestemd op jouw behoeften.

Als zwemschool wil je geen menukaart op je site, maar een online omgeving om je kind aan te melden is dan wel weer handig! Bij ons kan het allemaal. 

De BS Manager

We zijn er trots op

We hadden de naam al even laten vallen. Ons systeem, waar we erg trots op zijn. De B staat voor Bart en de S staat voor Sander. Samen hebben zij dit systeem ontwikkeld, waar inmiddels al vele klanten dagelijks gebruik van maken. Gebruiksvriendelijkheid, dat vinden wij belangrijk.

Alles moet voor zich spreken. Doet dat het niet? Dan klik je het helpcentrum open en zie je direct een video met uitleg over hoe de vork in de steel zit.

Je eigen website aanpassen

Je kan het!

Je kan in het systeem zélf je website aanpassen. Je kan pagina’s aanmaken, onbeperkt en naar hartenlust. Maar, hoe? Jij kan toch geen website bouwen? Nou, nu wel!

Wanneer je een lege pagina hebt aangemaakt, kan je die zelf vullen met blokjes. Snippets, noemen we die. Je kan kiezen uit tientallen verschillende snippets. Tekst, tekst met een foto, een video, een contactformulier en ga zo nog maar even door. Als je een mooie snippet hebt gevonden in het overzicht, dan klik je erop en sleep je hem zo je pagina in. Je hoeft er dan alleen nog een stukje tekst of foto’s in te plaatsen. Zodra je hem opgeslagen hebt, zal de hele pagina automatisch in de stijl van jouw website gegoten worden.

Zo makkelijk als het klinkt, zo makkelijk is het ook echt! Eerst zien dan geloven? Boek nu direct een demo met Charissa.

Responswattes?

PC, mobiel? Maakt niet uit!

Responsive. En het antwoord is ja. Dat zijn onze websites ook. Wat dat inhoudt? Ze zien er zowel op jouw computer als op je telefoon gelikt uit. Ook op de tablet, laptop of op jouw veel te grote beeldscherm zal je website perfect functioneren.

Wel zo belangrijk natuurlijk, aangezien we tegenwoordig niet meer gebonden zijn aan een stopcontact.

Gekoppeld aan de socials

#lekkermakkelijk

Je kan vanuit de BS Manager direct een bericht plaatsen op Facebook, LinkedIn en Twitter. Zelfs tegelijk. Leuk nieuwsbericht op je website gezet? Deel hem dan direct op je socials! Vanuit het nieuwsbericht in de BS Manager schrijf je een kort berichtje, kies je een foto en plaats je hem gemakkelijk op jouw tijdlijn.

Zit jouw doelgroep in de avond massaal op Facebook? Dan kan je het bericht ook inplannen op dat tijdstip. Hoe gemakkelijk is dat?

Geen verstoppertje

Wij fixen het

Dat is wel het laatste wat je wilt op het wereldwijde web. Niet gevonden worden. Gelukkig hebben wij goed nieuws voor je. Wij zorgen er voor dat jouw website gevonden wordt. Waar en hoe jij dat maar wilt.

Van zoekmachineoptimalisatie tot een advertentie in het blaadje van de lokale hengelsportvereniging. Wij fixen het voor je!

Say cheese!

Met een knipoog

Je las het al, fotografie en videografie. Doen wij ook. Het voordeel daarvan is dat wij dit helemaal afstemmen op de uitstraling van jouw website. Zo is jouw website helemaal in jouw unieke stijl en met jouw sausje er overheen.

We kunnen alles voor je maken. Een mooie bedrijfsvideo met dronebeelden, om de website mee te openen. Of video’s om mee te adverteren op Facebook, met een knipoog.

Ook

video's maken we!

Voor op je website of op je sociale media! Nog geen idee wat je gefilmd wilt hebben? Dan denken we graag met je mee. Van serieus tot ludiek, wij halen alles uit de kast. Het is natuurlijk heel gaaf om door middel van video jouw verhaal aan je (potentiële) klant te kunnen vertellen, zeker omdat de meeste websitebezoekers liever lui zijn dan moe. Je wilt het ze dan ook zo makkelijk mogelijk maken!

Meer over video

Ons werk

De Rooie Ridder

+ De Rooie Ridder, een Middeleeuws restaurant in Spier. Een gave website, foto's en video waren het resultaat van een mooie samenwerking.

Ster van Dwingeloo

+ Slapen onder de sterren, tussen de schapen of in de natuur?

oliebolbestel.nl

+ Doe ze een lol, koop een oliebol. Toevallig bestel je die op de website!

Fanelli's

+ Om je vingers bij af te likken!

Skålleruds Gård

+ Niet alleen klanten in Beilen, maar ook in Zweden!

Restaurant Diggels

+ Diggels heeft een complete make-over gehad. De website kon niet achterblijven natuurlijk.

Restaurant De Strohoed

+ Van deze website krijg je zin in pannenkoeken...

Handelsonderneming Meijering

+ Hier hebben ze alles...

Piccola Roma

+ Een nieuwe website voor Italiaans restaurant Piccola Roma

Bakkerij Fleddérus

+ De website van Bakkerij Fleddérus moest een ambachtelijk gevoel op gaan roepen bij de bezoeker. Komt voor de bakker, beloofden wij...

Restaurant het Erfgoed

+ Stoere Amerikaanse motoren midden in het restaurant. Je verwacht het niet in de sfeervolle boerderij midden in het kleine dorpje Pesse.

Restaurant De Turfsteker

+ Op de nieuwe website van Restaurant de Turfsteker proef je de echte Ierse sfeer die er ook in het restaurant en de pub te vinden zijn.

Meer projecten

Wat we allemaal doen?

We maken websites, maar doen ook meer dan dat. We willen dat jij bij ons gelijk klaar bent. Je krijgt bij ons een website, maar ook alles wat daar bij hoort. Zo zijn wij ook gespecialiseerd in het maken van foto's en video's die we naadloos kunnen integreren in jouw unieke webdesign. Ook brengen wij met animaties je website tot leven en zorgen wij ervoor dat mensen jouw gave nieuwe webdesign ook daadwerkelijk te zien krijgen. Zowel in Google als op de socials!

Naast onze diensten, leveren wij natuurlijk ook de service die daarbij hoort. Neem je telefonisch contact op (binnen kantoortijden), dan krijg je altijd iemand aan de lijn. Je kan ons ook even appen of mailen, als je dat makkelijker vindt. Wij proberen jou altijd zo goed mogelijk te helpen!

Webdesign Beilen | Laat hieronder jouw gegevens achter voor meer informatie!


s c r o l l o m t e o n t d e k k e n s r o l l o m t e o n t d e k k e n