Wij zijn morgen geopend vanaf 08:30Contact

Webdesign Beilen door BS Connect: verhoog jouw online succes

Wanneer je een onderneming in Beilen of de omgeving van Beilen hebt, wil je jouw onderneming natuurlijk graag op laten vallen tussen al die concurrenten. Een professionele website draagt hier aan bij. En laten wij bij BS Connect nou heel erg goed zijn in het maken van professionele webdesigns waarmee jij je onderscheidt van je concurrenten. Webdesign Beilen door BS Connect: wij bieden je alles om jouw online succes te vergroten. Laat de (potentiële) klanten maar binnenkomen! Wij zijn BS Connect, gevestigd aan de Eursingerweg 3A in Beilen, kom gerust eens langs om vrijblijvend kennis met ons te maken!

Webdesign Beilen: wij ontzorgen je graag

Bij BS Connect maken wij professionele webdesigns. Maar wij bieden meer dan dit, want waar andere webdesigners gebruikmaken van standaard beheersystemen, namen wij hier geen genoegen mee. Deze beheersystemen zijn vaak traag, onveilig en bieden niet de mogelijkheden aan de klant die wij ze graag zouden bieden. Al deze problemen en wensen hebben wij samengevoegd in een door ons ontwikkeld beheersysteem: de BS Manager. Met het beheersysteem van BS Connect is het ontzettend eenvoudig om jouw eigen website te onderhouden. En daarnaast bieden we je nog verschillende andere marketingtools die eraan bijdragen dat jouw website goed vindbaar wordt.

Naast een beheersysteem wat je helpt om jouw website eenvoudig te beheren, is het natuurlijk ook belangrijk om een webdesign te hebben wat aansluit bij jouw bedrijf. Wat wil je uitstralen met jouw bedrijf? En wat voor design spreekt jouw klanten aan? Bij de ontwikkeling van jouw website houden wij hier allemaal rekening mee. Wij zien jouw website als een online visitekaartje wat volledig moet kloppen. We zorgen ervoor dat je opvalt tussen de concurrenten, waardoor klanten eerder geneigd zullen zijn om voor jouw bedrijf te kiezen. Wij stemmen de website volledig af op jouw wensen en zetten graag onze expertise in om een eindresultaat te realiseren waar je volledig tevreden mee bent!

Wie maakt jouw website?

Bij BS Connect houden we van korte lijntjes! Dat betekent dan ook dat we altijd bereikbaar zijn. Bellen, mailen, appen, je weet ons te vinden. Liever even in 'het echt' communiceren? Kom dan gerust eens langs, de koffie staat klaar.

Maak kennis met de BS Manager

De BS Manager: een beheersysteem speciaal voor jou

Drag & Drop

Beheer al je content op een simpele manier. Sleep al je teksten en afbeeldingen naar de gewenste posititie en laat los. Eenvoudiger kan niet!

Onderhoudsvrij en veilig

Geen zorgen meer over updates! BS Manager zorgt dat jouw website automatisch geüpdatet wordt. Op deze manier heb je altijd de laatste functionaliteiten tot je beschikking.

Versiebeheer

Jouw pagina is toch niet zo geworden zoals je verwacht had? Geen nood. Met het ingebouwde versiebeheer zet je je oude paginaversies eenvoudig weer terug.

webdesign beilen

Staat jouw webdesign binnenkort ook tussen de projecten waar wij trots op zijn?

Bekijk al onze projecten uit Beilen en omgeving!

Webdesign Beilen

Jouw website goed vindbaar in Beilen en omgeving

Een aantrekkelijk webdesign: het is ontzettend belangrijk om conversies te realiseren op jouw website. Maar zonder bezoekers, heeft een aantrekkelijk webdesign niet de invloed die je zou willen. Om jouw online succes te vergroten, denken we daarom een stapje verder dan veel andere webdesign bedrijven doen. Onze websites zijn technisch volledig geoptimaliseerd om goed gevonden te worden in Google. Daarnaast heb je met onze BS Manager een heel arsenaal SEO (Search Engine Optimalisation) tools tot je beschikking om de vindbaarheid van jouw website te verbeteren.

Wil je de zoemachine optimalisatie door een professional laten doen? Bij BS Connect hebben we daar alle kennis voor in huis. Webdesign Beilen goed vindbaar maken door het toepassen van zoekmachine optimalisatie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Lees hier meer over onze zoekmachine optimalisatie

Laat hieronder jouw gegevens achter voor meer informatie!


AbuseIPDB Contributor Badge