• Eursingerweg 3A - 9411 BA - Beilen - Drenthe
  • 088-2010600

Webdesign Beilen door BS Connect: verhoog jouw online succes

webdesign beilen

Webdesign

Beilen

Webdesign Beilen | Tegenwoordig willen mensen steeds meer online uitpakken met hun website. Niet zo gek natuurlijk, gezien het belang van een sterke online aanwezigheid. In dit digitale tijdperk is een website niet alleen een visitekaartje, maar ook een cruciaal instrument om potentiële klanten aan te trekken en bestaande klanten te behouden.

Een professionele en aantrekkelijke website is vaak het eerste contactpunt tussen jouw bedrijf en potentiële klanten. Het is de kans om een goede eerste indruk te maken en hen te overtuigen van de waarde die jouw producten of diensten bieden. Als webdesign bureau in Beilen begrijpen wij bij BS Connect het belang van een doordachte en effectieve website. Ons team van ervaren specialisten heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van websites die aan de specifieke behoeften van elke klant voldoen.

Of je nu een kleine lokale onderneming bent of een ambitieus internationaal bedrijf met wereldwijde klanten, wij zetten ons in om jouw online succes te vergroten. Samen met jou kijken we naar jouw doelen en doelgroep om een website te creëren die niet alleen mooi is, maar ook effectief en gebruiksvriendelijk.

Het is belangrijk op te merken dat een goede website niet alleen uit een aantrekkelijk ontwerp bestaat, maar ook uit een sterke technische basis. Onze experts zorgen ervoor dat jouw website snel laadt, goed werkt op verschillende apparaten en eenvoudig te navigeren is, zodat bezoekers een prettige ervaring hebben en langer op jouw website blijven.

Bij BS Connect geloven we ook in het belang van online marketing om jouw bedrijf te laten groeien. Daarom kunnen we niet alleen helpen bij het maken van een professionele website, maar ook bij het implementeren van effectieve SEO-strategieën, online advertenties en sociale media-campagnes om meer verkeer naar jouw site te leiden en de conversie te verhogen.

Als jouw bedrijf zich bevindt in Beilen of de omliggende regio, begrijpen we dat je waarschijnlijk te maken hebt met concurrentie. Door te investeren in een opvallende website, zorg je ervoor dat je je onderscheidt van je concurrenten en een voorsprong krijgt in de markt.

Kortom, bij BS Connect zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardig webdesign in Beilen en het ondersteunen van jouw onderneming bij het behalen van online succes. Samen maken we van dit jaar een doorslaand succes en trekken we nieuwe (potentiële) klanten naar jouw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op, en laten we samen aan de slag gaan!

Kosten

Je kunt bij ons websites laten maken voor verschillende doeleinden. Zo kan je een standaard website bij ons afnemen, maar je kan ons ook laten uitpakken! Wij maken al websites vanaf € 750,00 excl. BTW. Wil je meer weten over de kosten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij maken een webdesign dat helemaal past bij jouw wensen!

BS Manager

Al deze problemen en wensen hebben wij samengevoegd in een door ons ontwikkeld beheersysteem: de BS Manager. Met het beheersysteem van BS Connect is het ontzettend eenvoudig om jouw eigen website te bewerken! Máár, met alleen een website ben je er nog niet. Wij bieden jou nog verschillende andere marketingtools die eraan bijdragen dat jouw website goed vindbaar wordt.

Naast een beheersysteem wat je helpt om jouw website eenvoudig te beheren, is het natuurlijk ook belangrijk om een webdesign te hebben wat aansluit bij jouw bedrijf. Wie ben jij, wat wil jij en wat wil je uitstralen met jouw bedrijf? Ook niet onbelangrijk: Wat voor design spreekt jouw klanten aan? Bij de ontwikkeling van jouw website houden wij hier allemaal rekening mee. Wij zien jouw website als een online visitekaartje wat volledig moet kloppen.

We zorgen ervoor dat jij degene bent die opvalt tussen de concurrenten, waardoor klanten eerder geneigd zullen zijn om voor jouw bedrijf te kiezen. Wij stemmen de website volledig af op jouw wensen en zetten graag onze expertise in om een eindresultaat te realiseren waar je volledig tevreden mee bent!

Koppeling met sociale media

In ons systeem vind je een koppeling met Facebook, LinkedIn en Twitter. Het is namelijk mogelijk om direct vanuit je webdesign beheeromgeving in de BS Manager een pagina te posten op deze sociale mediakanalen. Zodra je een leuk nieuwsbericht op de website hebt geplaatst, kan je vanuit deze pagina zelf een bericht plaatsen op bijvoorbeeld Facebook. Je kunt een bericht schrijven wat bij je post komt te staan en ook een foto kiezen of uploaden die hierbij komt te staan. Wil je in één keer je pagina plaatsen op Facebook, LinkedIn én Twitter? Dat kan. Je vinkt ze allemaal aan, schrijft een berichtje en met één klik op de knop verspreid jij je nieuwsbericht op je sociale media.

Het mooie van dit systeem is dat je zowel iets nieuws op je tijdlijn hebt geplaatst, als dat je weer bezoekers trekt naar je website. Twee vliegen in één klap! Tevens vindt Google het interessant als jij je website vaak aanpast, omdat dit betekent dat de website actueel is.

Professioneel e-mailadres

Wanneer je een website bij ons afneemt, dan krijg je daar ook e-mail bij. We kunnen je daarbij ook een controlpanel sturen, waarmee je zelf eenvoudig e-mailadressen kunt aanmaken voor jouw medewerkers of bijvoorbeeld wanneer je een apart e-mailadres wilt gebruiken voor facturen. Ook kan je met dit controlpanel zelf een autoreply instellen wanneer je bijvoorbeeld op vakantie bent.

Wat

klanten over ons zeggen

Je leest het hier.

Jeroen Spaans

Prohito

De website loopt een paar maanden en nog steeds als een naaimachine, zonder hapers en zeer vertrouwd! Ik dank jullie voor de support en de snelle service!

Lees verder

Jacquelien de Jong

Reitsma & De Jong

Luisteren, meedenken, mee bewegen …... Dank zij de vaardigheden, kennis en kunde van BS Connect hebben wij een prachtige website die bij ons past en waar we trots op zijn.

Lees verder

Wilma van Donderen

Wilma's Saloon

Ik ben zo trots op jullie wat jullie voor mijn schoonheidssalon hebben gemaakt. Echt een top website! Zo enorm blij mee en zoveel complimenten voor de mooie site.

Lees verder

Martin Pottjewijd

Martin Pottjewijd Creations

BS Connect bouwt al jaren de websites die ik ontwerp. Mijn klanten kunnen de website heel eenvoudig zelf onderhouden met het speciaal gebouwde CMS

Lees verder

Een bedrijfsvideo

Webdesign Beilen | Een bedrijfsvideo op een website voegt een unieke dimensie toe aan de gebruikerservaring. Het biedt de mogelijkheid om direct en visueel met potentiële klanten te communiceren, waardoor de boodschap beter wordt overgebracht dan met alleen tekst en afbeeldingen. Een video kan het verhaal van het bedrijf op een persoonlijke en emotionele manier tot leven brengen. De kijker leert de mensen achter het bedrijf kennen en krijgt een kijkje in de bedrijfscultuur. Ook kan de video ingaan op de geschiedenis van het bedrijf en hoe het is uitgegroeid tot wat het nu is.

Verder is een video bijzonder geschikt om de merkidentiteit te versterken door de huisstijl en kernwaarden op een aantrekkelijke en consistente manier in beeld te brengen. Op die manier bouwt de video vertrouwen op bij websitebezoekers. De combinatie van bewegend beeld, geluid en tekst zorgt ervoor dat de kijker zich beter kan inleven.

Daarnaast kan een video informatie, diensten en producten op een boeiende en beknopte manier presenteren. Complexe onderwerpen worden in korte tijd helder uitgelegd. Door de afwisseling van beeld, tekst, animaties en voice-over blijft de aandacht van de kijker vastgehouden. Hierdoor wordt de conversie van de website effectiever bevorderd.

Kortom, een goede bedrijfsvideo is een krachtig middel om de betrokkenheid van websitebezoekers te vergroten en de website te onderscheiden van concurrenten. Het versterkt de online vindbaarheid en zorgt voor een sterke en consistente merkbeleving.

Ons werk
Daar zijn we natuurlijk trots op!

Restaurant de Sluiswachter

+ Wauw. Dit restaurant heeft een mooi verhaal om te vertellen. Nee, we gaan niks verklappen. Ze vertellen het zelf op hun nieuwe website. Een website à la BS Connect, uiteraard inclusief fotografie.

oliebolbestel.nl

+ Doe ze een lol, koop een oliebol. Toevallig bestel je die op de website!

Ster van Dwingeloo

+ Slapen onder de sterren, tussen de schapen of in de natuur?

Wat we allemaal doen?

Webdesign Beilen | We maken websites, maar doen ook meer dan dat. We willen dat jij bij ons gelijk klaar bent. Je krijgt bij ons een website, maar ook alles wat daar bij hoort. Zo zijn wij ook gespecialiseerd in het maken van foto's en video's die we naadloos kunnen integreren in jouw unieke webdesign. Ook brengen wij met animaties je website tot leven en zorgen wij ervoor dat mensen jouw gave nieuwe webdesign ook daadwerkelijk te zien krijgen. Zowel in Google als op de socials!

Naast onze diensten, leveren wij natuurlijk ook de service die daarbij hoort. Neem je telefonisch contact op (binnen kantoortijden), dan krijg je altijd iemand aan de lijn. Je kan ons ook even appen of mailen, als je dat makkelijker vindt. Wij proberen jou altijd zo goed mogelijk te helpen! Vind je het prettig om even 'face to face' te overleggen? Dan ben je natuurlijk welkom bij ons in Beilen. De koffie staat altijd klaar. (Nou ja, spreekwoordelijk dan. Koude koffie is natuurlijk niet lekker).

Een website valt en staat met...

Foto's! Goede foto's zijn van essentieel belang voor een website omdat ze een krachtige manier zijn om de aandacht van de bezoekers te trekken en vast te houden. Mensen zijn visueel ingesteld en reageren vaak sterker op afbeeldingen dan op tekst. Door het gebruik van aantrekkelijke, relevante en kwalitatief hoogwaardige foto's kan op jouw website de bezoekerservaring aanzienlijk verbeteren en het succes hiervan vergroten.

Een goede foto kan helpen om de boodschap van de website te communiceren. Een afbeelding kan een bepaalde sfeer of emotie overbrengen die niet altijd in woorden kan worden uitgedrukt. Bijvoorbeeld, een website van een hotel kan een foto van het zwembad laten zien om de luxe en ontspanning te benadrukken, of een foto van een spectaculair uitzicht om de schoonheid van de omgeving te tonen.

Ook kan een goede foto de geloofwaardigheid van de website verhogen. Een website die gebruik maakt van onscherpe of onduidelijke foto's, kan onprofessioneel overkomen en bezoekers wegjagen. Daarentegen, wanneer een website goed doordachte en hoogwaardige foto's gebruikt, laat het zien dat er aandacht is besteed aan de details en dat het bedrijf serieus is over zijn of haar werk.

Tevens kunnen goede foto's de navigatie op de website vereenvoudigen en de gebruikerservaring verbeteren. Goed geplaatste foto's kunnen de inhoud van de website structureren en de bezoeker helpen bij het vinden van de gewenste informatie. Bijvoorbeeld, een foto van een product kan een duidelijker beeld geven van hoe het eruit ziet en hoe het werkt.

Daarnaast kunnen goede foto's de branding van de website versterken en helpen bij het opbouwen van een sterke merkidentiteit. Een consistente stijl en kwaliteit van afbeeldingen kunnen helpen bij het creëren van een herkenbare look and feel die overal op de website wordt weergegeven. Dit kan helpen om een blijvende indruk achter te laten bij de bezoekers en ze terug te laten keren naar de website. Webdesign Beilen? Neem dan contact met ons op.

Wat

foto's op een rijtje

webdesign beilen
webdesign beilen
webdsign beilen
Webdesign Beilen door BS Connect: verhoog jouw online succes
Webdesign Beilen door BS Connect: verhoog jouw online succes
Webdesign Beilen door BS Connect: verhoog jouw online succes
Webdesign Beilen door BS Connect: verhoog jouw online succes

Een digitaal visitekaartje

Webdesign Beilen | Een professionele website is van onschatbare waarde voor elk bedrijf, groot of klein. Het is een digitaal visitekaartje dat 24/7 beschikbaar is voor klanten en potentiële klanten over de hele wereld.

Een goed ontworpen en geoptimaliseerde website kan het vertrouwen en de geloofwaardigheid van het bedrijf vergroten, en kan ook helpen bij het genereren van leads en verkoop.

Bovendien biedt een website de mogelijkheid om informatie over het bedrijf, producten en diensten te delen, waardoor klanten meer betrokken raken bij het bedrijf en een betere klantervaring krijgen. Het hebben van een professionele website is daarom essentieel voor elk bedrijf dat online zichtbaar en succesvol wil zijn in de digitale wereld. Met een mooi en uniek webdesign kan jij je onderscheiden.

Waarom goed gevonden worden in Google?

Een goede vindbaarheid in Google is van cruciaal belang voor bedrijven in het digitale tijdperk. Het zorgt voor verhoogde zichtbaarheid, meer websiteverkeer, een concurrentievoordeel en een positief imago van betrouwbaarheid en autoriteit. Het investeren in zoekmachineoptimalisatie (SEO) helpt bij het behalen van een hoge positie in de zoekresultaten en biedt kansen om potentiële klanten te bereiken en groei te realiseren. Ook kan je ervoor kiezen om Google Ads in te zetten, dit heeft weer vele voordelen zoals snelle resultaten en relevantere bezoekers.

Adverteren via verschillende platformen, waarom?

Door te adverteren op verschillende platformen, zoals sociale media, zoekmachines, nieuwswebsites en gerelateerde blogs, vergroot je de kans dat potentiële klanten je website ontdekken. Verschillende mensen maken gebruik van verschillende platforms, dus het is belangrijk om aanwezig te zijn waar je doelgroep actief is.
Elk platform heeft zijn eigen gebruikersbestand met specifieke demografische kenmerken, interesses en gedragingen. Door op verschillende platformen te adverteren, kun je je richten op verschillende doelgroepen en de juiste boodschap overbrengen aan de juiste mensen. Hierdoor vergroot je de kans op het aantrekken van diverse bezoekers naar je website.

Lastig hè?

Een website. Het creëren van een succesvolle website kan een complex proces zijn. Er zijn verschillende aspecten waar je rekening mee moet houden, en soms is het fijn om alles op een rijtje te hebben voordat je ergens aan vastzit. Bij BS Connect begrijpen we dat en daarom ben je altijd welkom om vrijblijvend bij ons langs te komen voor een kop koffie. We begrijpen dat je verschillende overwegingen moet maken voordat je een keuze kunt maken. Daarom staan we klaar om al je vragen te beantwoorden. En onthoud, er bestaan geen domme vragen! Je kunt ons telefonisch bereiken, maar je mag ons ook een appje sturen. Hetzelfde nummer dat je kunt bellen, kun je gebruiken om ons een bericht te sturen. Handig hè?

Als je liever ons contactformulier gebruikt, is dat ook prima. We staan klaar om je te helpen | webdesign Beilen

Laat hieronder jouw gegevens achter voor meer informatie!


s c r o l l o m t e o n t d e k k e n s r o l l o m t e o n t d e k k e n