• Eursingerweg 3A - 9411 BA - Beilen - Drenthe
  • 088-2010600

Webdesign Beilen door BS Connect: verhoog jouw online succes

webdesign beilen

Webdesign

Beilen

Webdesign Beilen | Tegenwoordig willen mensen steeds meer online uitpakken met hun website. Niet zo gek natuurlijk. Het is leuk om te horen dat je een mooie website hebt en tevens is dit je visitekaartje! Het is namelijk vaak het eerste wat potentiële klanten van je zien. Geen overbodige luxe dus, om hier extra aandacht aan te besteden. Wij zijn een webdesign bureau in Beilen en wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het maken van websites. Of dat nu voor de lokale damclub is of voor een internationaal bedrijf, iedereen kan bij ons terecht.

Heb jij een onderneming in Beilen of de omgeving van Beilen, dan ben jij vast niet de enige in jouw vakgebied. Grote kans dus dat jij graag wilt opvallen tussen je concurrenten. Een professionele website zorgt daar ongetwijfeld voor. Bij BS Connect kunnen wij je alles vertellen over het maken van professionele websites waarmee jij je onderscheidt van je concurrenten. Webdesign Beilen door BS Connect: wij bieden je alles om jouw online succes te vergroten. Laat de (potentiële) klanten maar binnenkomen! Wordt 2023 jouw jaar? Wij helpen je daar graag bij!

BS Manager

Al deze problemen en wensen hebben wij samengevoegd in een door ons ontwikkeld beheersysteem: de BS Manager. Met het beheersysteem van BS Connect is het ontzettend eenvoudig om jouw eigen website te bewerken! Máár, met alleen een website ben je er nog niet. Wij bieden jou nog verschillende andere marketingtools die eraan bijdragen dat jouw website goed vindbaar wordt.

Naast een beheersysteem wat je helpt om jouw website eenvoudig te beheren, is het natuurlijk ook belangrijk om een webdesign te hebben wat aansluit bij jouw bedrijf. Wie ben jij, wat wil jij en wat wil je uitstralen met jouw bedrijf? Ook niet onbelangrijk: Wat voor design spreekt jouw klanten aan? Bij de ontwikkeling van jouw website houden wij hier allemaal rekening mee. Wij zien jouw website als een online visitekaartje wat volledig moet kloppen.

We zorgen ervoor dat jij degene bent die opvalt tussen de concurrenten, waardoor klanten eerder geneigd zullen zijn om voor jouw bedrijf te kiezen. Wij stemmen de website volledig af op jouw wensen en zetten graag onze expertise in om een eindresultaat te realiseren waar je volledig tevreden mee bent!

Koppeling met sociale media

In ons systeem vind je een koppeling met Facebook, LinkedIn en Twitter. Het is namelijk mogelijk om direct vanuit je webdesign beheeromgeving in de BS Manager een pagina te posten op deze sociale mediakanalen. Zodra je een leuk nieuwsbericht op de website hebt geplaatst, kan je vanuit deze pagina zelf een bericht plaatsen op bijvoorbeeld Facebook. Je kunt een bericht schrijven wat bij je post komt te staan en ook een foto kiezen of uploaden die hierbij komt te staan. Wil je in één keer je pagina plaatsen op Facebook, LinkedIn én Twitter? Dat kan. Je vinkt ze allemaal aan, schrijft een berichtje en met één klik op de knop verspreid jij je nieuwsbericht op je sociale media.

Het mooie van dit systeem is dat je zowel iets nieuws op je tijdlijn hebt geplaatst, als dat je weer bezoekers trekt naar je website. Twee vliegen in één klap! Tevens vindt Google het interessant als jij je website vaak aanpast, omdat dit betekent dat de website actueel is.

Professioneel e-mailadres

Wanneer je een website bij ons afneemt, dan krijg je daar ook e-mail bij. Je hebt natuurlijk liever een e-mailadres wat eruit ziet als dan een e-mailadres wat lijkt op . We kunnen je daarbij ook een controlpanel sturen, waarmee je zelf eenvoudig e-mailadressen kunt aanmaken voor jouw medewerkers of bijvoorbeeld wanneer je een apart e-mailadres wilt gebruiken voor facturen. Ook kan je met dit controlpanel zelf een autoreply instellen wanneer je bijvoorbeeld op vakantie bent.

Wat

klanten over ons zeggen

Je leest het hier.

Jeroen Spaans

Prohito

De website loopt een paar maanden en nog steeds als een naaimachine, zonder hapers en zeer vertrouwd! Ik dank jullie voor de support en de snelle service!

Lees verder

Jacquelien de Jong

Reitsma & De Jong

Luisteren, meedenken, mee bewegen …... Dank zij de vaardigheden, kennis en kunde van BS Connect hebben wij een prachtige website die bij ons past en waar we trots op zijn.

Lees verder

Wilma van Donderen

Wilma's Saloon

Ik ben zo trots op jullie wat jullie voor mijn schoonheidssalon hebben gemaakt. Echt een top website! Zo enorm blij mee en zoveel complimenten voor de mooie site.

Lees verder

Martin Pottjewijd

Martin Pottjewijd Creations

BS Connect bouwt al jaren de websites die ik ontwerp. Mijn klanten kunnen de website heel eenvoudig zelf onderhouden met het speciaal gebouwde CMS

Lees verder

Ons werk
Daar zijn we natuurlijk trots op!

oliebolbestel.nl

+ Doe ze een lol, koop een oliebol. Toevallig bestel je die op de website!

Ster van Dwingeloo

+ Slapen onder de sterren, tussen de schapen of in de natuur?

Fanelli's

+ Om je vingers bij af te likken!

Wat we allemaal doen?

We maken websites, maar doen ook meer dan dat. We willen dat jij bij ons gelijk klaar bent. Je krijgt bij ons een website, maar ook alles wat daar bij hoort. Zo zijn wij ook gespecialiseerd in het maken van foto's en video's die we naadloos kunnen integreren in jouw unieke webdesign. Ook brengen wij met animaties je website tot leven en zorgen wij ervoor dat mensen jouw gave nieuwe webdesign ook daadwerkelijk te zien krijgen. Zowel in Google als op de socials!

Naast onze diensten, leveren wij natuurlijk ook de service die daarbij hoort. Neem je telefonisch contact op (binnen kantoortijden), dan krijg je altijd iemand aan de lijn. Je kan ons ook even appen of mailen, als je dat makkelijker vindt. Wij proberen jou altijd zo goed mogelijk te helpen! Vind je het prettig om even 'face to face' te overleggen? Dan ben je natuurlijk welkom bij ons in Beilen. De koffie staat altijd klaar. (Nou ja, spreekwoordelijk dan. Koude koffie is natuurlijk niet lekker).

Lastig hè?

Een website. Er komt een hoop bij kijken. Soms wel even prettig om alles even op een rijtje te hebben, zonder dat je er direct aan vast zit. Bij BS Connect ben je altijd welkom om even vrijblijvend op de koffie te komen. We begrijpen dat je bepaalde zaken moet overwegen om een keuze te kunnen maken. Voor ons geen probleem. Stel ons al je vragen en onthoud: domme vragen bestaan niet! Je kunt ons even bellen, appen mag ook. Dat kan gewoon naar het zelfde nummer als dat je ons ook kan bellen. Liever even ons contactformulier gebruiken? Ga je gang! We staan je graag te woord.

Laat hieronder jouw gegevens achter voor meer informatie!


s c r o l l o m t e o n t d e k k e n s r o l l o m t e o n t d e k k e n